Ливърпул е най-разгулният град на Острова

Вижте десетката от градове, подходящи за секс туризъм
15
Ливърпул е най-разгулният град на Острова
Снимка: Reuters

От началото на новата година българите свободно могат да работят във Великобритания, но напливът, от който се плашеха местните политици, така и не се състоя. Дори напротив - имигрантите бяха единици. Сега на Острова се надяват да засилят поне секс туризма и нищо чудно родните труженички да предпочетат мъгливия Албион пред родните клубове за масажи и магистралите.

От ново проучване сред 2000 несемейни британци става ясно, че Ливърпул е най-разгулният град. 61 на сто от жителите му признали за сексуални авантюри еднодневки с непознат, пише БТА.

На втора и трета позиция се класирани съответно градовете Оксфорд и Нюкасъл. В десетката влизат също Суонзи, Кардиф, Глазгоу, Нотингам, Бирмингам, Йорк и Манчестър.

Кардиф пък оглави хитпарада на градовете, чиито жители са най-изобретателни в леглото и използват различни техники. По този показател в първата петица влизат също Нюкасъл, Единбург, Суонзи и Лондон.

Въпреки че жителите на Ливърпул оглавиха класацията на най-разгулните британци, те заеха едва 10 позиция сред авантюристите в леглото, изпробващи различни неща и пози. Най-големите традиционалисти в кревата се оказали хората от Саутхямптън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
16
 
! Отговори
Питър преди 10 години
Хората, според които англичанките са грозни и дебели, най-вероятно никога не са помирисвали Англия, или ако са, са се ограничили до Улич, Уолтъмстоу или Стратфърд в Лондон. Разходете се един час из Челси, Саут Кензингтън, Марлебон и "белите" Клапъм, Фулъм, както и на север и ви гарантирам, че ще си промените мнението за 30 минути. И говорим за англичанки, а не за русокоси чужденки.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Секс туризъм само в Лондон, защото там има много не-англичанки
9
3
 
15
 
! Отговори
Лингвист преди 10 години
Liver + poolчерен дроб + басейнИзводите оставям на вас. :)
8
1
 
8
 
! Отговори
* преди 10 години
Има някаква грешка в поредицата . Според сведенията които имам бабичките манчестерки са най-разгонени и много обичат да им викат "дърта мръ-сни-ца"
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И в нашия обор на село говедата се чифтосват безогледно ,с еднодневни връзки и секс с непознати. Както ви е известно ,англичаните имат доста общи черти с безмозъчните *** ,та затова и 10-те града са там.
6
5
 
25
 
! Отговори
e преди 10 години
да ходя на секс туризъм в англия,ми то и в селския краварник ще видиш същите ,,красавици''
5
6
 
56
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Пичове Киев и Москва са дестинациите......говорим за турбо принцеси в съотношение 1:7 в полза на мъжете
4
11
 
27
 
! Отговори
limonadata преди 10 години
Секс туризъм само в Тайланд :)
3
8
 
22
 
! Отговори
MOTORHEAD преди 10 години
От ляво на дясно - чехкина, украинка /в гръб/, класическа англичанка
2
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тва с белите *** директно с тях. Ще и прецедя любовния сок като през тензух!
1
11
 
82
 
! Отговори
/// преди 10 години
Какъв секс туризъм в Англия, там само вълци може да удавиш. Има известен процент украинки и чехкини колкото хептен да не се уплашиш.