Най-странните бебешки имена за 2012 година

Родители намират имена като Йога, Гугъл и Трон за особено атрактивни
14 дек 2012 20:12, Кристина Газиева
89
Най-странните бебешки имена за 2012 година
Снимка: архив, Reuters

Сайтът за родители The Baby Centre публикува някои от най-странните имена, с които са се сдобили родени през 2012 г. бебета, съобщи News.com.au.

Над 500 000 родители са споделили в сайта какви имена са избрали за своите отрочета. Списък с най-необичайните от тях се публикува всяка година.

От тазгодишния списък става ясно, че сред най-странните приумици на щастливите майки и татковци са били да кръстят новороденото си момиченце Дева, Ексел, Сезам, Ванилия, Йога, Зеландия, Оазис, Критика.

Родените през 2012 г. момченца един ден ще се представят с имена като Бургер, Елит, Гугъл, Манго, Неон, Трон, Риск, Гудлак, Крузо.

От сайта The Baby Centre отбелязват, че всяко едно от чудатите имена е дадено на най-малко две бебета.


89
Напиши коментар Коментари
0
 
0
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
Във ВМА работи мъж Жасмин. Дори е офицер. Без майтап
0
 
2
 
Отговори
Мей-мей преди 3 години
Родителите трябва да мислят преди да кръщават децата си.Особено родителите на момчета,защото имената ще се носят като бащини.
Ако толкова искат имената да имат по-модерно или универсално звучене,има достатъчно класически и универсални имена ,като Александъ ,Адриан и др.
0
 
4
 
Отговори
shmatarok преди 3 години
в Русенския съд има съдийка, която се казва Палма Тараланска.
0
 
5
 
Отговори
уа преди 3 години
Говорят си баща и син индианци ,момчето казва Бледоликите какви смешни имена имат ,Джон, Джек ,Чарли ,а таткото отговаря замислен ,така е Кучи
0
 
3
 
Отговори
рени преди 3 години
Толкова хубаво момиче, а на какви родители е попаднало! Ти взе ми си кръсти детето на умствено разтройство! *** ВСЯКАКВИ...
0
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, до колкото си спомням бащата се казва Васил, никак не изглежда ***, да се чуди човек защо така си е кръстил дъщерята.
0
 
6
 
Отговори
анонимен преди 3 години
точно в десетката имам познат който се казва Господин Господинов Господинов ....
0
 
21
 
Отговори
Варненка преди 3 години
Имах една клиентка- МАРУЛА Михайлова :)
0
 
10
 
Отговори
Ава преди 3 години
КОЙНА, като артистка Койна Русева или КИТОДАР, като колегата й Китодар Тодоров. Познавам жени с имена Вълка, Господинка, Тотка. Мъже - Кавален, Сеферин, Гачо. Някак, чисто български звучат.
6
 
4
 
Отговори
ДО 69 преди 3 години
Бе "ИванКа" и аз не бих кръстил дъщеря си, но все пак, като си заразправял колко е "селско" името, та ми идва на ум да те питам... за Ivanka Trump, чувал ли си ? :))
6
 
8
 
Отговори
Република Шопска преди 3 години
Има и хубави български средновековни имена-Иванко,Дуган,Смилец,Даниил,Тертер,Ивайло,Калоян,Асен,Петър,Светослав,Деян,Хрельо,Богдан,Углеша,Марко,Кормисош...
2
 
9
 
Отговори
Пол преди 3 години
До №40
Е, то е ясно: от Пол се образува презиме Полов/а. Например, Любов Полова.
2
 
7
 
Отговори
Анонимен преди 3 години
маймунь синатра карадиоксид
5
 
28
 
Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
А манголюба бенатова
2
 
6
 
Отговори
Психоглог преди 3 години
Чудомир ;)
0
 
15
 
Отговори
оператор на данни преди 3 години
Аз съм срещал от работата си имената : Пенислава и Екатерин ... освен това Кортеза и Батю / и още много също толкова странни /
1
 
17
 
Отговори
амонимен преди 3 години
Когато Гугъл наадмине 40-така ще стане "Чичко Гугъл" ! Мноого яко !
0
 
31
 
Отговори
анонимен преди 3 години
Съществува и Тоалетка!!!???
Внукът ми не носи ничие име! Просто го кръстиха както си искаха, и никой не се е сърдил. Правото за името си е на родителите! Признанието към баби и дядовци се изразява по друг начин! Просто противоречията за името на новороденото е простотия!
1
 
23
 
Отговори
Евстатий преди 3 години
Като стана въпрос за кръщаване на баби и дядовци, най-неразумното е, когато, за да се угоди и на едните и на другите се измислят имена-амфибии, които звучат по-нелепо и от имена на дизайнерски къщи, вдъхновили някои хора. Но така е, когато хора на 25-30 и повече години не са се отървали от опеката на старците и едва ли не живеят за тях. Такива примери на еснафска дребнавост има много.
4
 
14
 
Отговори
МОКО преди 3 години
Ама бабите наистина са много осилни като почнат да се бъркат!!! Една позната така не кръсти детето си на свекървата и оная неще да я чуе и види ни нея ни внучета! А бабата се казва ИванКА, извинявай! ПФуууууу, селянки селски пръчки