Жените навити на орален секс от раз

Всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща, сочат данните от социологическо проучване
12 ное 2007 17:46,
106
Жените навити на орален секс от раз
27% от жените нямат задръжки и от орален секс с новото гадже. Снимка: clubmens

Всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща, сочат данните от социологическо проучване, проведено в Австралия.

Според Sexuality Research and Social Policy една трета от запитаните жени твърдят, че са склонни на секс от първата среща с мъж, с който са се запознали в интернет.

Освен това- 27% нямат задръжки и от орален секс с новото гадже.

„След дълги разговори в сайтове като RSVP, Facebook и други, мъжете и жените започват да се чувстват много близки“, отбелязва редакторът в списание Women's Health Фелисити Персивал.

„А щом си мислите, че познавате новия си приятел, едва ли бихте ползвали презерватив на всяка цена“, допълва тя.

Dnes.bg припомня, че проведено в Холандия проучване дава аналогични резултати- всеки десети холандец се решава на секс още от първата среща.

Според вестниците в Амстердам бързият преход към интимна близост става доста популярен в страната и стратегията „секс от първата среща“ представлява доста успешна формула за развитие на отношенията в една връзка.

Но това не е всичко...

Мнозинството от холандките нямат ни най-малко притеснение да се пекат топлес /без горнище на банския/.

Всяка трета от 2000 запитани жени дори твърди, че й доставя удоволствие да се разхожда полугола и няма нищо против мъжките погледи.

Само 17% от жените в Холандия твърдят, че не им е приятно да се разхождат топлес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
10,11 и 45 са напълно прави, въпреки противоречието в изказванията им. 2/3 от профилите са пълно менте. Останалото си е чист пазар за секс. Въпрос на търсене и предлагане. Само не обяснявайте как сте си намерили половинката там...защото още сте там! Е, 4-5 "елмазки" на седмица...може да посмалиш малко.:) Но е факт, че който е на зор, все ще си намери нещо.Разбира се, остава и факта, че въпросните сайтове са пълна загуба на време. Уж са за създаване на социални контакти, но всъщност асоциализират човека! Куп фалшиви профили, създадени от модератори, админи или просто *** комплексари. Да не говорим пък за превишаването на правомощията от страна на *** - предимно варненски помиярчета, за които конфиденциалност е напълно непозната дума! Ако си мислите, че само вие и събеседника ви четете разговорите си, жестоко се лъжете!Е, приятно губене на време!
64
0
 
0
 
! Отговори
nqkoj(по-точно Иван) преди 16 години
Посетил съм доста форуми и оставам с впечатлението,че в тях присъстват най-много до 10 човека(реално) ,които + това се познават и могат да си пишат всякакви глупости.Относно сайтовете за запознанства:верно е-и аз много често съм си говорил с администратора-даже ме е обиждал,защото не ми хареса сайта.Като всичко останало и сайтовете за запознанства в БГ са различни от онези,коитоса им аналогични(по-точно би трябвало да са)в чужбина.Тези в чужбина се ползват наистина за запознанства (защото хората нямат време дори да се срещнат)докато в Бг-всичките *** от които човек би избягал са се напъхали там.Което не изключва възможността да се открие и нещо качествено.Иа раазлики между двата пола, и те са генетически обусловени...и е най смешно да наблюдавам полемиката между"представители на двата пола",и още повече стремеж атмосферата на сайтчетата за запознанства да се пренесе по възможност навсякъде(дори и тук)тъжно...много тъжно за Бг..какви хора са останали тук-***,които дори не знаят за какво съществуват и никога не са се запитвали(отговорът би ги втресъл)естествено-в държава където няма религия,няма просвета,а само бардаци,порно и всякакви сайтове(които са за всичко друго само не и за запознанство)(като е излишно да се споменава трафикът на жени,проституция,пране на пари,корупция)не може да се очаква нищо друго.Плачем за африканците ,че няма какво да ядат.Но не плачем за себе си,че сме по-зле от тях...Защото те ще се оправят-а ние слизаме надолу и няма спасение-защото ние сами го правим-управлявани от родоотстъпници,дирижирани от организации и мозъци извън и не от БГ.Какво да говорим-никъде по света го няма-българин изписваме с малка буква..А Вас ,10 те човека с вечното присъствие,горещо Ви моля-замислете се преди да пуснете поредната простотия ,за да напомните за съществуването си,защото никой иначе и не подозира,че още дишате...на тази прокълната земя.
63
0
 
