Куче се опита да спаси изхвърлени от водата риби

То пръска рибите с вода от близките локви
14 авг 2014 15:33,
27
Куче се опита да спаси изхвърлени от водата риби
Снимка: YouTube

Добродушно куче трогна потребителите на сайта за видеосподеляне Youtube с опитите си да спаси няколко изхвърлени на сушата риби, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Клипчето е заснето в Тайланд от собственика на кучето. Видеото вече е гледано няколко стотици хиляди пъти в популярния сайт.

Кадрите показват как кучето е видимо обезпокоено за няколко изхвърлени на сушата риби и дава всичко от себе си, за да ги спаси.

Четириногият приятел се насочва ту към една, ту към друга риба, пръскайки ги с вода от близките локви. В един момент изглежда, че усилията му дават резултат, когато една от напръсканите с вода риби за кратко е размърдва.

Вижте добрината на кучето във видеото:
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
MAJKA BALGARIQ преди 9 години
И куча'ата имат сарца!
18
0
 
6
 
! Отговори
Миро преди 9 години
Много *** тук,много нещо...едните искало било да я зарови,другите пък друга простотия..я вземете се замислете,че може пък кучето да има бая повече мозък в животинската си глава и наистина поради някакъв си инстинкт се опитва да помогне на рибата!!***!!
17
7
 
2
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Ако рибата не беше до локва а на пясък кучето пак щеше да направи същото,просто се опитва да я зарови
16
2
 
4
 
! Отговори
Who Cares преди 9 години
"Chovekyt" ne zhelae da znae nishto za zhivotnite. Prosto da gi izpolzuva i iztrebva spored momentnoto si nastroeniei nuzhda. Chudia se zashto syshtestvuvat dnes lovdzhiite?
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 4И от кога Тайланд стана запад,бе ***?------------------vypros za 100lv : avstralia i nova zelandia zapad li sa ili iztok?
14
0
 
10
 
! Отговори
9 преди 9 години
Защо пишете глупост?Кучетата умират за риба,обичат я не по малко от месото.Северните кучета ги хранят само с риба,тя е полезна за кучетата както и за хората,ама много прости хора се изказват тука,а това клипче показва,че и кучетата са по добри от унищожителя на всичко на тази земя---ЧОВЕКА,а още по страшно е простия човек.
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната статия за психично болни кучелюби.
12
4
 
3
 
! Отговори
Кучкар преди 9 години
До Анонимен 17Моето куче първо се наяжда и след това ако остане нещо го заравя в ЗЕМЯТА.
11
5
 
12
 
! Отговори
до №17 преди 9 години
Пич, кучетата обикновенно не ядат риба и това е факт. Котките ядат, кучетата - не. Всъшност може и да ядат ако са нещо дефектни. Но по принцип не ядат. А и да ти се чуди човек как си отгледал ДЕСЕТКИ кучета. Кучето може да живее до 12 или повече години (не съм запознат със статистика). ака ти по твята логика и твоите твърдения ти си на най-малко 120 години.И аз не мисля, че ги спасява, ама твоите твърдения са абсурдни.Много лъжеш в коментара си.Предполагам си само теоритик за гледането на кучета
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 14 Ти да не си в главата на кучето та знаеш то какво иска? Кучето има инстинкт да спасява и по това се различава от повечето животни и прилича на делфина.
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тайландеца след риболов се кефи на кучето. Кучешката мотивация често е подражание на стопанина.Помага при миенето на рибите. По малка е вероятноста да иска да спаси рибата
8
6
 
35
 
! Отговори
Интересно преди 9 години
Интересно защо операторът, след като вижда, че едната риба се съживява, не хвърли камерата и не опита да я спаси..
7
7
 
5
 
! Отговори
куче до № 5 преди 9 години
Много изпитвам чувства, но най - вече гъдел в предните лапи
6
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или 3 е прав или някой го е обучил. А пък може и да е внимавало в часовете по биология в училище. Но не е това съществено, важното е да хълцаме и да се умиляваме за простотии.
5
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя малко уйдорма ми се види цялата работа.*** дъна на пластмасови туби,купичка от алпака, син фон.Нещо много студийно ми се вижда.Ако тези които са заснели материала ги беше грижа за рибите щяха да ги вземат и да ги пуснат във водата а не да ги мъчат и да чакат кучето да ги спасява.Бас държа ,че тези риби са минали през тигана после и хапнати с обилно количество бира.
4
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къв запад ве, човекът е от тайланд!Божееее...
3
40
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Na zapad i kuchetata sa po-dobri ot bulgaristaneca
2
55
 
20
 
! Отговори
тТт преди 9 години
И какво да гледаме? :) Оядено куче, което се опитва да зарови храната си, която да изяде уж на по-късен етап. Вроден инстинкт се нарича това на клипчето!
1
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако беше български пес ,да ги е изял веднага.