След Великден бутат незаконно гето в Обеля

Само на един адрес в бараките са регистрирани 147 души
28 мар 2010 12:02,
130
След Великден бутат незаконно гето в Обеля
Снимка: БГНЕС

След Великденските празници ще бъде премахнато незаконно гето, построено в близост до метростанцията "Обеля", съобщи шефът на общинската комисия по обществен ред и сигурност Ангел Джамбазки.

Заповедта за премахването е издадена от Столичната община в петък, допълни той. Осигурено е и финансиране.

Бараките са върху общинска земя, в района на ул. "11" и ул. "275", като при проверка на полицията се оказало, че на един адрес са регистрирани 147 души, на следващия - 77, а на трети - 44-ма.

В район "Връбница" днес бяха огласени резултатите от подписката, събирана срещу незаконното застрояване.

В общината са внесени 1100 подписа от жители на квартала, а допълнително са събрани още 500.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
1
 
! Отговори
ура преди 14 години
браво че поне за *** електорат не се грижатвече второ гето бутат
124
1
 
1
 
! Отговори
мале мале преди 14 години
Колко са бедни ?!Ако си прекарат кабелна сигурно няма един лев да си платят ,но са наблъскали отгоре сателитните чинии./Случайно да не изтърват някой турска помия/.
123
1
 
1
 
! Отговори
Jack the ripper преди 14 години
1.Да се спрат помощите за "многодетни" майки.2.Да се плаща на всеки доброволно стерилизирал се ***. 3.Да се обособят специални резервати, подобни на индианските в САЩ където *** да живеят както желаят.4.Малките *** да бъдат отглеждани и обучавани в държавни интернати от 6 до 16 годишна възраст.....така ще се реши *** въпрос
122
1
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
" Питам АЗ- КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ СИГХАНИН-ШАХМАААТИСТ ЗНАЧИ??? "- Ананд
121
1
 
3
 
! Отговори
Bartek преди 14 години
Не знам,как е в София!Но в Петрич ГЮПЦИТЕ се заселват без проблем и прийждат от цялата страна,заради границите!Кмета си ги котка,защото са му сигурен електорат-вече трети мандат!Колиби никнат,като гъби-ГЮПЦИ щъкат кат' бълхи!Петрич се превръща в ГЮПЦИЯ!Кмете,когато демокрацията е анархия и хората се делят на платежоспособни и безпарични/нерушветчий/-идва фашизма!
120
1
 
0
 
! Отговори
colobur преди 14 години
Днес гледах един бай *** по ТВ-то.Той твърдеше че те са бай-РОМ-и, и че по произход са от далечната азиатска чужбина - Индия?! Аз пък се осмелявам да твърдя че тези бай-сигхани,бай-роми по произход са от горното течение на река Сингх,Сингхапур значи казвам ви истината! Докхазателства казвам ви мога да ви превеждам значи-въпрос-Коя е родината на играта шах,питам ви аз и отговор въобще не ви търся?! Питам АЗ- КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ СИГХАНИН-ШАХМАААТИСТ ЗНАЧИ???
119
2
 
4
 
! Отговори
Valter преди 14 години
До 114: NoFace, приятелю, не искам нито да ги интегрирам, нито да ги изтрепвам, макар че това е доста продуктивен метод предлагам да ги натоварим във вагони заедно с каруците, кучетата и прочие и към Франция. Без спирка. Директно да ги "инсталират" долу по Марсилия... Да видим после оная *** овца, защитничка на животните какво ще предложи. Само там! Другия вариант е Германия или Полша. Лагерите още стоят, химическата им промишленост е по-развита от нашата, та добри сапуни ще се получат.
118
1
 
4
 
! Отговори
Ха - Ха преди 14 години
А тези дето ще бутат незаконното дело, да не ги осъдят в Страсбург? Защото измамни *** и сие вече осъдиха НАРОДА/ не правителството на Бат ви Бойко/ за етническа дискриминация. *** ти и ДЪРЖАВАТА.Никой не иска да види как *** са само консуматори, смучат като кръвопийци бюджета, нищо не плащат.
117
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до ***, Абе *** смотан как ще станете повече бе *** като много раждате ли. А правиш ли сметка, че и много *** бе, а? Току виж утре ви подпукал *** грип и докато установят за какво иде реч и няма да остане кого да лекуваме. *** ...
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе това *** никой никъде не ги иска бе, защо така. Абе те са хубави хора бе не са некои свестни и чеб за зеле не става от тях.
115
9
 
0
 
! Отговори
сиганин преди 14 години
до Нециганин ти луд ли си ва,ний ду 10 години ша станим повечи от ***
114
1
 
3
 
! Отговори
Нециганин преди 14 години
Готово! Само че имаме едва за половината от вас! Хайде сега сами си решете проблема като останете поне наполовина!!!!!После идвате и ви даваме всичко, което си поискал- вервай ми както верваш на тези , за които платено гласуваш!
113
6
 
1
 
! Отговори
сиганин преди 14 години
ъм постройте ни по идна убава къща и няма да живеем тук,дайти ни пари и няма да краднем,дайти ни по идин мерседес и няма да карами каруси
112
2
 
8
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 14 години
КАТО СА НЕЗАКОННИ ТЕЗИ ПОСТРОЙКИ,КАК ИМАТ ПРЕКАРАН ТОК?ОТ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ-НИКАКЪВ ТОК,А ТО ПОБЕЛЯЛО ПО ПОКРИВИТЕ ИМ ОТ САТЕЛИТНИ ЧИНИИ.....НАЛИ СА БЕДНИ....И НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЦЕДИРА-ВСИЧКО НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е НА *** ,ТУРЦИ,АРМЕНЦИ ИЛИ БЪЛГАРИ
111
1
 
11
 
! Отговори
NoFace преди 14 години
А ти какво предлагаш, драга? Защото Столипиново е пример за мерките, които искаш някой да вземе - там бяха подарени апартаменти по-добри от тези, в които мнозина от нас живеят, но я *** виж на какво прилича кварта ... грешка - гетото. Не можеш да "интегрираш" нещо, което иска да се диференцира. Решението - невъзможно. Нито можеш да "спретнеш" геноцид (нецивилизовано е), нито можеш да ги заселиш някъде принудително (тоталитарно е), нито да ги депортираш (водиМ ги български граждани)...
110
2
 
13
 
! Отговори
гочо преди 14 години
Айде,има пустеещи земи-да им раздадат по 500кв.м да ги обработват,за да се хранят и да не щъкат по градове и села,че хората живота си пропсуваха от набезите им!Стига *** дискриминация за българите.Законът да важи за всички!!!
109
1
 
11
 
! Отговори
кака Мара преди 14 години
Браво!Най-сетне да има някакви реални санкции срещу тези "гласоподаватели",живеещи извън законите,които важат за всички български граждани!Ние им плащаме за крадения ток,вода.Ние работим,а осигуровките ни отиват за техните помощи.Ние сме потърпевши от мръсотията,кражбите,от солидарната система за здравеопазване,отглеждаме захвърлените им деца...
108
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В момента в Чехия обмислят истинското решение и съм сигурен, че ще го намерят. Но когато ще трябва да сме солидарни в целия ЕС, сигурен съм, че тук много "чувствителни към социално слабите и към фондовете за тях" души ще започнат да цъкат език и да клатят глави. Иначе чехите сериозно обмислят репатриране в прародината в Азия, където ромите няма да бъдат дискриминирани.
107
1
 
6
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
БРАВО НА ВМРО!
106
1
 
4
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Гледам и не вярвам на ушите си!