Хитра чернобилска лисана си спретна сандвич

Кадрите са от забранената зона край Чернобил
30 апр 2015 14:42,
19
Хитра чернобилска лисана си спретна сандвич
Снимка: YouTube

Хитра лисица от забранената зона на Чернобил смая екип на радио "Свободна Европа", защото си направи сандвич пред очите им, съобщи Би Би Си.

Журналистите снимали и с учудване забелязали животното да се приближава към тях без страх. Те решили да го нахранят и хвърлили няколко парчета хляб и колбас. Първоначално лисицата похапва храната спокойно, парче по парче, но накрая решава да набута всичко в устата си и да си направи сандвич.

След като сандвичът е готов, лисицата се обръща към екипа на радиото, сякаш се сбогува, и със ситни бързи стъпки се отправя обратно натам, откъдето е дошла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи приказките за хитрата лисица не са мит. На село една зима от кокошарника липсваше една кокошка, а до него и обратно имаше следи от лапи на лисица, но си ги беше доближила една до друга и приличаха на човешки.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Гърция на един пуст плаж имаше подобна лисица. Вечер идваше до караваната ни и си просеше храна. Децата много и се радваше. Постепенно плажът стана известен на много българи. Яки компании с ракии и салати вечер си правеха купони. На следващата година лисицата я нямаше вече. Някой български ловджия я беше бастисал.
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
просто си ги събира в устата, за да ги отнесе за малките или за после.
11
1
 
22
 
! Отговори
бай ганьо тъпото преди 8 години
И вас ви валя чернобилския дъжд ама не сте поумнели като ви гледам.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе чета заглавието и очаквам наистина да й подхвърлят хляб и салам на лисицата тя да си го сложи на филията и да си го хапне след това. Ето това е приготвен сандвич, а това което видяхме е инстинкт на оцеляване и нищо друго.
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкото животинче, след като похапна- просто инстинкта му на майка за да нахрани малките си я принуди да събере филиите на едно място за малките си. К'во има за чудене. Тия сякаш от Марс падат, бати .
8
0
 
12
 
! Отговори
знаещ преди 8 години
Не случайно и викат Кума Лиса :)
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да му бяха сипали и една ракия......
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно,че в резултат на това което се е случило на това място Животното е евоюлирало до степен която е впечатлила екипа на радио Свободна Европа.Сега как ще го тълкуват джурналистите си е тяхна работа.
5
1
 
24
 
! Отговори
младен преди 8 години
Да и бяха дали масло и лютеница да си намаже и покривка да си постели
4
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямо "откритие" са направили, явно никога не са виждали как улична *** нарежда една върху друга филиите на половинка нарязан хляб, с цел да ги пренесе наведнъж до мястото, където да ги зарови. Лисицата вероятно има малки и поради това събира всичко на едно място.
3
4
 
19
 
! Отговори
Луд с мотика преди 8 години
До zeusКучето не взема храна със себе си, кучето заравя храната и след време се връща за да я изяде. Ограмоти се малко. И както казва този под тебе, намери и изгледай цялото видео, там дават даже че лисицата и филийки си маже с маргарин и сладко от ягоди, не обичала от череши :D
2
0
 
39
 
! Отговори
zeus преди 8 години
До Луд с МотикаПредполага се, че лисицата не е виждала хора и заради това не се страхува. Не бих казал, че си направи сандвич, просто се наяде и си отнесе колкото може повече храна. Кучета и вълци също правят така, с лисицата са от един род. Виж, ако беше проговорила вече е друго :)
1
3
 
44
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Ми радиацията е ударила животно, почнало е да мисли като човек и да разсъждава че си прави сандвич. Кое ви учудва? В Чернобил е расла лисицата.. другия път дайте на животното блокче за оцветяване и фулмастри само стойте та гледайте :D