На това му се казва силна храна - цели 20 000 калории на ден

С какво и колко се храни един силов атлет?
27 окт 2014 17:02,
25
На това му се казва силна храна - цели 20 000 калории на ден
Снимка: YouTube

Американският професионален силов атлет Робърт Оберст - един от най-силните мъже в света, консумира по 20 000 калории на ден при препоръчителен дневен лимит от около 2500 калории, съобщава сайтът News.com.au.

29-годишният Оберст, бивш играч по американски футбол, не крие, че за изявите му като силов атлет тялото му има по-различни нужди. Ако не ги задоволи, организмът му започва да недоволства. Бунтът на тялото обикновено се изразява в треперене и главоболие.

За да задоволява високите си хранителни изисквания, Робърт Оберст оставя по 450 долара седмично в магазина за хранителни стоки.

Силовият атлет изяжда по 1,6 килограма месо дневно. Само закуската му включва 8-10 яйца. Оберст продължава да "набива" варени яйца и през остатъка от деня. Обядът на коравия мъжага редовно се състои от два големи стека, а на вечеря яде паста, като не пропуска месото.

Понастоящем Робърт Оберст е вторият най-силен мъж в Америка, допълва БТА.

Вижте повече във видеото:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости, 20 000. М. Фелпс докато тренираше плуване по цял ден консумираше 12 000, а и силов спорт, за разлика от плуването, не може да се прави постоянно.
16
1
 
1
 
! Отговори
Маринелкина преди 9 години
Малиииийййй....с тоа интилигентин поглид..... малееее.. на тоа бате само а му кайш...,,БАТЕ А СЯ А ТЪ ВИДИМ КОЛКО МОЙШ ДА А БУТАШ ГУМАТА''.. и ммммалеййййй... ако не обиколи света с таз гума, поне 1-2 пъти.само го вижте как гледа,като ,,IT'' специалист.Голема грешка че се родил у америката,ако се бе родил у БГ-то,ся щеше да е у парламента седйки до наш Делян,до Бат Сали и други интелекти кат тех,що да струваш .......съдба.А и наште гуми по-големи все РУСКИ с ТУРСКИ канап вътре.
15
7
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Защо не напишат и други факти , като например , колко е голям нужника , че с този дирник , туй ще да е нещо като тротоарна канавка .Вдига ли самолета поне веднъж годишно , като уринира сигурно пълни цинкова кофа , колко пот отделя и как смърди та чак люти, за къпане няма да говорим -сигурно ползва автомивка , а юргана му - чергило за Волга , за долни *** -калъфки за възглавници , а чорапи -ръкави на войнишки шинел.Поздрави.
14
7
 
4
 
! Отговори
берия преди 9 години
ВИНАГИ СЪМ СИ ЗАДАВАЛ ВЪПРОСА :"НА КОГО СА НУЖНИ ПОДОБНИ СПОРТОВЕ "? .КАКВА ДЕМАГОГИЯ ! СВЕТОВНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Е РЕЗУЛТАТ И ОТ ПОДОБНИ *** ,НО ОСНОВНОТО ,КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СА ТЕЗИ ЛУДИ СЪСТЕЗАНИЯ С КОЛИ ,МОТОРИ ,МОТОРНИ ЛОДКИ И ДР. .ТЕЗИ ИЗПАРЕНИЯ ОТ ГОРИВАТА ТРОВЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО . АМИ ЗАМИСЛЯТЕ ЛИ СЕ КОЛКО ТОПЛИНА ИЗЛЪЧВАТ ФАРОВЕТЕ ,КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ДЕНЕМ СРЕЩУ СЛЪНЦЕНО. НЕОПРАВДАНО ИЗИСКВАНЕ ,ЛОБИРАТ ЧИНОВНИЦИТЕ ЗА ЗАВОДИТЕ ЗА АКУМУЛАТОРИ ,КРУШКИ ,РЕЛЕТА И ТЕМ ПОДОБНИ.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде разбирам да нямахме мотокари и електрокари, ама имаме... правейки подобни постижения напълно безмислени...
12
8
 
7
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Алоу, днесаа, добре сте изчислили колко храна помита тоя готоп, ама я сега сметнете колко килограма фекалийна маса дневно отделя същия? Кому е нужно това! С толкова храна може 3 нормални семейства да се изхранят (в Китай 10).
11
2
 
7
 
! Отговори
Stefko 88 преди 9 години
Хубава работа , ама сигурно сабахлем в тоалетната лее като бетоновоз. А в фитнеса не пуска ли по някое варено яйце да витяе из въздуха.... ха ха
10
3
 
13
 
! Отговори
Абе преди 9 години
А питахте ли го колко ака? 4 пъти на ден по 2.5 кг фекалии на курс. :)
9
2
 
3
 
! Отговори
st преди 9 години
Димитър Саватинов го победи на лог лифта йеееееееееее само Митко.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*OVOZ,A V AFRIKA NQMA KAKVO QADAT
7
2
 
4
 
! Отговори
:) преди 9 години
*номет......
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко кльощав ми се вижда за американец.
5
3
 
7
 
! Отговори
бочко преди 9 години
българинът е трети (трети) 3rd 3-ти, а не първи не помня как се казваше, да, могло да се направи и за него материал, ама той е на социал сигурно, а и не яде като *** по 10 кила бъркано, а си е български природно силен - с домати и чушки от градината и тук-таме спанак
4
5
 
23
 
! Отговори
4i4i преди 9 години
Този прилича на 45 годишен, а е само на 29... хубаво сила, но си съсипват здравето тия ***.
3
4
 
13
 
! Отговори
Курт преди 9 години
Защото са еврейски слуги!!!
2
3
 
19
 
! Отговори
!!!! преди 9 години
а защо не писахте ,че първи в състезанието е Българин
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Секви ги и ***...