Цветанов притеснен: Трактора ще притиска свидетели

МВР шефът недоволства от домашния арест на Алексей Петров
Обновена: 12 окт 2010 20:13 | 12 окт 2010 20:13,
316
Цветанов притеснен: Трактора ще притиска свидетели
Снимка: БГНЕС

"Притеснителното е, че след промяната на мярката на Алексей Петров е възможно да бъде оказан натиск върху свидетелите по делото, на чиито показания се държат обвиненията".

Така вътрешният министър Цветан Цветанов коментира пускането на Алексей Петров под домашен арест.

Той даде пример за подобен случай с мярката на друг от задържаните по "Октопода" - Антон Петров - Хамстера, където двама от свидетелите са отказали да дадат показания.

"Няколко съдебни състава, които приемаха доказателствата по разследването, което тече и е към своя край, означава, че има нещо притеснително. Не случайно тази операция беше наречена "Октопод".

Когато ние реализирахме тази операция, казахме, че държавата, българските институции трябва да измъкнат България от Октопода и от организираната престъпност. Това твърдение днес е абсолютно същото", коментира Цветанов пред Дарик радио.

Той добави, че самата промяна на мярката не означава невинен, а "домашният арест" е втората мярка по тежест.

Още по темата

"Решението ще тежи на съвестта на съдиите. Нека да тежи на съвестта на българския независим, но доста зависим в други отношения, съд. И това е все пак решение, с които ние трябва да се съобразим, въпреки днешното решение, което прави промяна на мярката за неотклонение. Но това не означава, че Алексей Петров е невинен. Разследването продължава, то е в своя си край", коментира още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
0
 
0
 
! Отговори
kapitana преди 13 години
Става въпрос за мн. ама мн. мангизи
269
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Когато зашумолят парите нещата се променят......................a kak ina4e sydii stroiat hoteli...................shibana sydebna sistema
268
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецко, а какво правихте 8 месеца? Ако си бяхте свършили работата и прокуратурата беше предявила обвинение, то сега нещата щяха да са по-различни. Защо ми се струва, че цялото бавене е, за да се покрият доказателствата срещу съдружника и приятеля на Ал.Петров - настоящия министър-председател?
267
22
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Мачкай Цецо, хората сме с теб.
266
4
 
18
 
! Отговори
умната преди 13 години
Опитвате се да показвате полуистини,затова нещата не се случват.Цветане,Цветане не искате чорапа да се разплете докрай.За едни и същи престъпления искате едните да бъдет съдени, а други да изплуват ,да минат между капките.Ако продължавате по този начин ще станета за смех на всички.Дори за онези,които ви харесват.
265
3
 
31
 
! Отговори
kapo преди 13 години
Правилно, Цуцко! "Разледването е своя си край" - и дотук нищо не сте събрали.Скоро ще настъпи и самият край на разследването - пак с нищо. И тогава...жална ви майка...
264
1
 
12
 
! Отговори
Най глупавият преди 13 години
Браво пич прав си.Хак ни е но си ги заслужаваме нали,което не ни прави по различни от него.
263
6
 
33
 
! Отговори
Напразно преди 13 години
Напразно хабим енергия да коментираме човек завършил средно спортно училище и висше спотно училище, работил като шофьор, делеводител и в резултат на нашата глупост стана министър. Всички знаем възможностите на хората с такъв образователен ценз. За него това е постижение, а за нас позор. Иначе съдът е прав. Не може за едни и същи деяния единият от съдружниците да е в ареста , а другият да премиерства.
262
2
 
29
 
! Отговори
Най глупавият преди 13 години
Цецо, амчи ти си по *** и от мен бе моето момче.Ама дано до президентските избори да поумнееш и изобщо и през ум да не ти минава да се кандидатираш.
261
1
 
30
 
! Отговори
коко преди 13 години
Тези закони като пречат на Цветанов да се премахнат!!!Един човек през 18 век беше крал на Франция и беше казал-"Държавата-това съм аз!".Лошото за него беше ,че френският народ имаше друго мнение по въпроса...
260
1
 
24
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Цветанов вместо да се чудиш сега какво да измислиш да кажеш на медийте, помисли върху въпроса . По добре малко и качествена работа , отколкото количествена и нищо. Над 50% от твойте служители не познават законите с който работят, а останалите освен НК и ЗМВР друго не знаят , но ако искат да свършат нещо качествено нека да почетата и останалото законодателство.
259
0
 
21
 
! Отговори
Анализатор преди 13 години
Как няма да е притеснен Цветанчо, сега как ще му присвоят и останалото от бизнеса на Алксейчо. Преди като си беше вътре поне не им пречеше. Есть человек , есть проблем, нет человек , нет проблем - другаря Сталин
258
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Учудвам се как всички се радват на това...как един абсолючен престъпник, на най-восоко ниво излиза от ареста и всички го защитават, за сметка на държавата и тези, които искат да я защитят по някакъв начин!!! Каквито и да са.НА всички вас, пожелавам Ви трактора да ви навести по служебни въпроси. тогава пак ще ревете за тази държава, срещу която сега плюете. Какъвто и да е Цецо, трябва да го защитим в опитите му срещу престъпността. Че не казва ли истината за БГ съда? Или за вас само сеира е важе
257
5
 
30
 
! Отговори
501 преди 13 години
Цветанов притеснен:Трактора ще почне да вади неща срещу вожда :)))
256
1
 
18
 
! Отговори
нашия преди 13 години
Даскале оди се скрий някъде целия свят ви видя какви клоуни сте с банкянската делва от милиционер полицай не става и кво сеа нагли магли трактора си върви пуделите лаят,айде сега *** копай гробища и вади трупове ***
255
1
 
29
 
! Отговори
Изумен преди 13 години
"Той добави, че самата промяна на мярката не означава невинен" .А какво означава бе пъпеш ?! Виновен ли ? Голям мерак има учителя по физическо да раздава присъди !
254
1
 
22
 
! Отговори
uladislau преди 13 години
До: KREMENAпздрави, че си може би най-коментирана днес. Само, че за *** не ставаш. Звучиш ми точно като 18-20 годишна - продукт на наложилата се чалга култура; може би до преди 3-4 години си щракала есемеси за фолк-рингтон на джиесема си, докато учителката ти по Български език и литература се е опитвала поне малко да те ограмоти.А щом си член на ГЕРБ бих ти препоръчал да се върнеш малко към 7 клас и да прочетеш "Бай ***" на великия Алеко Константинов и виж дали не ти напомня на някого. bye!
253
1
 
18
 
! Отговори
hahahha преди 13 години
ко стана бе мамин убавец...........*** ли са от страх...........хахахахах
252
3
 
21
 
! Отговори
Dani преди 13 години
физкултурник
251
7
 
4
 
! Отговори
БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ преди 13 години
СЪДЙИТЕ ДА ВЛЕЗНАТ В РАЗРАБОТКИТЕ И ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ,,ПОД КОНТРОЛ,, 1