Златка отприщи гръд на ревю

Мис Плеймейт 2007 бе основната атракция в ревю на бански
21 яну 2008 15:23,
90
Златка отприщи гръд на ревю
Златка пийва, за да събере сили след "силиконовия" инцидент. Снимка: VIP Communications

Русокосата (професионална) изкусителка Златка Райкова доказа за пореден път, че няма по-фрапантна секс дама от нея на скромната ни светска сцена.

Мис Плеймейт 2007 бе основната атракция в ревю на бански костюми в столично заведение.

Страстната почитателка на чалгата и Слави Трифонов, така се вживя в ролята си, че не забеляза как палавите й гърди, пълни със силикон, се изплъзнаха от тясното горнище.

“Ама те много мънички тези горнища, сигурно някакви плоски европейки ще ги носят”, отреагира русокоската, която има по 400 кубика силикон във всяка гърда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
голяма овца тая мн *** дразни
8
0
 
1
 
! Отговори
ЗЛАТКА преди 16 години
ЕМИ ЕТО ДО КЪДЕ ВОДИ ПРИСТРАСТЯВАНЕТО КЪМ САЛАВИ И ЧАЛГАТА.ДО ТАМ ЧЕ ДА ТИ ИЗСКОЧИ СИЛИКОНА И ДА НЕ РАЗБЕРЕШ.ЗЛАТО НАМЕРИ СИ ДРУГИ ПРИСТРАСТИЯ ЧЕ ТЕЗИ НЕ ТЕ ВОДЯТ КЪМ НИЩО ДОБРО.И ВИЖ ДАЛИ ЕВЕНТУАЛНО НЕ МОЖЕШ ДА СИ СЛОЖИШ МАЛКО МОЗЪК В КУХАТА КРАТУНА.ЗНАМ ЧЕ Е НЕ ВЪЗМОЖНО АМА МЕДИЦИНАТА НАПРЕДВА.АКО НЕ МОГАТ МОЗЪК ДАНО ТИ НАПРАВЯТ НЯКОЯ И ДРУГА ГЪНКА.АМА МЕЧТИ,МЕЧТИ НЕИЗПЪЛНИМИ.
7
0
 
1
 
! Отговори
Клонинг преди 16 години
Тая *** овца като я гледам сто процента е клонинг на триглавата ламя от Благоевград.Ама каква визия ама какво излъчване финес и чар лъхат от този ***.Ама спрете бе хора стига вече с тези изкусителки/така ли вече наричан ***/?АААААААААА сетих се налисме в ЕС така ще да е по европейски.
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Единственият лош страничен ефект на чалгата е върху подрастващите момичета. Ако въпросната музика се изпълняваше от нормални, талантливи хора с неизкривени ценности...нямаше да е чалга. О времена, о нрави!
5
0
 
1
 
! Отговори
me преди 16 години
..браво ЗлаТке-салатке неверуиятнъ си ... продължавУй все тъй да ни радваш ... мамина Златка тя ... супир си :D ... кефиш ... мааани ги гаднити хйетъри дет саму ти завиждат на чара и красутътъ .. :D:D:D
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
taq 6te q skusam :D
3
0
 
1
 
! Отговори
Ani преди 16 години
porednata ***, bez izvinenie
2
0
 
1
 
! Отговори
mszw преди 16 години
БРАВО- БРАВИСИМО!БЪЛГАРКА ЮНАЧКА!ТОВА ЛИ Е НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО С КОЕТО ДРАГАТА РЕДАКЦИЯ ЩЕ ЗАНИМАВА ЧИТАТЕЛИТЕ?Много важно, поредната, която ще остарее. На какво да се изкефи човек- на фалша и безумието ли?Хайде, заливайте ни с информация, но не е нужно акцента да пада върху такива персони..мноо важно- силикон
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
тая да се скрие някъде... ужасно грозна и натрапчива жена