Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!

Премиерът е убеден, че ще изведе страната ни от кризата
Обновена: 8 окт 2010 16:18 | 8 окт 2010 16:17,
348
Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!
Снимка: БГНЕС

В нарочно съобщение до медиите правителственият пресцентър информира, че премиерът Бойко Борисов е благодарил на лидерите на „Атака” и Синята коалиция за подкрепата им към правителството.

Поводът е отхвърленият днес в парламента вот на недоверие към кабинета.

"Изказвам своята благодарност на лидерите на ПП „Атака” и на Синята коалиция Волен Сидеров, Иван Костов и Мартин Димитров и на депутатите от техните партии за показаната днес в парламента конструктивна позиция и подкрепата за правителството", заяви Бойко Борисов.

"Правителството ще продължи своята ясна и открита към българските граждани политика. На страната ни предстоят няколко трудни месеца, но аз съм убеден, ще се съумеем да изведем държавата от кризата и моите и на колегите ми в кабинета усилия са насочени именно към това", допълни премиерът.

Първият вот на недоверие към кабинета „Борисов” бе отхвърлен със 70 гласа „за”, 144 гласа „против” и 1 „въздържал се” – Камен Петков от партията на Сидеров.

Още по темата

Той бе подкрепен само от депутатите на "Коалиция за България" и ДПС.

Сините останаха верни на Борисов, независимо от от острите критики към неговата политика в икономическата сфера и здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
0
 
3
 
! Отговори
Serjio преди 13 години
az sam Belgiiski grajdanin i jiveq v BG ! gospoda Balgari ne pliuite tova pravitelstvo to e s nai-dobar uspeh ot 20g nasam ! g-n Borisov vzema vlasta ot 4ervenite banditi gola i bosa ot vsqkade be tq ! Hora razberete edno po-hubav nqma da doide ! ne moje s vsi4ko da se spravi no ima efekt ot cqlata rabota ! na tozi narod mai mu trqbva samo robstvo -sled kato ne razbirate ot 4ove6tina a to e ,4e 4ovekat iska da vi pomogne a vie go pliuete zasramete se ! az vi gledam ot strani i vi se smeq !
284
1
 
1
 
! Отговори
до 328 преди 13 години
Стига с тези смешни коментари.Всички вече ги видяха какви са и колко им е капацитета.Няма смисъл да ги "защитавате" и цялото това театро.За сега не са свършили реално нищо свясно.Тепърва ще си ги носим на гърбовете.
283
1
 
1
 
! Отговори
one прошка story преди 13 години
приказка за прошката на министър председателят, прашката на финасовият министър и брошката на реверът на културният министър (ако изобщо имаме министри, а ако да, ако изобще тези *** са културни...; по тази причина има назначе министър на културата, което незначе културата си има читав министър или че пък статуйният министър е културен).Един пробит долар не е филм от 2009-2010 година а монетата с която некакъв *** евреин си купил от Иван Костов цялата авио компания-БАЛКАН барабар със пасивите и активите. не след дълго копувачът си сменил името, и шитал купената БАЛКАН компания на други чифутки от където печалбата излезнала в порядък от 10 на +6 степен, та се пита у мънананта задачка бе. как мое бате Бобко да забрави че и даже да благод'ари на Хаван Костов-*** който продаде нашата авио компания за един пробит долар. айде бе журналерасите, аиде-попитаите Борисов, ще тикне ли Костов на прокурорът за тази далавера или ще го съди че внесъл една каруца *** за които от БСП твърдят че били маратонки, а самият Костов се кълне небили *** и че не били маратинки, а че най ми била само една маратонка и то лева ама без връзкииии. Прошката на Борисов-спечели отрицателните гласове на костовистите за вотът на доверие.и ахааа да ни излъжат те ни заблудиха- издириха 45 велможски имота на българският Боляр-Митночар и сега им предлагат Симо Дянко или да им конфискува палатите или да им ги събори. И скиф народе- днешните администратори бегат от държавна собственност като дявол от тамян- е как ще конфискуват? еми лесно, кон кон кон и фис фис фис, та кува куват и куват. един ден финасовият ***-шъ каи:преабаха ни без да ме клатят бе Боре-айде пак мъ *** ама по-кротко че вече немам болнични-шо са треа да продадеме конфискуваните вили на едни другари от сащ затова че ми казват как и кога да рекъ че излизаме от кризата..задната прашка на този серсемин се нарича конфискация на незаконното.за Тебеширът с Веждите се е писало писало и нема да спре. как не се намери един журналист да покаже златната брожка на Веждито дадена му от престъпният свят за неколцината стауетки дето сега се търкалят из мазетата на избитите бандит. излиза че не сме много далеко от версията че Веждито е изтрепал всичките бандити от пешо-кътникът , през Карамлекарски и се стигне до Изавяло Миндиев ( сещаий се народе за истинските им имена). Та Веждито ги е изтрепал защото мутрите разбрали чрез техните канали , че Веждито им е продал фашкиени статуетки, и за да не си искат обратно кайметата-са Веждито си ги трепаааа. Начи да фане бата Цецко, Рашидът за веждата и да изтегли на мегдана дорде некае колко статуетки е продал и на кого. после Цецко зима списъкът и за една нощ България ства светла република и всеки започва да прави това от което разбира: Бойко-пойарникар, Костов даскал по Социализъм, Дянков-*** в калифорния, Рашидов да притърча с легена да умие краката на свети Тиган Султан, а лицето с онази папка-това е бате Цецо който е под прикритие...
282
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ДО 308/ ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ АКТИВИСТИ ОТ ЧЕРВЕНАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ЦЕНТРАЛАТъй и тъй Паша разБойко Ага няма да ми отговори на въпросите, ама я вие коментирайте ФАЛШИВИТЕ БОЛНИЧНИ НА КАЛИНКА ИЛИЕВАЩЕ Я НАКАЗВАМЕ ЛИ, ИЛИ ЩЕ И ПОЗВОЛИМ ДА СИ ПУСНЕ ОЩЕ 2-3 ФАЛШИВИ БОЛНИЧНИ - ДЕТО СА И ОСТАНАЛИ. ТЪЙ ДЕ, ДА НЕ ОТИДЯТ ЗЯН...Аз даже предлагам, кото и изтечат майчинските да я назначим за ПОМОЩНИК ФИНАНСОВ МИНИСТЪР - ДА ПОМАГА НА Мончо в изцепките във Финансовото Министерство
281
0
 
