Общинар на "Лидер" с белезници за лихварство в Мадан

Костадин Кабаджов трупал нотариалните си актове в класьори
19 май 2010 11:19,
38
Общинар на "Лидер" с белезници за лихварство в Мадан
Костадин Кабаджов. Снимка: obs.madan.bg

Общински съветник от Мадан е задържан при спецоперация по линия на лихварството, съобщиха от МВР.

Задържаният е 40-годишният Костадин Кабаджов, представител на политическа партия "Лидер".

В хода на акцията са проверени жилището, офисът, хотелът и бензиностанцията на Кабаджов.

При претърсванията са намерени 9000 лв., 700 евро, 100 долара, голям брой златни накити, запис на заповеди за отпуснат заем.

Иззети са и два дневника за давани от него заеми за периода от 1997 до 2009 г.

Открити са също и класьори с нотариални актове за собственост и разпореждане с десетки недвижими имоти както в община Мадан, така и в други общини и области.

Акцията срещу Кабаджов е предприета след подадени жалби от граждани, които са взели заеми от него с непосилни за изплащане лихви.

Мъжът е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
помак преди 13 години
abe 4ovekat karal li e niakoi na sila da mu dade zaem,aaaa?te sami si hodiat pri nego,4oveka var6i usluga i si iska procent,koeto e normalno,a vie kato ste prosti rabotete i badete 4esni,a 4oveka si ima hoteli,moteli....da e jiv i zdrav,tarikat.radvam se na takiva hora
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ako priberat vsi4ki bogatashi kfa li shte stane darjavata ni .. moje bi spokoina i neopetnena ?
34
0
 
13
 
! Отговори
Минаващ наблизо преди 13 години
Айде като сте ги почнали давайте ги всичките в кауша от Мадан още двама са за прибиране / Емо и Димо /.... След това минавате през Смолян прибирате / Чикията, Ушев, Японеца, Австриеца и Оливър / и ще решите проблема !!!
33
0
 
2
 
! Отговори
коментатор преди 13 години
И ти по коментарите плачеш за 10 години при ***, нали си падаш по тях.
32
0
 
5
 
! Отговори
TTT преди 13 години
TOQ NE RABOTI SAM AANA BAS
31
1
 
8
 
! Отговори
х преди 13 години
Крайно време беше да го пораздрусат малко.
30
1
 
4
 
! Отговори
Къри преди 13 години
Кой е Кешо.Не мога да се сетя.
29
0
 
21
 
! Отговори
Маданчанин преди 13 години
Щто само него -Защо и биячат му Кешо е на свобода ??????
28
1
 
18
 
! Отговори
! преди 13 години
Хайде сега да отнема всичко, придобито от него в периода 1997-2009 и да го приберат да строи пътища 12 години.
27
3
 
13
 
! Отговори
алеь преди 13 години
Като са непосилни за плащане лихвите, защо вземат кредити от тоя мутрафон, че то само по физиономията му личи колко % са му лихвите....
26
2
 
14
 
! Отговори
петров преди 13 години
Прав си. Ама, като наближат избори започват някакви мекерета да промиват главите на хората с глупости: "Има ли смисъл да се гласува!", "Те, всички са еднакви.", "Недейте да гласувате за да ги накажете!" и др. подобни дивотии, и хората им се връзват. А, изборите се печелят от "наш'те", които гласуват под строй. За това, хора, МИСЛЕТЕ и не се оставяйте да ви манипулират! Мислете и гласувайте! Избирайте ВИЕ!
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да вкарат един закон за паразитизъм и всички такива в трудово възпитателни ферми тип ТКЗС. Те не стига че са забатачили цялата държава, оплетени като черва в схеми за злоупотреби ами и най - лични политически представители.Ама то главата как мирише, а те сега вадят въшки от козината тук и там.....
24
2
 
11
 
! Отговори
иванчо преди 13 години
Могат *** да грачат и плюват, ама тези взеха яко да тресат. Лошото е, че крайната инстанция - съдебната система не работи. Там *** яко са се окопали под сянката на долнопробната ни конституция.
23
1
 
11
 
! Отговори
Зъл прокурор преди 13 години
Дебел мазен измамник, сигурен съм, че е тероризирал хората, всявал е страх и им е взимал имотите и парите. Максимално наказание лишаване от свобода! И подходящо връщане на дълговете в затвора в натура. :devil:
22
0
 
19
 
! Отговори
Заралия преди 13 години
Да дойдат в Стара Загора, да видят какви ги върши Веселин, има заложна къща на пазара,... тоя *** досега е отмъкнал над 40 апартамента, ама никой не го закача! Има си хора в Районен съд - Стара Загора...
21
2
 
4
 
! Отговори
an преди 13 години
TOQ SIE MUTRA OT KADETO I DA GO POGLEDNE6. I OT ZAD I OT PRED VSE SIE MUTRA. SEGA DA GO VKARAT PRI ***,. TAKA 6TE MUSE RADVAT NA TLASTIQT ZADNIK. BEDNA MUE FANTAZIQTA.
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Време му беше. Има и още един двама в града, които качулатите могат да преслушат.Кой ли ще му кара Хамъра на Коцето сега? :)
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МИЛИ БОЖЕ И СВЕТА ДЕВО МАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИМА ЛИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯКОЙ ПИЛИТИК, БЕЗ НЗАЧЕНИЕ НА КАКВО НИВО, КОЙТО ДА НЕ Е ОЦАПАН С МИЗЕРИИ И Л-А???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
krasi radkov e
17
0
 
6
 
! Отговори
джиджи преди 13 години
там е работата ,че избора на когото и да било не зависи пряко от вота на избирателя ..и поради тези причини особенно като общински съветници влизат всякакви мутри, биячи , сутеньори и далавераджии...и това не е само в Мадан ,а и в цяла България...справка община Варна например.. Едиственото лечение на този проблем е когато хората които не гласуват "по принцип" излязат и гласуват ... но това е друг разговор.