Студент "дава под наем" гаджето си, за да си купи iPhone 6

Той ще я сподели с всеки, който дава кеш
25 сеп 2014 16:55,
47
Студент "дава под наем" гаджето си, за да си купи iPhone 6
Снимка: Reuters

Огромното желание на някои хора да държат в ръцете си новия iPhone 6 стига до крайности. Отново е тази част на годината, през която потребителите са склонни да извършват лудости, за да притежават най-новия телефон на Apple. Историята на китайски студент, който "дава под наем" приятелката си обаче, бие всички рекорди, пише Одитисентрал.

Китайски студент е готов да "сподели" приятелката си с всеки, който може да извади пари кеш. Той планира да купи новия iPhone 6 с парите, които приятелката му ще припечели.

Младежът е застанал с плакат пред университет в Шанхай с надпис: "Споделям приятелката си". За да избегне възможността да бъде разбран грешно, той е написал и правила. "Наемателите" могат да се хранят с гаджето му, да учат заедно, да играят игри, да седят заедно в час или да ходят на среща.

От надписа става ясно още, че "споделянето" е с цел събиране на джобни пари. Компанията на приятелката му струва 10 юана за един час. Девойката може да бъде "наета" и за 500 юана за един месец. Публикувани са и данните на момичето - биографията ѝ, теглото, височината и нейни снимки. Все още не се знае някой дали се е съгласил на тази оферта.

Това не е първият случай на странни случки в Китай заради нов телефон на Apple. Преди години тийнейджър продаде бъбрека си, за да си купи iPhone и iPad. През 2011 г. пък жена предложи девствеността си срещу iPhone 4.

Но заслужават ли си всички тези неприятности, на които се подлагат, за да притежават новата "джаджа", която така или иначе ще бъде актуална само няколко месеца?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
коце-маца преди 9 години
браво на пича ,за какво му е приятелка ако не му влиза в положение.и аз моите три моми ги давам под наем а с парите си щракам с пръсти а не айфони и глупости за англомалоумници
35
1
 
2
 
! Отговори
A1 преди 9 години
Хората са страшно бавни!!!! пълната простотия е да си взимаш всяка година новия кирлив айфон не мога да го разбера!!... аз имам нокиа 5130 модел 2008 купих си я 2010та почти 5 години я имам и си я обичам и е идеално запазена, и не ми трябва скапан айфон, и съм още в тъпата възраст на ***, които по цял ден щракат с телефоните си.... хора поумнете!! ГОВОРЕТЕ С ХОРА НА ЖИВО, НЕ СТОЙТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН В ТЪПИЯТ ИНТЕРНЕТ...
34
2
 
10
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
Китайски студент е готов да "сподели" приятелката си с всеки, който може да извади пари кеш. Той планира да купи новия iPhone 6 с парите, които приятелката му ще припечели...Добре де,защо не предложи себе си,ще му излезе без пари,защо трябва друг да му ги изработва след като е толкова отворен
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баси, само да не попадне на богат ***, че не моа да я мислим приятелката му, ше а напраи като кофа...
32
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха, тя да не е негова собственост та ще я дава, пълен ***.
31
4
 
7
 
! Отговори
Другаря Живков преди 9 години
Края идва. Готвите ли се?
30
3
 
16
 
! Отговори
предлагам преди 9 години
Предлагам Лумниа 930 за три, може и четири айфона, шестици.
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тва не е нищо, преди години някъв ***, пак китаец, си беше продал единия бъбрек за *** айфон...
28
2
 
15
 
! Отговори
conservator преди 9 години
мойто поколение си имаше кърт кобейн, ващо телефон. Иначе и от ващо има готини мацки тук там, ама повечето е плява.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е брато, пазарна икономика.
26
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз толкова искам новия айфон, че даже съм готов да влезна гол в банята за него! Без да се замислям дори!
25
2
 
16
 
! Отговори
Kon преди 9 години
А тя знае ли че му е приятелка?
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След iPhone 6 идва iPhone 7 после iPhone 8 и т. н.
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен приятелката му се чуди как да го разкара и си търси някой с повече кинти хахаха
22
1
 
12
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
До Анонимен до 14 По-евтино от 20 лева за ***(най-долната) в БГ не съм видял!А то си е към 80 юана!Поносимите вървят от 50 лева нагоре-около 200 юана.Не бих казал че е по евтино от Китай.
21
2
 
24
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
И АЗ СЪМ ТАКА. С ТАЗИ РАЗЛИКА, ЧЕ СИ ДАВАМ САМО *** ЗА ПЛАТЕНА МЪЖКА ЛЮБОВ В ТОАЛЕТНИТЕ НА МЕТРОТО СРЕЩУ ДЖОБНИ ЗА ДА СИ ПЛАЩАМ ИНТЕРНЕТА. ИМАМ САМО ЕДНО УСЛОВИЕ ДА НЕ ГО ВКАРВАТЕ ЦЕЛИЯ ДО МАКАРИТЕ И ДА ПОЛЗВАТЕ САМО ВАЗЕЛИН.
20
2
 
8
 
! Отговори
не става ясно: преди 9 години
1. Какво мисли по въпроса самото момиче.2. Не е ясно какви дейности се подразбират под израза "да ходят на среща" с приятелката му. Една среща може да се състои на градския площад посред бял ден, да трае 10 минути и да представлява само един вежлив разговор. Но е възможен и друг вариант - да започне в девет вечерта в квартирата на онзи, който е "наел" девойката и да завърши чак сутринта. Ако е вторият вариант, предвижда ли се какво може и какво не може да правят момичето и "наемателят"?
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България всичко е менте. Казват, че е тайландка, а ти пробутват китайка!
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ходи да поработи тежъка физическа работа , ще му се избистри главата !Да се запише да учи в друга държава ( и да работи същевременно ) , за да се издържа и ще усети цената на предметите !!
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** защо не обяви че продава себе си за телефон ?Да не би тази негова " приятелка ", да му е приятелка повече ?