Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС

Опозиция и управляващи си ровят из чаршафите
Обновена: 11 фев 2011 14:48 | 11 фев 2011 12:55,
188
 Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС
Снимка: Булфото

"Какво правеше Елена Йончева при пиратите и кой плати за това? Задайте този въпрос и в комисия ще ви го кажа, защото е класифицирана информация”.

Така Бойко Борисов репликира въпрос на депутата от „Коалиция за България” Антон Кутев, който по преценка на премиера бил прекрачил добрия тон. Всъщност Кутев пита Борисов за корупцията по високите етажи на властта.

Малко по-рано пък Петър Курумбашев, пак от опозицията, се заяде за командировката на министър-председателя в Бразилия. Още по-рано Емил Василев (който поля с чаша вода депутата Тодор Великов) мина на опасно близко разстояние до Борисов, който въздъхна с усмивка „размина се”.

След това разминаване обаче започна червената атака. Курумбашев подхвана премиера за Бразилия. Припомни му изявление, че щял да пътува дотам с градския транспорт, вместо това се качил в бизнес класа. „Освен селски и икономически, има и политически туризъм”, захвана се младият социалист и призова премиера да не прави грешките на Симеон Дянков (който пътува с държавни пари до Китай) и на Вежди Рашидов (Венеция).

Бойко Борисов обаче е категоричен – пътуването до Бразилия струвало 16 304 лева.

Посещението било „редък шанс”, по думите на премиера – да се срещне с Дилма Русеф, чийто баща е българин.

Борисов веднага се захвана със сделките на тройната коалиция и ги попита защо са купили два самолета Еърбъс на старо на цената на чисто нови. „Просто това е безумие”, възкликна премиерът.

След това обаче го подхвана Антон Кутев. Червеният депутат пита премиера по целия конспект на ченгесарските скандали от последните дни – от СРС-тата до имотите на Цветан Цветанов. И припомни взрива срещу Цветелина Бориславова от 97-а година, както и последвалия атентат срещу офиса на Алексей Петров през 98-а. Според Кутев едната групировка отвръщала на другата.

„4 години ДАНС и МВР бяха под ваш контрол – плюс прокуратура, съдебна система, всички съдии. 4 години вие, Кутев, защо не разследвахте?”, контрира веднага Борисов. Премиерът пое ангажимент до следващия петък да има ясен отговор от НАП за имотите на Цветан Цветанов.

Малко след атаката на червените Борисов излезе за момент от залата, точно когато Драгомир Стойнев започна да чете декларация. И Стойнев опита да се пошегува със ситуацията: „Виждате, че когато се изисква мъжественост – министър-председателят го няма”, подхвърли Стойнев, но предизвика усмивката на председателката Цецка Цачева:

„Господин Стойнев, само по тази тема – не”, призова тя младия социалист.

Бойко Борисов влезе в залата, премислил, реши да се извини за тона си, но обясни, че бил предизвикан от репликите за Цветелина Бориславова, с която не живеел от години.

Точно по тази причина, премиерът съжали, че е заговорил за Сергей Станишев и Елена Йончева, тъй като се знаело, че и червеният лидер си имал друг живот.

„А що се отнася до мъжествеността ми – не е ваша работа”, сопна се Бойко.

Той демонстрира толерантност към хомосексуализма, заявявайки, че всеки има правото да прави избор между двата пола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
0
 
! Отговори
Borisov преди 13 години
Mnogo sam zle izvenevam se. xaxaxax Tova sa li4no moi dumi. Borisov.
174
2
 
2
 
! Отговори
факт преди 13 години
ако от 3 г. не е с цеветелинка, то тугз требе да е с цвъчко?!
173
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко да не се е оКАПКА - ил?
172
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дебат между профани, по-точно казано меду ВИП ***!
171
8
 
6
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Чудно, как хем не живее с Цецето, хем я направи милиардерка за няколко месеца на власт?А не е мъж, защото избяга като плъх от залата, когато се заговори за НАЛОЖИТЕЛНОТО, поради огромната реална инфлация, повишение на минималната заплата !!!Но за боко е важно само да храни *** и ушевите ***, а нормалните хора в тая държава да *** !!!Мръсен *** и престъпник, не мога да го понасям вече !!!
170
1
 
10
 
! Отговори
наско преди 13 години
Още едно доказателство, че политиците мислят с долните си глави.Всичко завъртат около тях .Нормално е да му кажат, че не се държи мъжки, когато става въпрос за минималната заплата, а той излиза от пленарна зала.Те не знаят как се живее с две минимални заплати и две деца и изобщо да ни ми говори, че не сме образовани с висше образование сме.Той си мисли, че някой се интерисува от половия му орган.Съжалявам го.
169
2
 
