Флашките вече са табу в ДАНС

Забраниха на родните агенти да ползват и смартфони
Обновена: 9 фев 2011 07:09 | 9 фев 2011 07:08,
87
Флашките вече са табу в ДАНС
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В ДАНС забраниха смартфоните и флашките. От началото на годината агентите нямат право да използват мобилни телефони с допълнителна памет и с фотокамери, съобщава в. „Стандарт“.

Служителите могат за използват GSM-и, но те трябва да са без никакви екстри.

Забраната е част от мерките, които ръководството на родното ФБР е предприело, за да се гарантира сигурността на информацията.

Източници от агенцията са коментирали пред изданието, че тези мерки са рутинни и причината за въвеждането им не са последните скандали с изтичане на СРС-та в медиите.

Междувременно от МВР съобщиха, че е започнала пълна проверка на дирекциите във ведомството и ДАНС, които работят със СРС-та.

Премиерът Бойко Борисов коментира, че една от двете служби, работещи по СРС-тата, е допуснала грешка и когато се разбере кой е виновен, ще има наказани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: ДАНССРС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
babavi преди 13 години
82 го е казал много точно. Сега излиза, че записите дето изтекоха по медиите са фалшификати и не са правени от ДАНС, обаче ние все пак ще наказваме служители на ДАНС, че са изтекли.Бокооооо, Цветанов! Айде да решите вече!
77
0
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 13 години
Как се назначават хората в ДАНС? Конкурс за там няма! Сиреч,назначават се познати,приятели,приятелки,жени на ЦЦ,на Пенгезов,на Онбудсмана сина,,,такива хора!И Вие очаквате тея хора да работят здраво или да свършат информация---ха-ха-ха!ПС-аре някои които е кандидатсвал или е пък бил назначен да каже как се влиза в ДАНС!
76
1
 
0
 
! Отговори
нова преди 13 години
до НЛО къде мога да намеря още инфо за този тип тормоз-лазери и скенери Благодаря
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Т'ва е поредната заблуда и е copy/paste от американските глупости. Като за онзи войник дето си носил диск на Лейди Гага да си слуша докато работи пък той записвал секрени доклади предназначени за Wikileaks...
74
5
 
16
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Хм... чакайте, че нещо не загрях. Нали уж всичките разговори бяха умело събрани и скалъпени, натъкмени инсинуации? Нали уж Бойко му се обаждаха вечер в 22ч. за да го 'накарат' да казва разни думи... сега защо забраняват изнасянето на записи?!? ДА НЕ БИ ПЪК ДА СА БИЛИ СЪВСЕМ ИСТИНСКИ тея записи, а Боко да е говорил тъпотии за верните си фенове? Бас хващам, че верните фенове и сега няма да се светнат...
73
7
 
3
 
! Отговори
до Служител преди 13 години
Не знам къде "служиш", ама си в грешка.ДАНС го създаде СерГея. А Гоце тогава се дърпаше и му скочи за това.За останалото, за мат'ряла, по-скоро съм съгласен.
72
0
 
3
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Никви флашки, никви смартфони, никви компютри, а за най-сигурно на входа на ДАНС да се поставят гардеробчета където куките да оставят и всичките си дрехи. Да бъдат назначени и вместо портиери лекари, че да могат да извършват при влизане и напескане на сградата щателна проверка на всички кухини :))) Не че информация няма да изтича, но все пак ще е нещо :)))
71
1
 
10
 
! Отговори
kk преди 13 години
Поредната простотия!Депутатите от ГЕРБ с последна дума на техниката,а агентите от ДАНС с "НОКИЯ" от2000-та година!
70
3
 
13
 
! Отговори
Служител преди 13 години
ДАНС е пълна смешка, един скеч, аматьорски театър който Гоце създаде да си пази властта. Заобгради се с верни бивши агенти на ДС за началници, а те назначиха останали си роднини за шофьори, агенти, разузнавачи и т.н. с по 2-3000 лева месечна заплата и огромни привилегий без да правят нищо. Къде е ДАНС, след като всичката работа се върши от РЗ Сигурност, каквато има във всяка Дирекция в страната.. кой лъжат още не знам
69
0
 
1
 
! Отговори
kk преди 13 години
Извинете за техническата грешка:исках да кажа СЛУЖБА!
68
1
 
6
 
! Отговори
kk преди 13 години
Кога ще престанете да наричате ДАНС ФБР!Ние сме в България,не сме в САЩ и тази Дирекция е СЛУЖНА ЗА НАЦОНАЛНА СИГУРНОСТ!Не съм чул янките да са ни купили още!!!
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен свидетел преди 13 години
От практика знам, че подобни административни мерки имат съвсем обратен ефект на целения. Да видим до какво ще доведе това, този път. Пък и тук подслушват не само ДАНС, а и чужди разузнавателни служби, те нямат рестрикции за флашки и смартфони. Следващата мярка, за която се сещам е да им забранят на служителите в ДАНС да пушат ... :)
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абссолютна простотия!
65
0
 
4
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
СРС НА МВР И ДАНС СА ГОЛА ВОДА ПРИНАЛИЧИЕ НА СИСТЕМА СВОЙ-ЧУЖД ИНФРАЧЕРВЕНА РЕШЕТКА ЕКРАН И ПРОСЛЕДЯВАЩ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗАР ЗА ТОРМОЗ НА НЕУДОБНИТЕ ОТ НАГЛИТЕ И СИСТЕМА ЗА СИГУРНОСТ НА СИКРЕТ СЕРВИС ОТ МТЕЛ.ПЪРВАНОВ-БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ МНОГО ДОБРЕ СА ЗАПОЗНАТИ КОЙ ЗЛОУПОТРЕБЯВА ОТ ГОДИНИ.НО В ЕС ИМА ИСНИМКООВ МАТЕРИАЛ ТАКА ЧЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ В СТРАНСБУРГИС РУГИ ДОКАЗАТЕЛСТВА КОЙТО НЕ СА МЪНИПОЛИРАНИ.ДА ИМ Е ЧИСТИТО ЗА ШЕНГЕН.
64
7
 
9
 
! Отговори
Ахмак 007 преди 13 години
А КОГА правителството на ГЕРБ ще бъде табу ? ? ?
63
7
 
11
 
! Отговори
100 милиона преди 13 години
Пожарникарят: Не можем без сересета! Това е бизнес за 100 милиона!
62
2
 
13
 
! Отговори
от консервени кутии преди 13 години
А няма ли да забранят и телефоните, направени от консервени кутии, вързани с канап?
61
1
 
18
 
! Отговори
пълна анархия в ДанС преди 13 години
Флашките вече са табу в Д(ан)С, но секретарките не са табу. Не са табу и "малките" подаръци. Да не говорим и за разни недоволни и пренебрегнати от шефовете си човечета, които също не са табу. А какво ще кажете за алкохолиците? И те не са табу. Да не забравяме и продажните, също не са табу!
60
6
 
14
 
! Отговори
Нашенец преди 13 години
Съгласно Закона за СРС основен виновник е мивнистъра на вътрешните работи.Него народа го е овластила да дава разрешение и да следи за правилното прилагане на закона.Той е главният виновник и следва пръв да си понесе наказанието.Тези изпълнителите надоли в службите е след дъжд качулка. най-много за отмъщение да излязат още компромати.От това ги е страх от ГЕРБ.*** са до ушите.Има детектор на лъжата при тях качваш ги и той казва всичко.С това правят батака по-голям.Но акъла им е толкоз
59
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв ДАНС, какви агенти - абсолютни *** с власт, живеещи на ясла и преяждащи с власт. Да се премахнат!