Пес се почеса до Първанов

Улично куче от Велико Търново изгледа цялата заря-проверка на метри от държавните мъже
23 сеп 2008 10:15, Красимир Ангелов
54
Пес се почеса до Първанов
Не всеки пес може да се почеше до Първанов. Снимка: БГНЕС

Шокираща и комична гледка разсмя присъстващите на тържествената заря-проверка по случай 100-годишнината от Независимостта на България.

Уличен пес необезпокоявано проби през кордона от полицаи,  войници и служители на НСО и се настани на метри от официалната ложа, където бяха застанали първите държавни мъже.

Животинчето се огледа към държащия реч кмет на Велико Търново - Румен Рашев, и спокойно започна да се чеше пред неспирните кикотения на присъстващите.

След кратка обиколка между строените войници и държавните мъже кучето спокойно легна на средата на площада пред хълма Царевец и въобще не се трогна от речта на президента Георги Първанов.

Няколко униформени направиха опит да подмамят кучето, но то явно хареса ролята на звезда и изгледа на ВИП място цялата тържествена церемония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Журналист се почеса и ... написа тая статия....
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zastoqlo se e za6toto se e po4ustvalo sred svoi -POMIARI
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
haaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha SUPER ME RAZSMQ TAQ NOVINA. Evala na avtora i do #41 :D
50
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
ами аз не съм куче , ама даже и по телевизора , като го видя , почва веднага да ме сърби главата и несъзнателно почвам да я почесвам през ... джоба на панталона...
49
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
Кучешка държава, като всичко в нея...кучешка му работа
48
0
 
0
 
! Отговори
ku4e w 4ekmedje преди 15 години
Нали има една поговорка "Краставите кучета от 5 махали се надушват"
47
0
 
0
 
! Отговори
ШОУМЕН преди 15 години
ТАРНОВСКИТЕ ЗЕВЗЕЦИ ПУСНАХА НАРОЧНО ПОМИЯРА НА ПЛОЩАДА ЗА ДА ДОКАЖАТ , ЧЕ *** ПРИ *** ХОДИ ! :)
46
0
 
0
 
! Отговори
Сатаннаил преди 15 години
ами те краставите кучета през 9 планини се намират :)п.с. да ме прощава кучето - то може да не е краставо
45
0
 
0
 
! Отговори
милиционер преди 15 години
Пазили кучето щото може да хване трипер от ГОЦЕ ????
44
0
 
0
 
! Отговори
Дедо поп преди 15 години
Има една песен на ДЕФ ЛЕПАРД дето се пее ,че животните се нуждаят от любов .Другаря ПАРАВАН ТРИПЕРА -ибрикчиев като висше съсловие на пумиарската висша раса беше заградил центъра на Търново и събираше всичката хорска любов за себе си и другите висши създания , но !!???дойде едно куче и ЗАСЕНЧИ ТИЯ БОГОИЗБРАНИ *** !!!!Господ ПОКАЗВА на Висшите кучета който са захапали кокала ,че има и милостиви създания който са хиляди пъти по благодарни и приятелски настроени към човека ;)Дори да се оградите с огради армия полиция ПУМИАРИТЕ СИ ОСТАВАТ ***!!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
Миша преди 15 години
Проблема е ,че в България за бездомните кучета не се грижат...Ако имахме нормалана държава и нормални приюти ..нямаше да го има този проблем с тях.. В др. държави има закони ,които задължават хората да се отнасят хуманно към тях.. и ако не е така се осъждат.. А в България.. има *** ,които се гаврят с кучетата и естествено те стават агресивни и започват да нападат хора.. Не са виновни животниките..ние ги правим такива.. с нашата жестокост.. Ние хората уж имаме интелект и сме ро-висши от животните и природата, а какво правим.. Рушим я безвъзвратно..
42
0
 
0
 
! Отговори
Яна преди 15 години
Въй,смятай!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да го наградят с орден "Стара планина".
40
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 15 години
браво на кучето!смелчага е:) ние като не можем да им се опълчим ето кучетата могат ха-ха:)но е трябвало да ги нападне и ухапе,ама кучето си е казало: хм!еееебати жалкото присъствие на "големците" на българия...кво да си хабя зъбките да ги гризкам по кирливите им бау-бау ... и теа па *** кво ме примамват с къци-къци ела тука...все едно съм някакво глупаво куче...ми че аз съм по-умно от тях:)погледнал ги после пренебрижително и се врътнал,и си продължило по пътя...като казало: ...и си само си мислят,че са НЕЗАВИСИМИ ...
39
0
 
0
 
! Отговори
bishmanborduk преди 15 години
i az iskam da syobshtq za edna novina .v4era dokato pyrvanov si iznasqshe re4ta edna prashinka mina pokrai ohranata i preletq do pyrvanov bez dori da se pritesni ot re4ta na dyrjavniq glava .. vii ste ..nz nqmam dumi
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СерГЕЙ му е викал: ***-***-***!
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
само едно мога да кажа на кучета е им е най лесно само им трябва една разходка едно джавкане и след това по цял ден спане е това ако не живот
36
0
 
0
 
! Отговори
слънчасал преди 15 години
Бе *** мааму,как няма един политик по-човек бе,да работи за България,такъв да го уважаваш и да го следваш,кви са тия измислени хора бе,гейове,трипирливи,мутри и кви ли не!!!!!!!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
12 преди 15 години
smisyl?!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А снимки? Кви журналисти сте, ве, щом такова събитие и без снимков матриал от оригналното събитии?А това псе дет сте го изтипосали с гугъл имадже ли го намерихте?