БФС: Божинов никак няма да ни липсва

Той ще съжалява за думите си, смятат от футболната централа
52
 БФС: Божинов никак няма да ни липсва
Снимка: БГНЕС

Драмите около изваждането на Валери Божинов от националния отбор за мача с Уелс не са болка за умиране, обявиха от БФС.

Първоначално нападателят бе извикан за мачовете с Уелс и Саудитска Арабия, но после Лотар Матеус се отказа от услугите му. От своя страна Божинов пък се закани, че занапред може и да не играе пак за България.

"Когато един човек говори под влиянието на емоции, греши. Божинов ще съжалява за думите си след няколко дни", заяви говорителят на БФС Павел Колев.

Той добави, че тъй като нападателят на Парма има едва няколко попадения за България, отсъствието му няма да се усети много.

"Божинов не е "головата машина", за която да съжаляваме, че няма да бъде в Уелс", категоричен бе той.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Матеус се е отказал от услугите му,защото перуката така е казал.А,защо Матеус,ще слуша перуката?Отговора е лесен:Матеус е в затруднено финансово положение и за него това е,като удар от тотото да бъде извикан,като селекционер и да получава тази заплата,на която никой чуждестранен треньор няма да се навие.А на бас,че перуката казва,кой ще играе и кой не.
43
1
 
5
 
! Отговори
J.B. преди 13 години
Проблема на Божинов е,че се смята вече за супер звезда,понеже му дават ефир. Какво се оказва ??? Първо , трябва да се ограмоти малко , второ, да забрави чалгата и интригите,а да се насочи към професионализма,т.е. това,което му носи доходи, да отслабне с 10 , 15 кг. ,понеже му е трудно да се движи второто полувреме , затова играе само 45 мин. и да мисли как да вкарва голове, а не да бара чалгаджииките за задните части ...
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Валерката да си гушка чалгаджийката и да стои далеч от националния отбор. На всички омръзнаха стойките му. Все пак не е манекен, а футболист ... тоест би трябвало да бъде такъв.Искрено се надявам Матеус да шкартира чалгаджийчетата и гейчетата от националния ни отбор и в него да влязат истински стойностни момчета. Сигурен съм че има такива. Нека им дадем шанс да се докажат!
41
2
 
10
 
! Отговори
айде стига преди 13 години
Не че ми е любим играч, но Божинов има 7 гола в 30-ина мача за националния отбор, като в повечето от тях е влизал като резерва. Като се има предвид, че имаме само един свестен полузащитник, успеваемостта му е съвсем нормална. За сравнение Анелка например има 14 гола в около 70 мача за Франция.Якинта има 6 гола в 40 мача за Италия. Да не забравяме, че досега Божинов играеше само втори нападател зад Бербо. Не е световна класа, ама в сравнение с Домовчийски, Генков и Макриев е направо невероятен
40
0
 
13
 
! Отговори
Мъглата преди 13 години
КОЙ Е ГОЛОВАТА МАШИНА БЕ?! ИВЕЛИН ПОПОВ-ПОПЕТО ЛИ?! МАЛЕЕ МНОГО СА ЗЛЕ!! КОЙТО НЕМОЖЕ ДА ГО ПЛАСИРАТ НА ЗАПАД ОТИВА ИЛИ В ТУРЦИЯ, ИЛИ В РУСИЯ ИЛИ ВЕЧЕ В РУМЪНИЯ! ЦЕЛИЯ *** НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НИ Е СЪСТАВЕН ОТ ТАКИВА "МАШИНИ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Определено има много добри млади български футболисти, които чакат своя шанс някой да ги забележи, ама то от роднини на тоз и онзи остава ли ред за тях, я. Българското връзкарство е по-силно от това да си талантлив футболист.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Навсякъде по света се гледат резултатите които показваш, а не на кого си човек или роднина.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Валери я им е.. май... на тези мамини синчета от БФС, визирам Бобчо Михайлов.С тия футболисти от А група такава голова машина ще намерят че чак свят ше им се завие.Гледай си футболните неща на клубно ниво като правят някой твой настоящи и бивши колеги и стой по надалече от тези хиени в БФС, а пък щом така искат и от националния .Ти си мъжко момче а не лиз..ч като тях.
36
0
 
4
 
! Отговори
да преди 13 години
незаменими хора няма, въпроса е каква цена ще платиш за замяната им!
35
1
 
10
 
! Отговори
пуйка преди 13 години
Много е жалко, когато някой се вземе много насериозно или си мисли, че е незаменим. Незаменими хора няма, нито Бербатов, нито Божинов, нито Стелиян Петров, нито Мартин Петров са незаменими. Но все пак те са български футболисти и ние ги обичаме, защото са дали нещо за футбола. Това обаче не трябва да ги кара да се самозабравят и възгордяват, защото когато не показваш резултати, трябва да те заменят, въпреки старата слава.
34
3
 
7
 
! Отговори
5ър преди 13 години
За какво да ми липсва , той човека си е открай време манекен , там му е силицата...
33
1
 
9
 
! Отговори
Petko преди 13 години
I vie ot BFS nema da ni lipsvate ako si idete
32
1
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Откакто играе в националния отбор, Божинов едва ли е вкарал повече от пет гола. Достатъчно време му дадоха за да се докаже.
31
0
 
7
 
! Отговори
... преди 13 години
Не че е във форма Божинов, но няколко дена чета как БФС ни обяснява защо не го взели. След като Матеус го е извадил защо той не излезе да каже ами говорят разни хора от БФС, кой е треньор на нац.отбор?
30
0
 
9
 
! Отговори
187 преди 13 години
господи, какви цинични ***...
29
3
 
18
 
! Отговори
Той преди 13 години
Ами няма да ви липсва. Не ви липсват и Бербатов и Иванков. Скоро няма да ви липсват и двамата Петровци, щото на там отиват нещата. Не ви липсват и победите.
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Божинов имаше талант! Когато играеше в Лече беше голяма надежда. Но много се увлече по лъскавия живот а това не прощава.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Премахнат поради нарушение на правилата на сайта"----Или някъде скрито дълбоко в правилата на сайта пише да не се плюе по Малката Перука, или собственик на днес.бг е Боби Михайлов.
26
0
 
9
 
! Отговори
Въпросчо? преди 13 години
"нападателят на Парма има едва няколко попадения за България, отсъствието му няма да се усети много." Ам ти бе Павеле,какво си направил за българския футбол???
25
0
 
18
 
! Отговори
Бойкот преди 13 години
НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ДА ИГРАЕ НА ПРАЗНИ ТРИБУНИ,ДОКАТО НЕ СЕ СМЕНИ РЪКОВОДСТВОТО НА БФС!!!