3
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ДО 308/ МНОГО МЕ КЕФИТЕ ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ЧЕРВЕНА ЦЕНТРАЛАЯвно много сте ми го насъбрали, щом си правите профил с моето име като смените примерно буква "а" на кирилица с буква "а" на латиница за да ви регистрира системата + да ми крадете аватара за да изглеждате досущ като менКЕФИТЕ МЕЧЕСТИТОЩе ви звънна след следващите избори, като ви изпратят данъкоплатците там където Ви е мястото - при учителя на ШАМАНА ВИ - Мадридския Крадец...
280
3
 
4
 
! Отговори
до 327 преди 13 години
С изключение на ГЕРБ!!Всички са еднакво недобросъвестни и не коректни към българския народ.Кагота са на власт грабат ,като отидат в опозицея Пречат!!!
279
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вота беше напълно излишен.Само заиграване и загуба на ценно време ....ама нали на изборите трябва да се каже ,че никакава работа не е свършена.. ...що да се коват закони ?!?Като може да се пречи ??!!
278
3
 
6
 
! Отговори
Народе??? преди 13 години
Не виждаш ли ,че Правителството на ГЕРБ е единственото което е наистина добронамерено и има волята да промени 19 годишното статукво.
277
0
 
4
 
! Отговори
да до 324 преди 13 години
19 години пладнишке обир!!Това даже не го проумявам.Китове ли са с по 4 стомаха?!?1Клонират ли се та да спят в 100 - тици легла??!!!И дали се чувстват удовлетворени?!?
276
3
 
5
 
! Отговори
xxx преди 13 години
В чужбина хем крадат хем правят каквото трябва да се направи. Крадат, но по малко, че да не засяга икономиката на държавата. А в България само крадат и нищо не правят. Крадат всичко без да оставят стотинка за държавата. Поради това целия честен народ тъне в мизерия. КЪДЕ СИ БАТЕ ЖИВКООООООО !!!!!!!!!!!
275
0
 
3
 
! Отговори
БАЦЕ преди 13 години
БЛАГОДАРЯ Е ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО НИЩО .ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРО ПРИ ГМО НА МНО И СРС НА МВР БЕЗКОНТРОЛНО ЗА СМЕТКА НА ТИЯ КОЙТТО ОТ 20 ГОДИНИ *** МАЙКАТА НА ДЪРЖАВАТА.
274
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами хайде тичай да им целуваш ръка бе Бибко. Какво се лигавиш с някви съобщения. И да оставиш в касичките им, като се навеждаш.
273
6
 
5
 
! Отговори
Вълко Петров преди 13 години
Вотове -мотове ,народа ще ти даде червен картон за геноцида срещу България.
272
7
 
9
 
! Отговори
deteto mi преди 13 години
колко помия се излива върху това правителство...!немога да повярвам..."НЕ НАРОД А ***"...!абе какво изкате бе хора ... 20 години я крадаха тази държава... всички ги видях как управляваха... Костов... царя...серГей... за ппоследните оставам безмълвен... това бяха най голямата ШАЙКА ОБИРДЖИИ... ГЕРБ... не са идеални... но се опитват да вкарат някакъв ред... СОПА МУ ТРЯБВА НА ТОЗИ НАРОД г-н БОРИСОВ... аз ви подкрепям напълно... вярвам ви.. но не сляпо.. както казва г-ж Димитрова 315...!
271
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
sledva6tiq pat na koi li 6te blagodari6
270
1
 
4
 
! Отговори
благодарности преди 13 години
благодаря ви , то матряла го чака зима, ама старите моми кат ме видят на снимка се сгряват, ония другите скачат и викат кой не скача е червн и те се топлят, а за останалият матрял един министър добре им го каза *** народ, и не е луд тоз дет яде баницата
269
1
 
0
 
! Отговори
коко преди 13 години
може да ти го тура на тебе и на *** ти 45 години- и пак ще ти е малко
268
1
 
0
 
! Отговори
th преди 13 години
ше се изядеш от злоба
267
14
 
15
 
! Отговори
ДИМИТРОВА преди 13 години
Г-н Борисов ,Вие бяхте сигурен в резултата на вота.Желая Ви здраве ,за да продължите напред.Имате много работа,но и много успехи.Бяла,зелена.червенамафии навън.Вярваме Ви,но не сляпо.
266
2
 
7
 
! Отговори
za 298 преди 13 години
Ama decata si gi pratiha na Zapad da se nau4at kak da paziat otkradnatoto......