Драма във Франция. 8-годишно открито затрупано в цимент, арест за родителите

Момиченцето е починало през август
13 сеп 2009 22:04,
47
Драма във Франция. 8-годишно открито затрупано в цимент, арест за родителите
Снимка: БГНЕС

 

Родителите на осемгодишно момиченце във Франция, чието тяло бе открито затрупано с цимент, бяха задържани за убийството на детето си, съобщи ВВС.

Трупът на Марина Сабатие бе открит в контейнер близо до работното място на баща й, в градче северозападно от Париж.

Миналата сряда родителите обявили в полицията, че момиченцето е отвлечено.

Следователите смятат, че то е било пребито до смърт миналия месец и досега тялото й е държано във фризер, а след това – изхвърлено и затрупано с цимент.

В сряда бащата казал на полицаите, че Марина е отвлечена от колата му, паркирана пред МакДоналдс в близост до градчето, където работи.

Тялото е открито в петък, а след това родителите признали, че са малтретирали дъщеря си, която е страдала от Синдрома на Даун.

И двамата обаче твърдели, че момиченцето е починало от естествена смърт.

Пред следователите признали, че през август открили тялото на дъщеря си в мазето на къщата им.

Паникьосали се и скрили трупа във фризера.

Седмици след това бащата изхвърлил тялото в контейнер близо до работното му място и го затрупал с цимент.

Бащата и майката съчинили историята с отвличането, след като в началото на учебната година училищните власти в града започнали да питат къде е детето.

Двамата рискуват да получат доживотна присъда.

Те имат още четири деца, които им бяха отнети и отведени в социални домове. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
смърт за тези
43
0
 
1
 
! Отговори
Явор Захариев преди 14 години
Абсолютни *** са тези хора !Особенно когато детето им е страдало от симптома на Даун ! Горкото момиченце !Сега поне според мене то се намира в един много по добър свят !Мир на праха му !!!!
42
0
 
1
 
! Отговори
До идиот 33 преди 14 години
Има много случаи на деца, убити от родителите, а също така на родители, убити от децата си. Но фактът, че това се е случвало многократно от "памтивека" не прави тези деяния по-малко отвратителни.
41
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 14 години
* от собственото си безумие
40
0
 
1
 
! Отговори
Az - do 33 преди 14 години
Ти нормален ли си,бе?!?! Нещо въобще май не си в час. Я ми посочи къде точно в Библията пише за съзнателно убийство на дете от родител?!?! И къде си тръгнал да ми развиваш "морални" гледни точки по този толкова ясен казус - има жестоко престъпление - следователно следва жестоко наказание - доживотен затвор. Всичко останало е буламащина. Май ти си този, който е манипулиран - пт спбственото си безумие!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
откакто ни спряха АЕЦ-а,за да направят такъв в Румъниая,фанцузите много се изперкаха- или се самоубиват,или си трепят децата.Мир на праха му.
38
0
 
1
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Западняците се ни намират кусури е нека сега кажат нещо!С тякева ли ще живееме в Евросъюза?Къйде е БИБИСИТО да опищи орталъка така как пищи за нас?Немат сурат ингилизите нали оня притех от внуцете си беше изкарал пра-внуци.Глейги само какво говорят за техния убиец къде с тухлата щеше да отнесе главата на нашето момче?Нема ли Баба га да го направи СЪР-***.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А ако твоите родители бяха мислили така на времето? Дали сега щеше да с...ш глупости то форумите? Щото като ти чета коментара и ти не си съвсем в час! Ама явно *** се е оказала добър човек и все пак е решила да ти даде шанс, вместо да те циментира.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре, де! То по тая логика, дай да се избиваме с камъни, защото в каменната ера така са правили! Според теб, излиза, че едва ли не си е нещо напълно нормално за убиеш детето си, защото не можеш да се грижиш за него! Как изобщо можеш да говориш така?! Децата са дар Божии!
35
0
 
1
 
! Отговори
ОХ преди 14 години
До 21 Сигурно не е, но това не означава, че трябва да се убиват. Ако не са могли да се справят, или не са искали да се грижат за него има институции, които щяха да се погрижат за детенцето. Това не е причина за да убиеш и то собственото си дете.
34
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 14 години
Това са ***, бе! Умът ми не го побира - как ще малтретираш болно дете, че и да го убиеш?! Мир на невинната душичка ...А на така наречените "родители" трепането им е малко! Изверги!
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
90% от пишещите тука са подвластни на всякакъв вид манипулации.И от това се храни журналистическата гилдия.Родители са убивали децата си още откакто свят светува.Примери за това има и в библията.А толкова са и случаите при които деца убиват родителитси.Неотдавна беше случая с момчето което уби майка си и сестра си.А колко по-добри от убийците са тези които смятат че справедливо ще бъде да убият по същия начин и родителите.Това означава че те също са готови да станат убийци.При определен момент
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
като чета злобните ти коментари,явно и ти си го опознал без време.Ходи на психотерапевт.И да,цъкнах ти минус на предишното мнение.
31
0
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
"Дано поне останалите им деца имат шанс да водят нормален живот!"забрави просто, отнети са от родителите си, което по цял свят значи едно и също. ще опознаят аналния секс до дни най-много.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ох! :-( Починало от естествена смърт и те за това го скрили... да, бе! Тия ги разказвайте на пралеля! Изверги!!! Дано поне останалите м деца имат шанс да водят нормален живот!
29
0
 
1
 
! Отговори
potres преди 14 години
panikiosali se i NE viknali barza pomo6t...Razbiraemo, ako sa vinovni!!!deteto si !?!?!
28
0
 
1
 
! Отговори
Pilat преди 14 години
интересно ми защо не обърнахте внимание на един нюанс в статията! За това, че родителите се притеснили от това, че "в началото на учебната година училищните власти в града започнали да питат къде е детето"!!!!!!Значи ТОВА Е ДОСТА ПО-ВАЖНИЯТ МОМЕНТ - УЧИЛИЩИНИТЕ ВЛАСТИ ЩЕ ПИТАТ ЗА ДЕТЕТО - Т.Е. ДЪРЖАВАТА!!!! А ТУКА ?!?!?!?! ЩО НЕ ПИТАТ НАПРИМЕР ЗА *** ДЕЦА - ДЕТО УЖ ИСКАЛИ ДА СЕ "ИНТЕГРИРАТ" В ОБЩЕСТВОТО И СМЕ ГИ БИЛИ ДИСКРИМИНИРАЛИ!?!?!
27
0
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
в бг е много по-добре, ако убиеш новородено със синдром на даун, дават само няколко месеца, което пак е хуманистично извращение, но се ядва. това че дегенератите хуманисти вървят срещу природата си е тяхна работа, ама *** се мъчат да повлекат цялото човечество със себе си. айде цъкайте минуси :)
26
0
 
1
 
! Отговори
xph преди 14 години
вБГ щяха да им ддат до 5 години. Ето това е правосъи, както във Франция!
25
0
 
1
 
! Отговори
DA ama NE преди 14 години
Kakva tragedia...prosto niamam dumi...Gospod da prosti tazi bedna dushichka....Amin !