Британец доказа, че може да надбяга метрото

Успял е да се качи на същата мотриса, в която е пътувал
Обновена: 17 сеп 2014 12:09 | 17 сеп 2014 12:09,
22
Британец доказа, че може да надбяга метрото
Снимка: Архив Reuters

Британец доказа, че пеша човек може да се придвижи не по-бавно, отколкото с метрото, като слезе на една спирка на лондонската кръгова линия Съркъл лайн и успя да хване същата мотриса на следващата станция, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Джеймс Хептънстол засне спринта си между станциите Меншън хаус и Кенън стрийт, докато приятелят му Ноел Каръл пътуваше с метрото по същата линия. Той успя да се качи в същия вагон на втората станция под аплодисментите на пътниците.

Двамата направиха видеоклип за номера, който показва, че освен да се справи с 380-метровото разстояние, Джеймс Хептънстол е изкачил 75 стъпала и е минал през две билетни бариери. Спринтът е продължил 80 секунди.

За номера Джеймс Хептънстол и Ноел Каръл са се вдъхновили от подобни експерименти в други градове. Двете станции са избрани заради по-малкия брой стъпала и по-малкото разстояние между тях.

Джеймс Хептънстол е на 30 години. Той е консултант по въпросите на околната среда и активен спортист - участва в английския отбор по тъч ръгби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bravo na momcheto!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да дойде тук и да надбяга Товарният ВЛАК !Пловдив - София !
14
1
 
1
 
! Отговори
БЕГАчът Бахта преди 9 години
За една спирка има и по хубави маршрути !Нека се пробва от Тотенхам до Севан Систар пак е една спирка ама на три километраразлика по улиците ...А от центъра до Севан СИСТАР или Тотман Хале може да дойде след 5 часа щото с метротое около 1час в ЛОНДОН !
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая гадина е желязна....
12
5
 
1
 
! Отговори
Чукча читател преди 9 години
На какво е бил завалията не се ли уточнява от кръвна проба?
11
1
 
6
 
! Отговори
Мотриса преди 9 години
До Анонимен14Ей такова, дето свързва другите линии... умник!
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има една теснолинейка - Септември - Добринище.На места в началото можеш да слезеш; да изпиеш едно безалкохолно, да си побъбриш с хората и пак да се качиш.
9
4
 
6
 
! Отговори
keles преди 9 години
Като оставим еко-идеята настрани - доста безсмислено ..
8
1
 
27
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Това съм го правил със софийския градски транспорт.Слезнах на едната спирка но се оказа че съм объркал спирката ,след 500 метра умерено бягане успях да си хвана същия автобус, даже заради задръстванията имах време да се подкрепя със Сникерс и минерална вода от близкия магазин преди да се метна отново на автобуса.
7
12
 
12
 
! Отговори
Ники Николов преди 9 години
НОВ ВИЦ: Какво ще ми се хвали тоя, че е слязъл на едната спирка на метрото и се е качил на другата! Еййййй рожбоооо ти за къв се мислиш ?! Нашия бог "Буда" - Бойко Борисов може да слезе на първата спирка на метрото и когато метро-влака е на последната спирка той вече от 10 минути да го чака там ! Да обаче....на ония пилоти на хеликоптери от "Авиоотряда" ще им се е "взело здравето"...!
6
3
 
3
 
! Отговори
:) преди 9 години
Достоен кандидат за наградата на Дарвин.Едва ли ще победи един дето си отрязъл ръцете докато се опитвал да жонглира с две работещи моторни резачки или пък с един друг който изгорял след като проверил с парче запален вестник колко бензин има на дъното на една цистерна, но все пак си заслужава да се бори.
5
5
 
40
 
! Отговори
Атлет преди 9 години
Значи аз имам следния случай: слизам от трамвай 7 в София, отивам да пия кафе, после на кино, правя малко шопинг и след това хващам същият трамвай от следващата спирка...така, че тоя не важи :))
4
0
 
26
 
! Отговори
спортист преди 9 години
Има един във Враца - Ушатия. Той се надбягваше с тролея сутрин. Разправяше, че градски транспорт не му трябва.
3
5
 
15
 
! Отговори
Ники Николов преди 9 години
Да не са били близнаци? Единият да е слязъл на предната спирка, а другия да се е качил на следващата!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Двамата направиха видеоклип за номера, който показва, че освен да се справи с 380-метровото разстояние, Джеймс Хептънстол е изкачил 75 стъпала и е минал през две билетни бариери. Спринтът е продължил 80 секунди."Яудя се кой ли човек би хванал за някакви си 380 метра. Освен ако не е някоя бабичка, която явно не може да надмине метрото. Пък и явно е че маршрута пеша е бил доста по-кратък.
1
9
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Е какъв да е освен инглиец или хамериканец