Знаци, че го е грижа за вас, но ви приема само като приятел

Не проявява никакви признаци на ревност
18 май 2024 15:15, Михаела Лазарова
6
Знаци, че го е грижа за вас, но ви приема само като приятел
Снимка: Istock

Случвало ли ви се е да започнете да изпитвате любовни емоции към мъж, когото смятате за приятел? Понякога се случва, а чувствате, които трябва да осмислим могат да ни създадат трудности.

Тези емоции се развиват бавно във времето. Понякога дори не ги забелязваме, докато не се случи нещо определено, което светва лампичката, която ни казва, че ние сме влюбени в този човек. В такива ситуации приятелството има риск да бъде провалено, особено ако любовта ни не е споделена.

Кои са признаците, че той ви приема само като добра приятелка, но не е влюбен във вас?

1. В разговори той ви е споделял, че ви чувства като негова сестра. Действията му ви показват, че ви уважава ви като човек, винаги е готов да ви съдейства, когато се нуждаете, но не е влюбен във вас.

2. Рядко ви кани да се виждате само двамата някъде. Обикновено се срещате в обща компания. Освен това по-често вие сте тази, която му пише в социалните мрежи и му се обажда. Това е показател, че няма желание да бъде интимен с вас, тъй като не изпитва подобни емоции.

3. Споделя с вас подробности за любовния си живот и проблемите си с други жени. Случва се да ви поиска мнение, да се допита до вас за идея за подарък, ресторант, с които да изненада жената, към която изпитва емоции. Това е сигурен знак, че той ви вижда като приятел и довереник, но не и като възможност за романтичен партньор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Свободно време.
Любовен хороскоп за лятото за всяка зодия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
Като чета съветите в рубриката ги приемам все едно са от майй ка или дори баба ми, не все едно са от сестра.
3
2
 
1
 
! Отговори
:) преди 2 седмици
Мооого смях. "Ou, babe, you got what I needed, but he say he is just a friend" :))))
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Една жена от пръв поглед преценява как я приемат!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От пръв поглед мъжът преценява дали една жена му харесва и бързо улавя дори най-малките знаци, които показват, че тя не е равнодушна към него. Ако мъж се държи спрямо вас по гореописания начин, значи наистина не ви харесва като жена и няма смисъл да си губите времето да въздишате по него.