Доган имал завидни познания по хидроенергетика

Когато има течаща вода, трябват идеи, каза Рамадан Аталай
28 мар 2010 11:35,
243
Доган имал завидни познания по хидроенергетика
Снимка: Булфото

"Когато има течаща вода, би трябвало да има идеи, за да се използва енергийния потенциал на тази вода".

Така Рамадан Аталай от ДПС коментира проекта "Цанков камък" и участието в него на "консултанта" Ахмед Доган.

"Ако става въпрос затова дали г-н Доган познава хидроенергетиката, аз мога да ви кажа, че неговите познания са на едно завидно ниво", каза Аталай пред БНР.

Още по темата

По думите му след пускането на "Цанков камък“ ще се получи едно доста сериозно количество енергия.

"Ако не обърнем внимание на "Цанков камък“, на Горна Арда, на АЕЦ-“Белене“... всичко трябва да се направи, за да сме държава, която има енергийна ефективност", уточни още той.

По думите му правителството трябва да обърне много сериозно внимание на икономиката на страната.

Попитан за писмото на лидера на ДПС Ахмед Доган до журналистката от в. "Труд“ Валерия Велева, Аталай отговори, че не може да изказва мнение за частни взаимоотношения, но в България било крайно време да започне да се уважава не само физическия, но и умственият труд, а и потенциалът на определени хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
14
 
! Отговори
... преди 14 години
ТОЗИ *** НЕ ЗНАЕ НИЩО, ТОЙ Е ЕДИН ЖАЛЪК ПЕДА# И КРАДЕ# И УБИЕ#
235
0
 
14
 
! Отговори
ооопс преди 14 години
изаках се... ами завидни са - 1.5млн хонорар без диплома - Айнщайн му е в малкият джоб! ама мангалокрация май залязва вече, а?
234
0
 
14
 
! Отговори
ДИЯН ОТ КАРНОБАТ преди 14 години
ВСЕКИ ИМА УМСТВЕН ПОТЕНЦИЯЛ
233
0
 
14
 
! Отговори
бг работа преди 14 години
В България нямаме пукнат хидроинжинер и затова са наели този мошеник явно !
232
0
 
14
 
! Отговори
друг българин преди 14 години
"Все по-тежко разбирам метастазите на Държавна Сигурност"Кой инсталира метастазите навсякъде в обществения живот на България? Не са ли същите, които "ръководеха" "грандиозните" дела, които с такава носталтия описвате?
231
0
 
20
 
! Отговори
генади преди 14 години
Те по такъв начин миризливият деградирал *** е "консултирал" проекта!
230
1
 
17
 
! Отговори
genadi преди 14 години
Да , това заслужават! Щото не са народ, а сборище от *** и ***. Щото позволяват на разни *** като Доган да ги грабят и е*ат!
229
1
 
16
 
! Отговори
jelezni преди 14 години
до 229Не ядете свинско, но нацията Ви е такава!Много хубав *** става от такива като тебе, а вашия вожд на снимката е за есенция.
228
0
 
16
 
! Отговори
kubratchanka преди 14 години
и защо обиждите рамаданчо. той е готов на всичко за догана а и не само за него. не пропуска да се изяви пред всяка от нас.
227
6
 
14
 
! Отговори
umirgayte преди 14 години
vse mnogo znaete bulgarrrrrrr bulgarrrrrrr bay ganya umirayte bokluci takiva
226
0
 
21
 
! Отговори
Spiro преди 14 години
Taka e!!! Меди е голям спец е по хидро-инсталации. Нали по негово време ни бяха изографисали,като турски ***..............
225
0
 
23
 
! Отговори
jelezni преди 14 години
Анадолската телеграфна агенция пусна обява, че търсят хидроинжинери. Няма съмнение, че този на снимката е най-добрия, така че заминава като свободен агент без трансфер.
224
0
 
22
 
! Отговори
българин преди 14 години
Все повече разбирам колко ми е трудно да пиша. Все по-тежко разбирам метастазите на Държавна Сигурност, каквато е един от тези на снимката. Помните ли страната, чиято продукция се изнасяше в над 60 страни в света, помните ли страната, лидер в производството на електрокари, на калцинирана сода, на цимент, изкуствени торове и лекарства, страната, построила десетки стадиони и язовирни стени в Близкия Изток, страната изпратила двама космонавти на орбита, страната, построила стохилядни танкери, страната, в чиито университети се обучаваха стотици чуждестранни студенти, страната, жителите на която почиваха всяка година на Своето Черноморие. Не разбирате ли, че само високотехнологични и наукоемки производства, като Цанков камък и Белене могат да дърпат това общество напред. Колко научни кадри и млади хора с перспектива бяха прогонени през тези двадесет години, в чии ръце се оказаха природните богатства на страната. Никого от тези на снимката не бих взел на работа. Това ли заслужават потомците на Джон Атанасов и Топракчиев? Това ли заслужават потомците на Буров и Добри Божилов? Грозна и жалка снимка на лидери, които 1300-годишната България не заслужава
223
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 223:Ако говориш за Бойко,си много прав!!!
222
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МЕДИ ДОГАНОВ Е ПИЧ,*** В ПАНДИЗА МНОГО ЩЕ МУ СЕ ЗАРАДВАТ
221
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
в една *** държава е нормално наи големия *** да разбира от всичко и наи вече от това как се крадат народни пари на едро.
220
0
 
17
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 14 години
За сведение въпросите с ВЕЦ по поречието на Арда и Родопите са основно проучени по соцвреме.За цанков камък никоъ от корифеите не говори за лесоустройсвени планове и залесителна дейност.Язовирите Кърджали и Ивайловград до сега да са затлачени ако не бе осъществено залесяване.Истината е че Доган работи за турските стратегически интереси по водните проблеми в Тракия и Истанбул,а водите на Места Виденов го харзулнаха да подпише с мръсните византийци и то по обеми от 70 години каквито вече няма !
219
1
 
20
 
! Отговори
кравар преди 14 години
от доносник в държавна сигурност-хидроенергетика???пфу....
218
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АМИ ДАЙТЕ ТОГАВА ДА ГО НАПРАВИМ МЕДИ ДОГАНОВ МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА!!!
217
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хаххахах не мога вече Господииииииииииииииии...то егати и простотиите..накрая ще се окаже че доган е роднина на Леонардо Да Винчи..тоя дръндарски читак