5
 
! Отговори
за 164 преди 13 години
Ток крадял ,а ? Кокошкар..........друго си е да си *** 3 -то коляно и да си откраднал пенсионните фондове , нали ? Някакви си 50 милиарда само..........де дърво за вас, червените ***, де
168
3
 
0
 
! Отговори
snimka e iasna преди 13 години
ne se smee, tekof gulem be maina, mujkarac a pa teka da mu pla4ka.e nema, nema da im klekne bate boiko zastoto i prav go klati pomaa, doblestnia bylgarin kogoto Ceco demonstrtativno arestuva po boikovo narejdane. na snimkata nikoi da nese nadiava ce boike se smee na malkata rezna pomashka piska , PLA4KA ot keresteto na iunak pomak de go klati.sram me e ot takiva premieri, ti go klatish on mi civri...GeiNeral sus GeiNeral
167
8
 
9
 
! Отговори
саф преди 13 години
Борисов каза-Може пък да съм женствен.Само уверен мъж може да каже това за себеси.Обикновено гейовете(пример-янка)много се пенят да докажат,че са пичове.
166
7
 
6
 
! Отговори
alieno преди 13 години
Каква мъжественост? Може "Хулиган Кучков"да се окаже по-мъжествен, макар и малко луд.Направо ми дожаля за Б.Б.,сигурно толкова хрисим е бил само пред класната си в първи клас.Може Вучков да си е малко перко,но е на светлинни години пред нашия човек по интелект.
165
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Каква хубост на Елена Йончева, бе!Та тя е 1,50 с дигнати ръце, и цялата в лунички и бенки."Герберастията като по мъже си пада, как да и обясниш женската хубост?
164
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ако всички гейове напуснат парламента ,ще останат само ГЕРБ и АТАКА.Другото е плява."Нагло лъжеш, гейбер!
163
4
 
5
 
! Отговори
Сакатник преди 13 години
Лошо,много лошо.Намека за мъжествеността може да се окаже истина,ако под мъжественост се разбира сексуална симбиоза.Колкото за безрасъдното пилеене на пари,когато ние инвалиди и пенсионери останахме на една гола пенсия и сме пълни аскети във всяко отношение е просто цинизъм и наглост.
162
12
 
7
 
! Отговори
лут преди 13 години
Ако всички гейове напуснат парламента ,ще останат само ГЕРБ и АТАКА.Другото е плява.
161
2
 
16
 
! Отговори
абе.... преди 13 години
.....когато има сериозни проблеми в икономиката,в живота ни ,като цяло,най-удобно е на управляващите да забулят съзнанието на хората в др.насока - бомби пред издателства,въпроси около мъжкото достойнство на лидерите на държавата ни.Жалка картинка.....
160
5
 
13
 
! Отговори
Срам ме е!!! преди 13 години
От българския политик, който вместо да кове закони и да милее за просперитета на българския народ:Си мери мераците от трибуната на Народното събрание!Дава дефиниции по сексуална ориентация.Този който когато децата се чудиха защо нямат подарък за Коледа и Нова година и пенсионерите се чудеха как да си купят една пържола, си развяваше байрака в Бразилия и Япония и разправяше какъв ТИГЪР сме в Европа.
159
2
 
13
 
! Отговори
Тинев преди 13 години
До там ли стигнахме? Отговорете Г-а депутати! ДА СИ МЕРИМ ФУИЩАТА В ПАРЛАМЕНТА. {{{{{{ *** народ +++ прости политици==ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА.}}}}}. Лично мен ме е срам, че съм гражданин на тази държава. За съжаление човек не избира държавата си. Срам и позор. А ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ, ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ГРИЖАТА КЪМ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, са си:МИЖАЙ ДА ТЕ ЛАЖИМ.П.П.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГРАДАЦИЯТА:Първо: Си изясниха в парламента, кой *** кой нормален; Второ: Започнаха да си мерят ОНАЯ работа. ЕЙ, бога ми, очаквам в най-скоро време да започнат да ДОКАЗВАТ кой Е-Е по-добре. Ще е хубаво да стане по време на парламентарен контрол. Нали го излъчват пряко - ще бъде голям сеир за народеца.МОЛЯ за извинение за употребата на не толкова прилични изрази.РИБАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА.
158
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Бомбата - е голем мъжкар.
157
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."ГЕРБ си е класа:)))
156
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов мъжествен! Може! По критериите на Дим Дуков и Моника Дянкова-Люински+Цвъцко:)