Аби, която получи своята розовичка... 3D ръка

Момиченцето сега може да хване чаша или да щипне баща си
Обновена: 31 мар 2015 10:16 | 31 мар 2015 09:40,
25
Аби, която получи своята розовичка... 3D ръка
Снимка: SWNS.com

Първото нещо, което 4-годишната Аби поискала да направи, след като лекарите я дарили с нова ръка, било да измие косата на куклата си.

Малкото момиченце, което е родено само с палец на лявата си ръка, получи розов крайник, изработен с иновативния метод на 3D принтирането, пише в. "Дейли мейл".

Днес Аби може да хване чашата си, да кара колело или да ощипе баща си по носа.

Преди три месеца, майката Джули започва кампания за намирането на 3D принтер, убедена, че методът ще бъде революционен за живота на дъщеричката й.

Днес майката е щастлива, защото и Аби е.

"Невероятно е да я гледам да облича куклите си сама. Нещо толкова малко, но досега тя не умееше, а искаше така силно. Толкова е щастлива!" разказва развълнуваната майка.

Ръката струва  скромните 50 паунда.Това я прави изключително достъпна за хората, които се нуждаят от нея.

Семейството на Аби се е заело с нелеката задача да събере пари, за да може повече деца като Аби да получат помощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
Не ти ли писна да гледаш гадости навсякъде, че не можеш и на малкото хубави новини, които ни показват тук, да се зарадваш? Толкова ли ти е приятно все за гладните и бедни дечица да гледаш? Ние знаем за тях, но сме толкова смачкани, че не можем почти с нищо да им помогнем. Можем само да гледаме отстрани и да цъкаме SMS от време на време. Нужно ли е веки ден да ни депресират допълнително с тези неща? От тоя негативизъм от всички страни, хората започнаха да изперкват, не виждаш ли?
9
0
 
6
 
! Отговори
с преди 9 години
Синди, пак злоупотребяваш с интернет сърфирането :) $мешник!
8
11
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
до 13,ами не съм се спускал в кораловия риф от месец, само карам колело из джунглите и почна да ми липсва гмуркането.Пращам снимки много от тях не публикуват, а сега съвсем закриха мРепортер, тъкмо щях да им пращям снимка на акула. дъски шарк или мако шарк както им казват. От непосредствена близост плувах с нея, заснех го, но избяга кто реших да я пипна.Новите снимки са по добри защото имам нова техника за подводно с 1 инчов сензор :) много повече красота улавя
7
1
 
9
 
! Отговори
ципракис преди 9 години
До от Сидни Ав$тралияВаруфакис, как си бе малякис, ке имали пиякис и ядакис немски вурстакис?
6
0
 
7
 
! Отговори
mda преди 9 години
Сиднито :) ако по малко чатиш тука в БГ сайта и ръсиш глупости подводните ти снимки ще струват повече ;)сега са малко посредствени (нищо лично просто наблюдение)
5
10
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
до 8,като човек ходил до някой от тези места дали им трябва гугал м?Ползвай си гугала, за хора без "обща култура и логическо мислене" които явно описваш себе си, им е трудно да си представят че някой други са ходили по тия места и гугал не им трябва хахах
4
12
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
до 6,ами ето на тези места валутата е паунд - Фолкландски острови, Гибралтар, Джърси, Сеинт Хелена, Саут Дорждия още да изброявам ли?Се хубави места пръснати по планетата някой от тях лично съм бил и пак ще отида.Сега *** ако не чистеше "нужници" щеше да знаеш къде се ползва паунда хахаха и д ане се излагаш пред хора като мен които през тия места са минали дето ти едва ли ще помиришеш, щото от чистене на нужници далеч си стигнал като гледам хахах
3
14
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
Ама не пишете за децата болни от спин, рак, хепатит в Африка или тези които гладуват там, нали? Удобно е да напишете това как няква се зарадвала на ръка за 50 паунда, но да не пишете за истинските тъжни и брутални истории от живота.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се карайте. в тези страни валутата е паунд: United Kingdom, Jersey, Guernsey, the Isle of Man, South Georgia and the South Sandwich Islands, the British Antarctic Territory,[5] and Tristan da Cunha
1
0
 
32
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Кукличка сладка!Да е жива и здрава!