По пицата ще ме опознаеш!

Продуктите върху пицата разкриват характера на човека
Обновена: 13 ное 2014 15:44 | 13 ное 2014 15:44,
4
По пицата ще ме опознаеш!
Снимка: Архив Reuters

За индивидуалните характеристики на човек може да се съди по предпочитанията му към определени плънки за пица, твърди британски експерт, цитиран от в. "Дейли мейл".

Д-р Алън Хърш е работил съвместно с "Пица Експрес", за да категоризира какво разкриват за човешката индивидуалност предпочитаните плънки.

Анализът на експерта е показал, че любителите на пеперони като принц Хари са екстроверти, но лесно се отегчават. Почитателите на пица с яйце като британския вицепремиер и лидер на либералдемократите Ник Клег са любящи и винаги готови да окажат подкрепа, но предпочитат да избягват светлините на прожекторите.

Д-р Хърш напомня, че още отдавна Фройд е открил, че индивидуалността на човека определя хранителните му предпочитания.

Любителите на пикантни храни например са по-склонни да поемат рискове. Хората, които наблягат на изобилстващо от протеини меню, са по-дрюжелюбни.

Проучването на експерта разкрива още и съвместимостта между различните индивиди според предпочитанията им към определени плънки за пица. Любителите на пица с пилешко, които са по-склонни към съревнование, самоуверени са и решителни като тенис звездата Анди Мъри, си "пасват" добре с принципни и интелигентни партньори с предпочитания към плънка от морски дарове.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Попаднал си на некачествени продукти или на готвач, който не умее да я направи.В повечето пицарии, тази с морските дарове е чудесна!
3
2
 
2
 
! Отговори
Пеперон преди 9 години
В България има само един единствен голям експерт по пици и това е Волен Сидеров! Всички други са или аматьори или шарлатани.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя 100 % е плиткоумен хамериканец
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веднъж направих грешката да си поръчам пица с морски дарове- беше отвратителна