Тънки политически равносметки: Шестима и един наум

Кой какво каза и обеща в нощта на избора, говорят лидерите
6 юли 2009 12:46, Екип на Dnes.bg
89

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
ЯЯОТГЖ преди 13 години
dnes bg
88
0
 
0
 
! Отговори
Да е ясно преди 14 години
Доган си е депутат в парламента и не е опозиция за подценяване.Надявям се ,че е достатъчно интелигентен и няма да пусне духа от бутилката....
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До ел дорадо 82Има ескалиране на напрежението и ако не го осъзнавате сте слепи.Не се прави разлика между Атака и ГЕРБ.Груба грешка е ,но е така.Това ,че Бойко иска самостоятелно управление се изопачавар както и всичко ,което излиза от коментарите на ГЕРБ и се тълкува като противодействие на Турското население.
86
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 14 години
Братя българи !Ближете , ближете го Бойковия !Та като ви ,,оправи" както Симеончо ви оправи , по хлъзгаво да влезе.....
85
0
 
0
 
! Отговори
Абсурд! преди 14 години
Чудите се как ще се оправим. Ами като започнем да мислим от мажоритарните листи. Всеки кандидат за слава, пари и власт трябва да се постарае да вземе гласа ви като ви убеди в ЛИЧНИТЕ СИ КАЧЕСТВА!!! Ама не от вчера или завчера, а от юношеските си години. Вие не обръщате внимание на личните качества, а после плачете, когато някой се проявява като ***. Еми, отрано се мисли за тия неща. Самите ни деца трябва да се възпитават в некви ценности. Да се търсят у обществените фигури.
84
0
 
0
 
! Отговори
Ел дорадо преди 14 години
Ти или си ***, или ти плащат от ГЕРБ. Тая изцепка "кога в България е имало етническо напрежение?" го показва. Или не си живял у нас 89 г. или ти е промит мозъка. Все едно някой да каже в Германия днес, "Кога сме убивали евреи, няма такова нещо!"
83
0
 
0
 
! Отговори
Абсурд! преди 14 години
Наистина е безумно да се гласува мажоритарно за листи, в които участват НЕПОЗНАТИ ЗА ИЗБИРАТЕЛЯ ХОРА, като на всичкото отгоре някои (повечето от поставените на избираеми места) в тези листи участват и в пропорционалните листи, но в няколко други града!!! Това е пълен абсурд!!! ВИЕ ДАМИ И ГОСПОДА, НАИСТИНА НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КОГО СТЕ ГЛАСУВАЛИ! Това нехайство е престъпно! Към вас самите, към децата ви, и към Родината естествено! Да отбележа - аз съм потомствен антикомунист и 6-то поколение висшист!
82
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
ти добре ли си?кога в Бг-я е имало етническо напрежение?имаше Възр. процес - да - това го направи Т. Живков и компаниявкл. и А. Догансега този дръндарски *** си играе с неприятните спомени на хоратазаради властолюбието си
81
0
 
0
 
! Отговори
ZARSTVO BALGARIA преди 14 години
Samo vastanovavaneto na ZARSTVO BALGARIA ste izlekuva Balgaria ot republikanskite tezki rani ...Iskame vastanovavane na TARNOVSKATA KONSTITUZIA i Nazionalniat Himn SHUMI MARIZA...Vizdame pri republikata kakvi otrepki kato jane janev vlizat v PARLAMENTA...
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
aide qjte mi kura cherveni bokluci
79
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 14 години
Откъде турците вземат пари, та изпращат автобуси и самолети у нас да гласуват?Отговорът: нашите туристически фирми им доставят пари, като им карат туристи!Който нне вярва да отвори този сайт: partner-travel.com
78
0
 
0
 
! Отговори
минувач до "ми преди 14 години
Борисов иронизира Телеграф, който водеше една пределно негативна, *** вестникарска война срещу него.И защо Симеон да не може да върне откраднатото - открадното, защото знае, че не му принадлежи, но се нагуши- да не би да е свещенна крава? Що се отнася до двойното гражданство - жива порнография си е - на чии закони си подсъден, къде си плащаш данъците, кой си ти всъщност?
77
0
 
0
 
! Отговори
до 75 преди 14 години
явно си 4ервен *** и те е страх за работното ти местенце ? Аааа... лошо (((( а за борсите ...не се безпокой... имам опит !!!
76
0
 
0
 
! Отговори
az българина преди 14 години
До 74 Вчера бяхме Народ! Избирахме българска партия!!Вчера преодоляхме дългогодишната апатия!Вчера победихме !
75
0
 
0
 
! Отговори
АААААА преди 14 години
"днес се диша по-леко ...нали братя българи ? дай Боже ..." - след няколко месеца ще дишате още по леко на някоя трудова борса или на улицата! И пак друг ще ви е виновен!Долу простотията!
74
0
 
0
 
! Отговори
Трудно преди 14 години
Вчера бяхте овце - 77% не знаехте, кой избирате!? Бат Бойко не участваше в Листите!?Ще го разберете след 800 дни като отидете за ГЪБИ или РИБА!Като мен!Долу простотията!
73
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 14 години
Сега синьото управление да внесе закони против двойното гражданство и закон за минимум 6 месеца пребиваване в българия за да имаш право на глас! и с това да се сложи край на тази мюсюлманска офанзива срещу нашата нация. Дано да се взимат твърди решения и да няма компромиси. Успех на новото правителство и дупе да ни е яко. най-тежкото от кризата предстои а добрите *** и т.н съумяха да източат и последната капчица от държавната хазна.
72
0
 
0
 
! Отговори
Василена преди 14 години
Аз все още не бързам да се радвам на победата на Бойко.Това беше наи-лесната част-да се спечелят изборите.От тук нататък го чакат много трудности и препятствия.Много капани му оставят и досега властващите.Само мога да се надявам ,че той щесъемее правилно да се възползва от властта , която му се дава.Желая му успех имного попътен вятър!!!
71
0
 
0
 
! Отговори
охо бохо преди 14 години
махнаха се най-накрая!
70
0
 
0
 
! Отговори
Митака преди 14 години
Браво сънароднизи!Доказахте ,че сте българи.ГЛАСУВАНЕ,ГЛАСУВАНЕ и пак само ГЛАСУВАНЕ.Изметохме едните апаши,другите ги намалихме чувствително и дай боже,след четири години изметем и тях.Сега е ред да се потърси сметка на всички,които доведоха България до това положение,инай-вече на тези ,дето искат да ни продадат или подарят наТурция.

Спонсорирани публикации