Жените навити на орален секс от раз

Всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща, сочат данните от социологическо проучване
12 ное 2007 17:46,
106
Жените навити на орален секс от раз
27% от жените нямат задръжки и от орален секс с новото гадже. Снимка: clubmens

Всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща, сочат данните от социологическо проучване, проведено в Австралия.

Според Sexuality Research and Social Policy една трета от запитаните жени твърдят, че са склонни на секс от първата среща с мъж, с който са се запознали в интернет.

Освен това- 27% нямат задръжки и от орален секс с новото гадже.

„След дълги разговори в сайтове като RSVP, Facebook и други, мъжете и жените започват да се чувстват много близки“, отбелязва редакторът в списание Women's Health Фелисити Персивал.

„А щом си мислите, че познавате новия си приятел, едва ли бихте ползвали презерватив на всяка цена“, допълва тя.

Dnes.bg припомня, че проведено в Холандия проучване дава аналогични резултати- всеки десети холандец се решава на секс още от първата среща.

Според вестниците в Амстердам бързият преход към интимна близост става доста популярен в страната и стратегията „секс от първата среща“ представлява доста успешна формула за развитие на отношенията в една връзка.

Но това не е всичко...

Мнозинството от холандките нямат ни най-малко притеснение да се пекат топлес /без горнище на банския/.

Всяка трета от 2000 запитани жени дори твърди, че й доставя удоволствие да се разхожда полугола и няма нищо против мъжките погледи.

Само 17% от жените в Холандия твърдят, че не им е приятно да се разхождат топлес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Евала брато кефиш
24
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 16 години
МИРО,НЕ "ШЧУПЯ ГЛАВАТА",А "СЧУПЯ",СХВАЩАШ ЛИ,МИРО?
23
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
za sujalenie ve4e mnogo hora ostanaha bez moralni zennosti!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
abe ***, kak moje da priniziavate liubovta na miakite si ot koiato ste se rodili?Ebti pilite skyrcat v toa chat!Abe stegnete se malko. Stackat zavyrsi. vreme e da si napisete domasnite a ne da draskate morzovata v snega s belite tocki i tireta- *** gnusnata pubertalshtina se vihri v toa chat, ***!
21
0
 
0
 
! Отговори
miro преди 16 години
абе жени ти ги таковаш тя те целува ако мене някои ме такова ще му шчупя главата
20
0
 
0
 
! Отговори
дедати от драгалевци преди 16 години
ми оно тва дека пика и клека човек ли е? тва си е баш женско и за друго не стае освен глава да ти омае и да го *** га сакаш. после го зафъргаш и ка ти дотребе ти зареже салатка, ти сипне ракийка. гащите да ти опере, ризата да ти изглади и па да го напънеш заран така след закуска преди да тръгнеш на работа.оно жената си е жена, нема много правомощия нищо че сме евросъюз вече, тука на балкано требе си знаят местото, как се вика сека жаба да си знае гьолаако много навират глави, че ги прекършиметва жените са си племе, дека само мое го *** и да фргаш тва за друго не става, не професор, не министър, оно кво и да сетане, как и да се изгине, не е от акъл, а от разтворени краци е.те тва знаятама лошо е че има тикви дека ги възхваляват и им водят евала, а тва е дявол и требе му се кинат рогата, оти инак че те напери и нема имаш мира.че те врътка как си иска и по други мъжища ше оди, а па ти че има си го обичаш.а то влезе у чато и се намаже там подмазвачи и они като го запровокират и омавайт, цел остров на изкушениото му избарат и глей как отива и се среща и се врътка по чужди колци, па ти си го уважвай дома после, ама че е помазано от чуждо и па че те гледа в очите.та жената не требе много да знае, оти ако знае, че те вкара у гробо!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Въпрос на гледна точка. Дали си мъж или жена и се запознаваш с някого по нета само за секс, няма значение - едно и също правите, без оглед на пола. Щом на някого така му харесва, да го прави. Лошо е, че после болести може има. Само на мен ли ми се струва, че в няколко поста по-долу полова дискриминация се прави относно жените и сексуалното им поведение? Ама да, то според умните глави жената не е човек. Пък те са се пръкнали от Марс....
18
0
 
0
 
! Отговори
давидов преди 16 години
ти си голем тъпогьосник бе! изобщо нямаш идея кви мацета се навират в Нета.поради различни обстоятелства има баси куклитеедните са женени погрешка за някой льольо като тебе и му изневеряват, ама в нета им е по-лесно да набират контактидругите са още под вечерен час и мама и тате ги пазят и те намират реализация като си чукват срещи чрез нетатретата категория са от далечни села и търсят нови възможности, пред алтернативата от местни ергени, дето са им до болко познатии т.н.необятни са възможноститеа че в нета е пълно с грозни жени и т.н. е пълно заблуждание.
17
0
 
0
 
! Отговори
истински плейбой преди 16 години
като не ви връзват жените в реалния живот, ще излизате с такива, които никой друг освен вас не няма да ги е*е (от нета), логично... явно освен по нета, по друг начин не знаете да намирате :) представям си какви са тия жени, които от първи път се навиват..
16
0
 
0
 
! Отговори
Перко преди 16 години
А ти какво си бе!? Да не си някоя от Чат каналите, Елмаза, Флирт4ето или де го дървиш там из тия сайтове. Пуснала си си снимка по сутиен, по *** и в пози като за Плейбой! Срещаш се с кого ли не и те опъват след две кафета и един сок. И после си недоволна, че нямаш сериозна връзка, че мъжете са *** и че видите ли, те са много лоши, а аз съм таково добро момиче.Хайде тая категория жени ви познавам още от когато си внедрих Интернет в къщи през далечната 1999 г.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ми тва е перфектно за ХИВ/СПИН и доволно количество останали венерически болести.
14
0
 
0
 
! Отговори
Todor преди 16 години
E po dobre *** otkolkoto kompeksirana ku**a kato pove4eto jeni v balgariq.Strahotno izkazvane napravi...Ebati carvulanata
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нямам опита на 10 и 11. Но имам наблюдението, че за последните 10 години броя на топлес жените по плажовете в БГ е намалял значително. Не бях ходил на плаж в БГ 8 години и само разправям на гринговците тука, колко по свободомислещи и разкрепостени са нашите плажове, но вече 3 години подред виждам, че не е точно така.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Колко си елементарен! Повръща ми се от такива самохвалковци! Ти да не си градският бик,а? *** такъв! А колко си вулгарен,нямам думи! Жени,НЕ ТЪРСЕТЕ българи в сайтовете за запознанства!!!!!!!! Всички са ***! Слава Богу,нямам и намерение да си пиша дори с такива!
11
0
 
0
 
! Отговори
Курандо преди 16 години
прав е Перко - и аз праскам редовно поне по 4-5 ЕЛМАЗКИ месечно, ври от *** жени в БГ
10
0
 
0
 
! Отговори
Перко преди 16 години
Аз всяка седмица чукам поне по 2 бройки от чата! Жените лесно се навиват , особено на първа среща от Интернет!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абсолютни простоии.... прилича ми на рубрика за секс в ниско тиражиран вестник.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Predi godini Polskoto BKP bese naredilo na poliakinite da *** vseka vecer zada nezabraveli vkusyt na mesceto..dane bi u Australiata da sa izmreli kenguracite i nablizava salamenia glad, li kvo, a???
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Lorena, обикновено търсещите са на 15-20години.........
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
sled edin abort ili lepnata bolest nqma da mislqt taka, no tova sa podrobnosti...avstraliicite po princip izob6to gi nqma v 4as.