Чудо, или? Янки засне НЛО в близост до Зона 51

Мистериозният обект е превозван с камион, охраняват от полиция
Обновена: 22 апр 2015 14:07 | 22 апр 2015 12:06,
60
Чудо, или? Янки засне НЛО в близост до Зона 51
Снимка: YouTube

Удивителни кадри показват мистериозно НЛО, транспортиран с камион в близост до прочутата Зона 51 в САЩ.

На видеото по-долу се вижда как камионът превозва летящата чиния заедно с полицейски ескорт. Клипът е заснет в близост до бензиностанция в Невада.

Кадрите се превърнаха в хит в социалните мрежи, а потребителите се чудят какво всъщност превозва камиона. Повечето са убедени, че става въпрос за космически кораб.

Според един от потребителите в Youtube цялата операция изглежда доста подозрителна, тъй като е реализирана на тъмно, а по принцип превозът на каквото и да е, се извършва в работно време.

Други път твърдят, че това е безпилотен самолет Стелт б-2.

Зона 51 е свръхсекретен военен полигон, за който се твърди че се изследват случаи на НЛО и дори се правят дисекции на извънземни същества. Самият обект се намира на едва 90 мили от Лас Вегас, а предупредителни табели съобщават, че правенето на снимки е забранено. Забранено е и навлизането на граждани, като нарушителите дори са заплашени от стрелба.

Вижте и видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези,които са изтрили клипа,да го лапат целия,ама целия разбирате ли
49
0
 
0
 
! Отговори
яаоп мдях гуууух преди 8 години
Поредния излишен ***
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА неверниците много сте прости сега пишете че не вярвате но сивите и рептилиите са тук и да си заравяте главата в пясъка не е вариант.
47
2
 
0
 
! Отговори
azdi_1998 преди 8 години
Не мисля че това е истинско ако беше истинско правителството нямаше да допусне да е в интернет както и не допуска никой да знае много за зона 51. Ако беше истинско сигурно вече щеше да е премахнато, а и колко нло за виждани превозвани от камион чела съм много случай почти винаги е едно и също: Те доближават земята понякога кацат а после мистериозно излитат със скоростта на светлината. А и защо им е на извънземните (ако съществуват) да оставят просто ей така сателитна чиния ?
46
3
 
7
 
! Отговори
дрон преди 8 години
не подценяваите видяното така се обработва съзнанието и се измества от истинските проблеми отчитат се коментариите реакциите одобрение не одобрение и тнт променят се деликатно възприятията ви обработват ви съзнанието в един момент ще си купите миша отрова за да се лекувате ще гласувате не само за тиква или пикаеща крава
45
2
 
12
 
! Отговори
да преди 8 години
все очаквах да видя зле спретнат монтаж или нещо картонено във въздуха на връвка...ама това с камиона беше върха на пародията..хахахахахахахпак извънземните като не бяха насядали на покрива й като танкисти...добре:)))
44
0
 
22
 
! Отговори
:) преди 8 години
Е пък човек вече не може да си разкарва чинията на спокойствие ...
43
1
 
7
 
! Отговори
жеко преди 8 години
пак е снимано със телефон сименс от 2003та година, нация известна с технологичния си напредък където техниката струва направо стотинки а всеки в джоба си носи най малко 8 мегапикселова камера на телефона, и когато някой види нло изкарва нарочно най старата камера/телефон и започва да снима
42
0
 
5
 
! Отговори
star wars преди 8 години
nai veroqtno sa dekorite za novia film starwars. ako tova beshe strogo sekretno, voennite shtqha da izselqt vsichki na radios ot 20 mili i shtqha da skanirat s toplinni cameri dali ima civilni. Nikoga nqma da go mestqt taka na remarketo na semi truck. Eftini spekulacii
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И един мармот....
40
7
 
11
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
"Паницата" е карат към Невада, този път ще исценират кацане на Плутон. Те са "царе" в постановките.
39
3
 
16
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
ТОВА СИГУРНО СА ДЕКОРИ ЗА НЯКОЙ ФАНТАСТИЧЕН ФИЛМ.
38
0
 
28
 
! Отговори
Паркинги и гаражи преди 8 години
паркирал е неправилно и паякът го отнася
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tova e umishlena reklama:)))
36
0
 
9
 
! Отговори
11 преди 8 години
До Анонименне е B-2 Spirit, той има съвсем различна форма и огромен размах на крилете, май над 50 метра
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Карат *** за момчетата в базата, но как да ги скрият?! Сложили ги в корпус на военен прототип и ги закрили с няколко брезента.Ами пролет е и те военните са хора в крайна сметка.
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе това прилича малко на стелт бомбандировача им B-2.Или е корпус на нова стелт разработка изпратена за тестове. Тези кукута с извънземните чинии вече съвсем изперкаха. Какво искат да им съобщават военно въздушните сили за всеки нов военен летателен апарат който разработват... да не би случайно да идват "извънземните".
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много се изкефих - американците така могат да направят филм, как са кацнали на Слънцето и си пекат стековете направо на повърхността му. Значи, без всяква маскировка, подходящо осветен, даже и вътре свети, може и купон да има.На табелките пишело, че не се снима, ама кой да контролира! Нещо като в Софийската зоологическа градина:"Не хранете животните!". А руснаците превозват танковете Т-14 "Армата" до Москва за парада целите покрити с брезент и сразни фалшиви обеми, да ние се разбере формата му
32
0
 
19
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 8 години
Ей, откраднаха ми чинията гадните Хамериканци, таман я кръстих "Хилядолетния Сокол" и те взеха че си я припознаха .... казаха филм щели да снимат!
31
0
 
13
 
! Отговори
Miro преди 8 години
че е НЛО - НЛО е (неидентифициран летящ обект)... щото не знаем какво е... т.е. за нас е неидентифициран... а дали има извънземни или е просто поредния тестов суперсекретен самолет - това е важното