Мъж, който не гледа порно? Няма такъв!

Учени се опитаха да го намерят и не успяха
3 дек 2009 12:35,
235
Мъж, който не гледа порно? Няма такъв!
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Учени в университета в Монреал провели проучване, в което се опитали да намерят поне един мъж, който не е гледал порно в живота си. И не успели.

Изследователите правели анкета, в която сравнявали възгледите на мъже на възраст около 25 години, които не са гледали порнофилми, пише британският The Telegraph.

Проектът им обаче бил възпрепятстван още в самото му начало, защото не открили нито един такъв мъж.

Все пак проучването дало някои други полезни резултати. Оказало се, че 90% от мъжете гледат порноклипове в интернет, а 10% се снабдяват с тях от видеотеки.  

Самотните мъже гледат такива филмчета около три пъти в седмицата по 40 минути, а тези, които имат връзка, си позволяват едва 1 път седмично, за 20 минути. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
1
 
1
 
! Отговори
пешо надарения преди 14 години
какво сте я (го)заяли ивайла не виждате ли че е незадоволен *** и го е яд че хабите материала вместо да го преработи:)))))
228
2
 
0
 
! Отговори
до ивайла преди 14 години
Мен никак не ме боли,а ми става хубаво.А ти какво си се заяла с нас.Сетих се-гаджето те е зарязало.
227
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сложи си ръка на сърцето и ми кажи, че не си си галила катеричката нто веднъж.
226
0
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Продавам полица гражданска отговорност - за членове на форума с 10% по-ниски цени! За София само. Нека възможно повече колеги да ползват отстъпката, за която ползвам! Мейл за оферти: ival21***abv.bg (за валидна отстъпка пишете Subject: dnes.bg) Teл.: 0887 393272
225
2
 
0
 
! Отговори
оги преди 14 години
Както една майка казал на 12 годишната си дъщеря, когато по телевизията давали някакъв латински сериал и героите почнали да се целуват: "Не ги гледай тези, още си малка за тикава неща..." И превключила на Планета ТВ... (действителен случай)
224
2
 
0
 
! Отговори
Марийка преди 14 години
Е, хайде сега... кво пък толкова?! И аз гледам. Ми то си е едно разтоварване, или не съм права?Та, по тоя повод:Мъж и жена се прибират с каруцата от полето. Жената казала на мъжа си:- Кажи ми, че ме обичаш!- Обичам та *** - разсеяно отвърнал мъжа .- Моля те, кажи ми го пак - настояла жената.- Обичам та, обичам - казал пак мъжа.- Искам пак да ми го кажеш - простенала тя.Мъжът се ядосал и се обърнал към нея:- *** стара, ставай от краставиците!
223
1
 
1
 
! Отговори
до Ивайла преди 14 години
Коя истина? Че си чалгаджийка-златотърсачка ли? Не се притеснявай, опитай се да се приемеш такава каквато си. Вярно че не си много интелигентна, но не си единствена така че дерзай :)))
222
1
 
1
 
! Отговори
някой си преди 14 години
И какво от това,хубаво е,харесва ни,гледаме,не виждам нищо лошо,все пак нали това е идеята,за това се правят такива филмчета,за да се гледат,срамно няма,а това че някои мъже не си признават,проблема си е техен,страхливци,аз съм гледал и ще гледам,който го е срам да не го прави.
221
1
 
2
 
! Отговори
Ивайла преди 14 години
И С Т И Н А Т А Б О Л И затова всички се засягате и започвате да ме обиждате :-D
220
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кво значи. който не е гледал? По скоро трябваше заглавието да е "Който не ГЛЕДА"
219
0
 
3
 
! Отговори
dddd преди 14 години
аз съм човекът!!! Какво е порно???
218
0
 
1
 
! Отговори
Катрин преди 14 години
Стига бе, а жена има ли? Аз не познавам такава която да не е гледала?!
217
0
 
0
 
! Отговори
hans преди 14 години
wow ti si kato priqtelkata mi. tq naprawo ne moje da spre ponqkoga. edinstweniq problem e che kato gledame zaedno ne si padame po sashtiq tip jeni/filmi.
216
0
 
1
 
! Отговори
еса преди 14 години
По-интересна ще е статистиката колко жени гледат порно.....Искам да ви кажа, че с гаджето ми редовно си гледаме, заедно докато си правим някои хубави неща.... даже той гледа само като ме няма мен а аз гледам и в негово присъствие.... дори е имало случаи да предпочитам порното и да се погаля качествено с ръчичка, пред това да се *** /ако скоро сме го правили/.... мда, не се учудвайте - има такива жени :)
215
1
 
0
 
! Отговори
14 годишна преди 14 години
Аз гледам само онези отзад дето се оправят, другото не е интересно.
214
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Умрял другаря Тито. Кмета на едно югославско село събрал селяните на общоселско събрание и им казал: - Имайки предвид породилата се ситуация, от горе казаха - един месец траур. Не искам никакви сватби, кръщенета и разни други черпенета! Въпроси някакви?! Зевзека на селото попитал: - Ами може ли да ***?! - Аааааа не знам, за това не са ми казали, но ще питам. На другия ден пак ги събрал и им рекъл: - Одих, питах и ми казаха. Може да ***, но само у дома и само собствената жена, че да е пълен траура!
213
1
 
0
 
! Отговори
една от многото преди 14 години
Абе хора каква е тази вражда между двата пола! В крайна сметка взаимно се допълваме. А що се отнася до порното...... абе готино е за разпускане.(стига да не е извратено)
212
1
 
1
 
! Отговори
Ели преди 14 години
Обичам и гледам порно, сама или с приятеля ми, няма значение.Но не всички филми ми допадат, колкото по-хард, толкова по-добре :)
211
1
 
0
 
! Отговори
Do -Ивайла преди 14 години
ce zasto da ne si go lusnem be mace, ce posle kato ti go .... v dupeca da ti e harno.Ce zenite i mrianata/ riba/ vse na luskavi nesta kulvat.
210
1
 
0
 
! Отговори
за ивайла преди 14 години
Мацка,а не мислиш ли,че е пъти по-добре да оставиш мъжа//приятеля си да си се кефи на порното,вместо после да ревеш,че ти кръшка или че не може да го вдигне?Ако искате гледайте си заедно,но като цяло изказването ти е страшно тъпо и безпочвено и докато има такива като теб ще има и мъже,които кръшкат или са импотентни.Проблемът си е във вас,аз никога не бих забранила на мъжа да мен да гледа,то все едно да му забраня мачовете...