Класираха градовете с най-лошо миришещи жители

Британците дават по 620 млн. лири на година за дезодоранти
15 юли 2014 11:46,
10
Класираха градовете с най-лошо миришещи жители
Снимка: Reuters

Британският сайт Mysupermarket.com проведе проучване, за да установи кои са градовете с най-добра и най-лоша телесна миризма, предаде БТА.

Изследването било осъществено въз основата на това колко процента от клиентите на онлайн магазините слагат в пазарската си количка дезодоранти. По този показател с най-лошо телесно ухание се оказват жителите на графство Дорсет в Югозападна Англия. Само 3,7 процента от тях пазаруват дезодоранти в мрежата, като средната норма за Великобритания е 11 процента.

С не много добра телесна миризма са и лондончани - едва 6 на сто от тях пазаруват уханни спрейове за под мишниците. Малко преди тях се класираха жителите на Блекпул /7,7 на сто/, Бристол /9,2 на сто/, Плимут, /9,7 на сто/ и Манчестър /9,8 на сто/.

Британците с най-добро ухание се оказаха жителите на графство Линколншър. Над една трета от интернет купувачите в тази област слагат в онлайн пазарската си кошница си дезодоранти. Следват ги гражданите на Гейтсхед и Уиган.

Проучването установи, че британците харчат годишно около 620 милиона лири за дезодоранти и спрейове за тяло. Дезодорантите под формата на спрей са предпочитани от мъжете, а рол-он опаковките допадат повече на дамите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Мерси! преди 9 години
Потресаваща информация! Но защо не каазват нищо за Норттъмбърленд, нито за Честър? И какво по-точно миришат? Кое място? Да не би да е от неудобство - всички знаем, че на Острова обратните са повече от всякъде другаде...
8
0
 
5
 
! Отговори
wtf преди 9 години
Кой нормален човек би си купил парфюм без да го помирише? А хората, които държат на определени марки си имат и магазини от които да си ги купуват, за да са сигурни че са оригинал.
7
0
 
3
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Жената преди малко се изкъпа и се намаза с някакви ла*на на Авон - бога ми, много гадно миришат и миришат всичките еднакво независимо от марката. Аз бих заложил че там дето купуват най-много козметика мирише най-гадно!
6
0
 
9
 
! Отговори
Руми преди 9 години
Да оцениш миризмата на някой по това дали си купува дезодорант по интернет е най-*** нещо което съм чувала някога! Освен това ползването на дезодорант не предполага подобряването на миризмата. Не случайно при французите е най-развита парфюмерийната индустрия. Просто не са познавали банята. :)
5
0
 
4
 
! Отговори
Историк преди 9 години
до 4 Ееееееееееей австралопитек неук. ПИШИ на КИРИЛИЦА - ПЪРВО! ВТОРО НЕ ОБИЖДАЙ, ЧЕ ЩЕ ВИСНЕШ НА НЯКОЕ ДЪРВО СКОРО!! ТРЕТО: Още в средновековна България по времето на ХАН ОМУРТАГ всеки град е бил със собсвтен водопровод и канализация + топлофикация на пара за през зимата!!! ДОРИ преди средновековието в повечето селища са изградени водопроводи от римско време бе абориген, варварин неокъпан!!! Марш бързо у Анадола!!!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4,Вземи някой учебник по история на градоустройството или на архитектурата. Преди да завладеете България, улиците на София са се пресичали под прав ъгъл, имали са каменна настилка, а под нея са минавали водопроводни тръби и такива за отходни води. Тоалетните са били вътре в къщите, а нечистотиите са се изливали по наклонени каменни улеи направо в градската канализация.А какво е София през 1878 г.? Селище с паянтови къщурки и кални кьорсокаци.Това,което пишеш,го има само в някои турски книги.
3
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tvoyat ne mit zadnik mirishe na parfum ala paris maloumen bulgar,turcite sa ti dokarali banite i kenefite v Evropa jivotno
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАЙ ЛОШО СМЪРДЯТ индийскотурските ***
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-голяма тъпотия не бях чел......Според мен е точно обратното който най много купува дезодоранти той-мирише най-много.Ако човек се къпе всеки ден не му трябват ароматизатори.Няма нищо по гадно от миризмата на дезодорант примесена с пот...