0
 
! Отговори
nqkoj преди 16 години
Посетил съм доста форуми и оставам с впечатлението,че в тях присъстват най-много до 10 човека(реално) ,които + това се познават и могат да си пишат всякакви глупости.Относно сайтовете за запознанства:верно е-и аз много често съм си говорил с администратора-даже ме е обиждал,защото не ми хареса сайта.Като всичко останало и сайтовете за запознанства в БГ са различни от онези,коитоса им аналогични(по-точно би трябвало да са)в чужбина.Тези в чужбина се ползват наистина за запознанства (защото хората нямат време дори да се срещнат)докато в Бг-всичките *** от които човек би избягал са се напъхали там.Което не изключва възможността да се открие и нещо качествено.Иа раазлики между двата пла, и те са генетически обусловени...и е най смешно да наблюдавам полемиката между"представители на двата пола",и още повече стремеж атмосферата на сайтчетата за запознанства да се пренесе по възможност навсякъде(дори и тук)тъжно...много тъжно за Бг..какви хора са останали тук-***,които дори не знаят за какво съществуват и никога не са се запитвали(отговорът би ги втресъл)естествено-в държава където няма религия,нма просвета,а смо бардаци,порно и всякакви сайтове(които са за всичко друго само не и за запознанство)(като е излишно да се споменава трафикът на жени,проституция,пране на пари,корупция)не може да се очаква нищо друго.Плачем за африканците ,че няма какво да ядат.Но не плачем за себе си,че сме по-зле от тях...Защото те ще се оправят-а ние слизаме надолу и няма спасение-заощто ние сами го правим-управлявани от родоотстъпници,дирижирани от организации и мозъци извън и не от БГ.Какво да гворим-никъде по света го няма-българин изписваме с малка буква..А Вас ,10 те човека с вечното присъствие,горещо Ви моля-замислете се преди да пуснете пордната простотия ,за да напмните за съществуването си,защото никой иначе и не подозира,че още дишате...на тази прокълната земя.
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
61, защото на това му викат чукане :) и всъщност не са нещастни чукачите а изчуканите :) хем са се дали хем не са получили това което искат и няма и да го получат защото вече не са това което са били. Чукачите са си взели каквото са искали.*** е жена която се *** с различни мъже за кеф, *** е тази която го прави за пари. При мъжете на първото се вика женкар (или коцкар) на второто жиголо (май ...). Поправете ме ако бъркам :)В сайтовете за запознанства по чисто научен начин (статистика) е 100% доказуемо че 99% и повече от потребителите са нереални профили регистрирани за камуфлаж, т.е. за зарибяване на реални такива. Остатъка е странна смесица от хора в професията, чукачи, *** и тук таме някой(я) заблудил се, който не се задържа дълго. И дами, крайно време е да си изберете, дами или еманципирани, иначе сте някъде по средата и сте нито едното нито другото :)
61
0
 
0
 
! Отговори
без име преди 16 години
Защо някои *** смятат че те са изчукали една жена , жената е имала нужда от секс използвала е някой да и достави удоволствие и толкова.Това е жена която няма нужда от някой *** в къщи на когото да пере мръсните *** и да слуша вечното му мрънкане.Тези отворковци дето са изчукали половината жени в Бг са толкова нещастни и комплексирани , че чак ми става жал за тях. В сайтовете за запознанства има всякакви хора , както и в реалния живот. И там и тук има "мъже" умишлено ги слагам в кавички , които незнаят за наличието на клитор при жената, нямат ни най-малка представа кое доставя удоволствие на една жена и кое я отвръщава и ако някоя наистина се е навила на секс с тях , естествено не е повторила. За да избият комплексите си те ги обявяват за *** , а те какви са? Щом са толкова целомъдрени защо си лягат с първата съгласила се?Извод : Защото са ***! Комплексари , неспособни на връзка!Права е дамата която каза по-добре с вибратор , отколкото с някой , който свършва з а1,5 мин и се чудиш той запчна ли , отказа ли се , кво точно се случи.
60
0
 
0
 
! Отговори
Krasiva i umna преди 16 години
Такива като теб дето се хвалят никаква работа не вършат. Те се бъзикат с теб и ти им вярваш.Как се навиват като аз съм свидетел как се шегуват и ги правят зарезил такива като теб.ХИХИХИ,чукаш баба ти даже и тя не се възбужда.
59
0
 
0
 
! Отговори
анонимно преди 16 години
много точно казано. Какво си мислят мъжете, че могат да имат всяка една не е вярно.Каквото кажат жените това е, щом искат ще се подчиняват.
58
0
 
0
 
! Отговори
Нова анкета преди 16 години
Най-новото проучване в българското интернет пространство показва, че хората, които пишат на български с латински букви, не могат да пишат!Редовното бъркане на граматиката и не-познаването на правописа ги кара да се "крият" зад този вид писане. По този начин, те са "извинени" за голяма част от грешките си. С латиница си "извинен" за бъркането на С и З, Ъ и А, Ш и Щ и прочее. Доказателство за това е и зачестилите, така наречени, "аватири" (електронни подписи) по форуми и блогове. Там писането на мнения, на латиница е забранено - затова потребителите слагат текстове - ужким смешни: "Внимание в посоченото мнение има повече от една грешка!" или "Правописа е от нещата, които не съм учил!" със съответните имотикони (клавиатурно моделирани човечета).
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
55, ami da - POT, PARHUT I POHOT
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
44, ideq si nqmash v kakvo se zabarkvash
55
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 16 години
...Боже,Боже,колко простотия и човеконенавист има на този свят,Боже!!!....
54
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 16 години
..neznam vie kakvo znaete po vuprosa, no lichno az sum spal s dostatachno jeni ot elmaz... taka, che ne mi obesnqvaite kakvo e shto e.Tolkova sa zagoreli milite.. dostatachno e da go darjish otvoren ne e nujno da pishesh nikomu, te sami se nanizvat na dedoviq :)
53
0
 
