Ще стигнем до там МВФ да прави реформите у нас!

Това прогнозира синият лидер Мартин Димитров
15 май 2010 16:05,
171
Ще стигнем до там МВФ да прави реформите у нас!
Снимка: БГНЕС

"Ще стигнем до там Международният валутен фонд да прави реформите у нас. Бюджетът на страната отива все по на зле, но на целия този фон кабинетът се държи все едно няма кой знае какво и продължава да харчи".

Това каза в Плевен съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

Той посочи, че за хеликоптери и модернизация на българската армия и министерство на отбраната са похарчени над 300 милиона лева.

"Тези разходи сигурно са необходими, но трябваше да бъдат отложени за след кризата", каза Димитров.

Синият лидер прогнозира, че планираното от правителството намаляване на административните разходи няма да се случи.

"Рисковете пред бюджета стават все по-големи. Възможно е да стигнем до там Международният валутен фонд да прави реформите у над ако се стигне до похарчване на фискалния резерв за финансиране на бюджетния дефицит. България ще остане без защита и това веднага ще доведе до по-високи лихвени проценти и до падане на кредитния рейтинг на страната", прогнозира Мартин Димитров.

По думите му  резервът може да се пипа единствено ако се докарат повече приходи от приватизация и концесии, което обаче не се очертава като перспектива.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
14
 
! Отговори
The truth преди 13 години
Нищо не се прави от България и в България. "Партиите" и "политиците", които ни управляват са продажници на банките на ЕС и САЩ. Те служат и обслужват техните интереси, а ние сме в положението на роби, податни крепостни, които залъгват с правата на човека. Това, което казва този М.Д. е демагогия. Той го знае по-добре от всеки от нас. Не дали ще стигнем МВФ да прави реформи. МВФ и ЕЦБ и ЕБВР и вся остальная *** правят всичко у нас чре корумпираните "ни" "политици". Драшков, знам, че си тук!
158
0
 
15
 
! Отговори
кофти преди 13 години
До края на 2009 г. правителството на ГЕРБ, управляваше реално с бюджета на Станишев и Орешарски, защото когато дойдоха на власт не направиха никакви промени. А за техния бюджет 2010, Европа вече бие камбаната...к'во се случва,а?
157
0
 
14
 
! Отговори
268 преди 13 години
Трябва да се отнеме стажа за майчинство на пенсионри чийто да деца работят в чужбина. нека американскита държава се солидализира с такива родители еничари. Аз не съм длъжен да съм солидарен в пенсионната ситема с еничари и мързеливи ***. Искам собствена партида да си знам сметката.
156
0
 
14
 
! Отговори
255 преди 13 години
Тези детски надбавка трябва да се премахнат държавата преразпеделя доходи и самото преразпределение струва пари и администрация. Трябва да се премине имаш две деца 10хил. необлгаеми. което си е 1000лв. на година. А сега става най-безотговорните най-бедните стимулирани да имат деца , докато тези с по високи доходи над 350лв. на чл. семейството нвмат право. Създава един естествен подпор най негодните циагани.
155
0
 
16
 
! Отговори
ламбо преди 13 години
Вижте к'во прави Дянков !От нас икономисва нови 426 милиона, но в същото време ...В същото време раздава без да ни пита, РАЗДАВА нови 116 милиона на тютюнджиите,и нови 148 милиона Помощи и Детски на *** !!А дефицита ? ДЕФИЦИТА СИ ОСТАВА ...
154
0
 
15
 
! Отговори
Калин преди 13 години
докога ще ви плащаме борчовете ***, като *** вегитирате!
153
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахаха Костов е научил Мартинчо, че приватизацията е най-лесния начин за лапане. Ах колко сте крадливи всичките, ама и нагли на всичко отгоре. Лека му пръст на ДиДжей Ал Бож, дето ги продаваше за по левче предприятията.
152
4
 
16
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Комянягите пращат на психотерапия всеки които им напомни за това, че съсипаха икономически и социално страната след 1944г.В средата на 80-те изнасяха милиони ежедневно и пълнеха задгранични сметки. Впоследствие извършиха банкови престъпления, като за пореден обраха труда спестяванията и живота на хората.ВПОСЛЕДВИЕ ИЗВЪРШИХА МАСОВАТА ПРЕВАТИЗАЦИЯ удобно забравят това. В СДС ВИНАГИ Е ИМАЛИ ЧЕРВЕНИ ПРИДАТЪЦИ, КАКТО И В ГЕРБ СЕГА. ИВАН КОСТОВ ОБАЧЕ МОЖЕ И ЗНАЕ КАК!ГРИЖА ГО Е ЗА ХОРАТА В ТАЗИ СТРАНА!
151
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
съжаляваме че гласувахме за герб те се оказаха прости хора .това личи и от твоите писания
150
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
той не е комунист.просто може да мисли за разлика от тези в герб
149
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
прости хора.костов разпродаде предприятия със задължения от милиони защото това му бяха оставили комунистите.печелившите те отдавна си бяха взели като например кака бориславова 92 год. си взема 12 такива.а бб ще продава печеливши предприятия в това е разликата и той като кобурга ще продава нещо без задължения на цена като със задължения
148
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
бб се заблуждава че народа ще гласува отново за него .не става управление само градящо се на измислени високи рейтинги .вече живеем в демокрация няма да ее като тошо 35 години начело.ние сме цяла фамилия която гласувахме за него ама чакаме избори с нетърпение за да си гласуваме пак за костов.само той може и знае как
147
1
 
15
 
! Отговори
стаканофф преди 13 години
Тоа иска да гушка парета от приватизация...ей, ноого гявол бе, а ние че си плаащамееее....
146
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
те не са мераклии за власта .при управлението на костов бюджета беше 4 милиарда а при управлението на бб е 20 милиарда.а каака кристалина си назначава не българи в кабинета си тя се срамува че е българка.бб не може да залага толкова голям бюджет това е все едно да си заложиш в семейството че ще изхарчиш 1000 лева а пък да знаеш че ще изкараш 200 но дянков затова го изпратиха американците
145
1
 
16
 
! Отговори
Дон Жуан преди 13 години
до Синя дама, И аз те обичам, събличай се да ти го докажа. ;)
144
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ходи се лекувай .
143
3
 
19
 
! Отговори
Синя дама преди 13 години
Ха- ха- ха !!! Колко сте жалки !!! Злобата и омразата е Ваш приоритет!!! За разлика от вас аз обичам хората и искам да живеят добре, а това може да се случи единствено при управлението на Костов!!! Чао промити !!!
142
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Грую, ами твоите любимци - червените *** да не са по-стока?
141
2
 
16
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 13 години
И КАКВО ОТ ТОВА?ВАЛУТНИЯТ БОРД ОТ МНОГО ГОДИНИ УПРАВЛЯВА ПАРИЧКИТЕ НИ!
140
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синя или посиняла от злоба?