Котка изяде пауна на пакистанския премиер

Трима полицаи са уволнени заради инцидента
21 мар 2014 22:48,
19
Котка изяде пауна на пакистанския премиер
Снимка: Reuters

Котка изяде любимия паун на пакистанския премиер Наваз Шариф в извънградската му резиденция, съобщава ИТАР-ТАСС.

Заради произшествието са били уволнени трима полицейски служители, които охранявали покоите на държавника, пише БТА. Останките от птицата били намерени от градинаря на премиера. За инцидента веднага било докладвано на началника на един от местните полицейски участъци. Сега уволнените полицаи ще трябва да си търсят нова работа.

В деня на нападението над пауна дежурели 21 полицаи. В рапортите до началника си те докладвали, че не са се отлъчвали от своите постове. И че са станали свидетели на инцидента, но не са попречили на котката.

Извънградската резиденция на Наваз Шариф е разположена в околностите на град Лахор, вторият по големина град на Пакистан и столица на провинция Пенджаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДААА БЕ! Пълна глупсот е една домашна котка да изяде птица, която е 4-ти пъти по-голема от нея и коят с клюна си може да и потроши главата. Това са глупости. Бил е доста по-голям хищник. И да уволняваш полицаи понеже не са ти опазили пауна е ... какво да си говорим ... Пакистан.
13
0
 
1
 
! Отговори
Tемерут преди 10 години
Ами някои са си още в мрачното средновековие! Ей го тоя премиер, нещо се е взел за всесилен индийски махараджа!
12
0
 
5
 
! Отговори
В Бг - без уволнения преди 10 години
У нас пауните на Доган ги изяде каракачанската овчарка, която Бойко Борисов му подари. Затова си мисля, че животното ще да е било по-яко и по-различно като порода от обикновената домашна маца.
11
4
 
16
 
! Отговори
O,bullshit преди 10 години
то ако заради такава дреболия те уволняват в Пакистан..то си представям,ако беше нещо по-голямо.А пък междувременно,в Абсурдистан един луд разказа играта на отряд спец полицаи и...нищо...Честита първа пролет :)
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ближи тулумбатаПросташки се изказа.
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по-вероятно да е било нещо от семейство котки
8
3
 
6
 
! Отговори
Лапай банана преди 10 години
До т.н. Патриот:Преди платените *** ме дразнехте, даже не чета политическите статии заради вас.Много си изкуствен и плитък, но за 20 ст. за пост толкова. Ето какво казва BBC (British Broadcasting Corporation) по случая (още по-малоумно промиване на мозъка :)Three policemen in Pakistan guarding the prime minister's home have been suspended for negligence after a cat devoured one of the premier's peacocks, it seems.A gardener found the dead peacock on one of the residence lawns, where the birds roam freely, the Express Tribune reports.
7
9
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Ех тая ИТАР-ТАСС...все на световно значими новини ще ни светне!!!! :) Оффффф...що за малоумно промиване на мозъците правят! Путин не му ли писна????
6
1
 
40
 
! Отговори
Вихроний преди 10 години
Mнноу важно. Кога изяде премиера, се обадете.
5
1
 
46
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
От сега да е ясно - изяждането на пауна е престъпление срещу държавата Пакистан и самия ислям. Виновната котка ще бъде съдена и отлъчена от религията, след което ще бъде изпратена в затвора за 50 години. Това деяние е нечувано нарушение на паунските права. Са беше изяла котката някоя жена мюсюлманка - *** дойди, ама да нападне самия паун, това е жестоко. В цял Пакистан трябва да се наложи военно положение и всички котки да се арестуват. Дори Крим бледнее пред ужаса на това дяволско деяние!
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разтърсваща новина!!!
3
1
 
40
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
Котака е пратен от молла Омар за да отмъсти за покушението над Осама .
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доста едра и силна котка ще да е била. Обикновена нашенска домашна писана не би се справила с голяма птица.
1
0
 
41
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Ето това е заглавие !