Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента

Репортерката симулирала припадък, била без документи
Обновена: 19 окт 2010 17:22 | 19 окт 2010 14:10,
243
Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента
Снимка: Шоуто на Иван и Андрей

Репортерката от „Шоуто на Иван и Андрей" Супер Бианка беше арестувана от пернишки полицаи при опита си да вземе интервю от президента Георги Първанов, съобщиха за Dnes.bg от шоуто.

Държавният глава днес е на посещение в родния си град по случай празника на Перник. Според пресаташето на шоуто Златина Кожухарова при опита на Супер Бианка да зададе въпрос на президента, полицаите са я спрели.

Служителите на реда тръгнали към нея, натиснали са я по ръката и са я избутали. След това обаче Супер Бианка е симулирала припадък, което довело до нейното арестуване, обясни пресаташето.

Оказало се също така, че репортерката няма документи за самоличност. Тя е задържана в РПУ в Перник до установяване на нейната самоличност.

От МВР потвърдиха за инцидента. Според версията на полицията Супер Бианка се е опитала да пробие кортежа на държавния глава и е задържана, за да й бъде съставен акт за нарушение.

От прессекретариата на държавния глава заявиха, че нямат нищо общо със случая. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
1
 
! Отговори
me преди 13 години
100%
223
0
 
1
 
! Отговори
plamen преди 13 години
tezi НСО могат да залажят само блондики
222
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти чуваш ли се? *** на седалища не е "уважение". Освен това аз не знам да има етична комисия, която да е установила дрес код, за да доближиш президента. Освен това тя е на публично място, а не в президенството, и има право да е облечена в шарено трико.
221
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И на кой му пука, че арестували Супер Лигнянка
220
3
 
7
 
! Отговори
Анна Рангелова преди 13 години
За всички,които ще кажат ,че това е удар срещ свободата на словото ,ще кажа само:Президентът на една държава е представително лице-фактът ,че семехотворни псевдожурналисти ,облечени нелепо,като *** ,с леко неадекватно и инфантилно държание, се опитват да си правят глуповати интервюта,лично мен ме обижда като гражданка на РБ,независимо ,че не симпатизирам на настоящият Държаве глава.Стига с тия шутовщини и чалгрийско поведение
219
1
 
7
 
! Отговори
Първан преди 13 години
Петре, според нашите закони си длъжен да носиш документ за самоличност в себе си! Ако не носиш такъв подлежиш на глоба! Искам да ми кажеш в коя нормална държава ако те проверят ( не да бягаш след президента) и нямаш документи в себе си няма да те отведат до полицейското за да изяснят какъв си ти? Аз ако хукна нанякъде със специален костюм това освобождава ли ме от носене на документи, ами теб? Като си в чужбина не си нещо повече от най-обикновен човек, ясно? Не се прави на велик и всезнаещ.....
218
5
 
2
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Олигофрено няма си - даже огромен ***! Виж че мацката е със специален костюм бе *** ***. Нали по тая логика агент гоце ще отиде на театър и ще изпоарестува всички актьори щот нямат лични карти в тях :)Не живея в БГ през по-голямата част от годината и просто си нямаш представа колко олигофренски изглежда гоце на фона на местните политици, какви *** изглеждат БГ полицаите сравнени с полицаите тук и какъв *** ми изглеждаш ти в сравнение с познатите ми тук.
217
0
 
4
 
! Отговори
34 преди 13 години
Защо да съм ***, защото знам, че като не си носиш личните документи със себе си, трябва не само да те "разходят" до полицейското управление, ами и да те глобят ли????
216
3
 
6
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Всички, които защитават агент гоце от махала Сирищник са пълни ***! Пожелавам ви и вие да се разходите до някое рпу защото сте били без документи!гоце - ти си *** и ти личи. Колкото и да се правиш на велик БОГ вече те е наказал! Амин!
215
0
 
3
 
! Отговори
Хосеито преди 13 години
Интересно как тзаи сутуация би изглеждала ако ролите на главните действащи лица бяха разменени? "Супер Първанака" облечен в прилепналият по тялото му розово-син костюм се мъчи да вземе инетервю от президента на Р.България Бианка Илич.Но гардовете на президента не можейки да се справят с професионалното упорство на известният репортер викат органите на реда,които със завидно мъжество го арестуват и отвеждат пред погледите на смаяните минувачи викайки,спрете другари!Тя лъже аз съм вашият президент
214
3
 
2
 
! Отговори
G n d 1943 преди 13 години
Kuraj mila BIANKA!Nikoga nqma da zabravq interviuto v Voennoistori4eskiq muzey!Tolkova si 4arovna!Men me arestuvaha na gara PERNIK kato turist ot BTS,slojil pe4at v Istori4eskiqt Muzej v grada.Snimah se pred garata.Bila e voenen obekt.PP kolkoto do GOTCETO ,toy e roden v selo KOSA4I I SE SRAMUVA,4E E SELQNIN?zA6TO?Sofiq e GOLEMOTO SELO,NQMA NI6TO SRAMNO!
213
7
 
7
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Видяхте ли ловец номер 1 как чака на пусия? Велик, направо разби рекордьора Пенчо Кубадински? За чия сметка практикува ловните си "подвизи"? Както отстрелва прасенца, така отстреля и терористката Бианка! Не арест, а ЛАГЕР!!!
212
17
 
7
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Лебеди, селяне мои. Научете се да уважавате президента си и президентската институция. Това не е председателя на Текезесето!
211
4
 
16
 
! Отговори
Nik преди 13 години
Говорим за турската *** Пъраванов - човека изцепил се на посещение в Турция,че нямало турско робство,а било "религиозно сътрудничество" и "турско присъствие". Бианка е била арестувана,понеже се е опитала да му зададе въпрос на неприсъщия за първанката език - български.
210
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много се извинявам, ама някакси не е мой тип това същество от женски пол наречено Бианка!
209
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе Първанката дали има голф??
208
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Утре в предаването ще дават порно на Бианка.....
207
12
 
31
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Не мога да разбера хората, които защитават това същество на снимката! Президентът е президент, дами и господа, и независимо дали ви харесва личността, институцията трябва да се уважава!!! Ей затова сме на това дередже, българинът няма уважение към нищо и към никой! Къде видяхте, че са нарушени гражданските й права, ако беше налетяла така на Обама, дали някой щеше да му хрумне дори да го прави на въпрос, че са арестували някаква си плиткоумна "журналистка"?
206
3
 
4
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Браво, най-смисленият коментар!
205
3
 
14
 
! Отговори
Съдията преди 13 години
Пеунишките полицаи са много смели срещу 50 килограмови пикли въоръжени с... микрофон. Ако бяха така смели и с престъпниците !