0
 
! Отговори
nqma zna4enie преди 16 години
Abe nemoga da razbera za6to govorite taka za sexa vse edno e ne6to lo6o naprotiv sex-a e ne6to hubavo PRAVETE SEX be narode ne se sramuvaite nqma ni6to sramno.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Два пъти се регистрирах с напълно измислени профили! Нарочно! За да видя колко наивници има. Веднъж даже с профил на жена!!! УЖААААС! Отвратих се,защото в тези сайтове си е меко казано вертеп! Слава Богу не съм се срещал с никой! Всичко е ясно! Но дали има свестни мъже или жени,не съм сигурен! Единственото добро е,ако попаднеш поне на интелигентни,за да сравниш кой си,кои са другите и накъде искаш да вървиш! Но горчивата истина е,че мъжете обикновено ТЪРСЯТ секс! Ако бяха /според мен/ свестни,нямаше да рискуват да го търсят в мрежата! Сигурен съм /защото са ми споделяли/,че винаги са разочаровани след такива срещи! Всеки сам избира! Нормалните хора не се регистрират там!!!!!
51
0
 
1
 
! Отговори
Сексуална преди 16 години
Забелязала съм,че обикновенно такива самохвалковци,гдето толкова се фукат,че ги чукат жените толкова лесно,са обикновено импотентни или бързаците.Бързаците са "горките бройкакаджии"-ами те като се изложат,как да повторят със същата жена...И пробват със следващата-дано да издържи повече???Но пак провал-това са "Великите бройкаджии и донжуановци"-срам позор в леглото,но смели да плюят в нета,ха,ха,ха...
50
0
 
0
 
! Отговори
Becka преди 16 години
abe 43-ti, egati motopeda si ti be. Vsicki jeni, d, d, dbil kazal onia deto zada se kaci na kon sa mu nosili boiadjiska stylba ot Pernik i zada jahne maika si i sestra si sa mu vodili Maria Antoaneta da mu razakje kakva e razlikata mejdu *** i pi4kata. moje da citirash Hristo Stoickoff, nego mojesh zashtoto bashata mu iskase da mu izmykne ednoto oko-javno e zaglejdal nas Icko i majka si i sestra si i dysterite si. i ti si kaput kato te dvamata.Ako si cel malko povece kavo izpitva zenata pri orale sex ste naucis ce osven liubopitstvoto da vidi kak jigliora vpryskva semkite v tigana s iacata-drugo nema. eroticnite zoni sa tam kadeto zapocva noviat zivot. a da si vizdal jena osven da povryshta da e razdala prez zadnika ili ustata-ne. *** sa tezi koito prelugvat kletnicite s kysite ci cryvca ce da se ore i pocistva kanala e velika rabota. tuka edno 90% ne sa si napisali domasnite i ceteiki za oranta tyrkat pilite ta strujki frycat po uecebnicite im. ako nebese sprela stackata stehte da zavyrsite pyrmi masturbacionen srok-ligavnici opikani-oste pampersite vi styrcat ot kamizolkite.
49
0
 
0
 
! Отговори
SG-1 преди 16 години
Ne znam dali si zena ili momice no ti izglezdash mnogo svesten covek i az sam napulno suglasna s tebe - zatova iskam da ti zadam edin vapros : kazi mi moljati se ZASTO CHVARLJASH PERLI NA SVINETE ??? Zasto ti e nuzno da SLIZASH NA TJACHNOTO NIVO ??? Inace sam suglasna s tebe - ,,da zivee VIBRATORA ,, ta da se otarveme ot mrusnite gadinki i svine - otnovo te pozdravjavam - BRAVO ti,
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
47, няма жена която по нейна преценка да не е красива :)Но има много красиви които за съжаление стават само за секс. За по-дълбока връзка се иска нещо което покрай секса си заминава безвъзвратно. Не можеш да имаш всичко. Всеки си преценява сам .. секс, купон и свещена самота след купона или пък да рискува да се пази и изпита силни чувства и намери спътник в живота. Има и такива и такива. И едните и другите имат право да правят това което им харесва.
47
0
 
0
 
! Отговори
ot krasiv:) преди 16 години
Jelae6 li da razmenim snimki?
46
0
 
0
 
! Отговори
ina преди 16 години
abe maje vie dobre li ste?nqma jena koqto da ne obi4a da bade jelana ocenena i obi4ana seksa e lubov samo kogato horata sa istinski,za tiq gluposti kato ebane naviti i pomii mogat da govorqt samo glupavite