Как се печелят 1,2 млн. лв. от покер

Пловдивчанинът "Kuul" Данчев грабна парите в Сан Ремо
Обновена: 8 ное 2011 18:22 | 8 ное 2011 18:20, Екип на Dnes.bg
85

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
2
 
! Отговори
до "Хейтър" преди 12 години
Е това е проблемът при нас - в нашата мутренска реалност не можем да си представим, че може да се успява от нулата на чисто. Просто не сме го виждали, няма откъде да го знаем и не го вярваме.Ти си като плоското чехълче, дето плува по водната повърхност и живее в двумерен свят - за него няма горе/долу има само настрани. Трета дименсия е необесняваема.
81
0
 
2
 
! Отговори
Крис преди 12 години
Значи Митко е от този "отбран кръг", който ще печели на покер и му нареждат картите за сметка на останалите играчи - разбрах! :)
80
0
 
2
 
! Отговори
машинката преди 12 години
Абе, ти си много смешен ***. На 6 декември е WPT Five Diamond във Вегас - 10300$ вход. Тегли един кредит, ставай първи и вземай 1,5 милиона.
79
0
 
3
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 12 години
Кой е започнал с нула? Както нашите олигарси започнаха от нула? Нулата + някоко куфаречета с пари, сфера на бизнес, канали и т.н.? Така се започва навсякъде, където се дават такива пари!
78
0
 
2
 
! Отговори
до "Хейтър" преди 12 години
Ми като са си техни парите, нормално е да си ги въртят в тяхно кръгче - не мислиш ли?Същото, като с европейските субсидии - като плащат само германци и французи, нормално е да си ги дават на своите хора - ти с кво си заслужил, че да ти ги дават на тебе?Изработи ти пари за субсидии и ги дай... организирай турнирче... те също някога са почнали от 0... иначе просенето е *** работа...
77
0
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 12 години
Уреди ме мене на едно таков турче, пък да видим какви са психолози. Гарантирам ти, че съм в тройката, при положение, че не съм "про". Сам дето няма как да стане, нали? Щото там винаги са си едни и същи типчета. Няма и как иначе, те са обвързани с рекламодатели, които няма да допуснат *** и Пульо да ми лапат парички.
76
0
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 12 години
Крисчо, *** ли си или на такъв се правиш? Положението е същото, като с европейските субсидии за селското стопанство. Земеделци има, желаещи да обработват земята има, доста от тях биха направили нещо, ако има кой да им даде пари, ама йок, парите са само за отбран кръг от "замеделци"! Та, тук е същото! Да, добрите играчи са едни и същи муцуни, защото по принцип световния ред е такъв, парите да се въртят в пределен кръг. Има пари - участва, няма пари, пише по форуми и цъка с виртуални чипчета.
75
0
 
2
 
! Отговори
до Крис преди 12 години
"добрите играчи печелят, лошите губят"Мъ на шампионата всички са добри, така че решава точно късметът.
74
0
 
4
 
! Отговори
Крис преди 12 години
До "Хейтър" и всички останали критици: хвърлете ми 1000 поредни пъти ези и ще призная, че късметът е решаващ фактор. Абсолютно същото е в покера - професионалистите разиграват стотици хиляди ръце за една година - добрите играчи печелят, лошите губят. End of story.Данчев от няколко години играе на подобни турнири, имал е и редица други успехи. Мога да кажа, че напълно си е заслужил наградата предвид труда и постоянството, които е вложил!
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** при покера е, че уменията и късмета не са свързани. За разлика от футбола, където колкото си по-добър, толкова повече си повишаваш вероятността да имаш късмет (да ти се падат изгодни ситуации и т.н.)
72
2
 
4
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 12 години
Само не разбрах, как решихте тука някои, че щом печелиш от покер, значи си топ интелектуалец? Не било късмет, а математика и психология ... Брееееейййй, *** и отворените съсели! Не отричам, че ги има тези неща, ама я седни срещу някой абсолютен калитар, да видим какво ще стане? Ама тогава какво ще кажете, като се окаже, че трябва да си заврете математиката и психологията там, дето слънце не огрява, и ще псувате оня, че бил късметлия!
71
2
 
5
 
! Отговори
машинката преди 12 години
Дори не е и първия български покер милионер... има поне десет такива. Първия беше преди години още.
70
4
 
19
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Така требе!Нека бачкат китайците, тайванците и корейците.Ние ще си крадем, играем на тото, печелим от безбройните "стани богат", "стани милионер" и т.н.И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ ЗА НИЩО ГИ НЕ БИВА.
69
1
 
5
 
! Отговори
bravo преди 12 години
a taka ve maina nai dobrite sme na vsi4ko
68
3
 
6
 
! Отговори
до асд 65 преди 12 години
"страхотен начин да взимаш парите на богатите чужденци и да ги вкарваш с българската икономика"Страхотен е - не като тъпия изтъркан начин чрез създаване на реални блага.Конкурентноспособност по български/***: крадни от богатите и завлечи в катуна! После що българите/*** били мизерници...
67
1
 
5
 
! Отговори
DrGonzo преди 12 години
Emi da si edin ot nai-dobrite v tova koeto pravish ... ne e nikak zle :) Bravo na picha!
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"първият покермилионер"????Само дето сте забравили да напишете "от България", щото милионери от покер има доста. Поне 100 пъти повече обаче са умрелите от покер.
65
0
 
6
 
! Отговори
the thing преди 12 години
вчера загубих 10 000 лв. онлайн....има и такива дни..
64
0
 
22
 
! Отговори
асд преди 12 години
Браво, новината вече не е новина в покер средите, защото не е от вчера. Но все пак я отразихте. Хубаво е, че вече има българин на високите етажи в играта, дано да има още много. Покера просто е начин човек да си изкарва добри пари, ако е умен разбира се. Съгласете се, че в днешно време в страната е трудно да работиш с ума си, а покера е точно това. Освен това е страхотен начин да взимаш парите на богатите чужденци и да ги вкарваш с българската икономика.
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
покерът се отдава на умните само, изобщо не е *** дума