Трактора още орял нивата на Янев*

РЗС била стабилна, а Атанас Семов се дърпа да е лидер
2 фев 2011 16:30,
158
Трактора още орял нивата на Янев*
Семов не се интересува от флашки, а от образованието. Снимка: Булфото

„Със слухове не се занимавам“. Така заместник-председателят на РЗС Атанас Семов коментира пред Dnes.bg появилата се в медиите информация, че именно той ще смени Яне Янев на лидерския пост в РЗС.

„Днес сме втори, нека изчакаме 6 февруари, имаме управителен съвет, там ще се вземат важните решения“, добави той.

За оттегляне от политиката намекна самият Яне Янев с две последователни публични изяви. На пресконференция на 21.01. той се оплака от системен тормоз.

"Не стига, че денонощно ме тормозят, не стига, че слушат телефона ми, че ме следят "външно", ами тормозят и най-близките ми хора – брат ми, майка ми, приятелката ми, нейните родители – денонощно", проплака лидерът на РЗС.

Седмица по-късно в телевизионно интервю намекна, че може да замине за чужбина и да „наблюдава какво става в България от 10 000 километра“.

„Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика“, заяви просълзен пред камерите Янев.

Веднага се появи версията, че покровителят на лидера на РЗС Алексей Петров е оттеглил доверието си от него.

Атанас Семов обаче беше категоричен, че няма разрив в отношенията с бившата барета. Той отрече да има и вътрешни сътресения в партията.

„Партията е стабилна, всичко ни е наред“, коментира зам.-председателят на РЗС.

Още по темата

На въпрос дали има някакъв сценарий около открадването на колата на Яне Янев, както твърдят отцепниците от РЗС Тодор Великов и Атанас Железчев, и каква информация са съдържали изчезналите флашки, Семов коментира само:

"Аз не съм му бил шофьор. Не ви пожелавам да ви крадат колата. Няма да коментирам никакви изчезнали флашки. Това не е темата, след като образованието ни е в колапс и нацията се затрива.

Семов коментира още, че не се интересува от отцепниците на РЗС, които поискаха оставката му и тази на Яне Янев. "Нали са напуснали РЗС, какви оставки искат", отсече Семов.

*Заглавието е на редакцията

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Откраднатата кола на Янев??? В декларацията си, която е публична и е в интернет, е декларирал, че не притежава кола. Кой лъже в този случай?
150
1
 
2
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Сей и ори, ти на заден ме забърши, с твоят трактор земеделецо мой,на бързо аз ще стана твой!
149
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трактора дали е сложил маркуча в кладенчето след този престой в ареста е превъртял щом се кандидатира за президент
148
2
 
2
 
! Отговори
един от всички преди 13 години
Разстоянието от България до остров Аруба е около 9000км. янето гушнА едни пари и сега щял да се оттегля. Ама той един дето се оттегли на около 10000км от България го застреляха като куче.
147
1
 
0
 
! Отговори
реалист преди 13 години
кви интереси бе не смее да прати Срс тата на анализ мноо ми мяза тва на експертизата на белнейски дето ония от щатите викат дайте да я направим ама нашите не щат освен това е *** като *** като не иска ГО СЛУШАТ ОТИВА И ГОВОРИ ЛИЧНО НЕ ДА ПРИКАЗВА ТЪПНОИ ПО ТЕЛЕФОНА СМЯТАЙ КАКЪВ Е *** ,И последно Пич ти да не играеш футбол с него бе или му лягаш на тенис
146
2
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Вместо да повтаряш като папагал прочетеното в нета, ще бъда благодарен ако се огледаш какво стана с другите държавици около нас през кризата. Визирам Гърция, защото тя стоеше сравнително добре на европейскта сцена...Бойко имаше нещастието да поеме страната в момент на световна икономическа криза. За Белене може да поспорим, защото точно това е едно от камъчетата, които вбесиха руснаците..Цигарите - за тях съм за да станат и по 20 лв кутията...и ако имах възможност да пиша повече, щях да продължа
145
12
 
12
 
! Отговори
kita преди 13 години
България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс.И това откакто Борисов дойде на власт.Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв.Хранителните продукти с 50 процента увеличение.Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента.Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Бойкови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 20102011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска таксаФермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарим ти Бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.
144
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен, трактора му оре задния двор.
143
0
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
141 Извинявай, че те повтарям... - не видях коментара...
142
2
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Че я оре, оре я, но дали я наторява?...
141
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕМИ НАЛИ ТОЙ МУ Е ШЕФА КАК НЯМА ДА ОРЕ?
140
5
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Явно провокациите успяват да промият доста мозъци. Бойко засегна огромни финансови интереси и в момента тече яростна атака срещу правителството. Атака, при която се използват всякакви прийоми и средства от инструментариума на ДС. И гадното е, че тия номерца дават резултат. По дяволите, не се водете по акъла на айдутите! Какво искате-да се върне тройната коялиция, защитничка на руските интереси..или пък трактора да стане президент...президент на оная част от населението, дето е контингент на МВР
139
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аман от *** на Барбойко и Цвък, не че Янето е читав, поне им го ****ка.
138
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разбира се че я оре,трябва после и семето да хвърли вътре....
137
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До авторката на материала Петя Шекерчето: Пете, мога ли, душицо сладка, с големото рало да ти изорем аз на тебе и трите ниви...?P.S. И ако ми изтриете поста, това означава ли, че и заглавието ви е просташко???
136
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не харесвам и никога няма да харесвам Янев, но това не може да спре отвращението и презрението ми към вас (нарочно го пиша с малка буква), нескопосани драскачи, в този сайт, които съвсем неоснователно претендирате да сте журналисти. Заглавието ви е просташко, примитивно и лъха на тотална лумпенизация. Може би напълно отразява битуващата в празните ви кратуна неандерталщина, простотия и морално-професионална деградация!
135
2
 
8
 
! Отговори
bg.. преди 13 години
когато някой си продава душата това му се случва....
134
1
 
6
 
! Отговори
Боце преди 13 години
Янето май сваля нов партньор.Освен *** е и голям циркаджия,ама нейсе ,те и кукловодите му ги избива само на маскарад...
133
1
 
9
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Явно и тук трябва да се сложи надпис:Не стреляйте по журналистите и редакторите, те толкова могат.*** заглавия с изцеден сексуален подтекст, елементарни правописни, граматически и стилистични грешки, недопустима употреба на уличен жаргон......
132
3
 
13
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
Като няма с какво да маскарят ***, сега почват стратегията с увличането, и ГЕРБ са били като БКП.До сега не сме имало по-достойно превителство, драскачи долни, горят ви шефовете бушони и вашето време ще дойде, като спре народната лапачка.Честит прзник на Гей Стани Шеф и ГейЯне ГейЯнев.