Културист едва не изгуби ръцете си след инжекции

Бил си ги с игли за бик и кожата му станала твърда
Обновена: 5 май 2015 10:58 | 5 май 2015 10:43,
58
Културист едва не изгуби ръцете си след инжекции
Снимка: Youtube

Бразилски фитнес маниак бе на косъм от това да загуби и двете си ръце заради инжекции, към които бил "пристрастен", пише Елит нюз.

Ромарио Дос Сантос Алвеш започнал да използва масленият разтвор синтол преди три години, когато чува във фитнес залата за масления алкохолен коктейл. С инжекции бицепсът му нараства до внушителните 64 см.

Тъй като кожата му станала твърде груба за проникване, Алвеш започва да използва игли за бикове.

Хроничната болка обаче, както и погледите на хората по улиците, си казали своето. Мъжът страдал и от бъбречна недостатъчност заради токсините, поети от инжекциите.

"Едно време, като работих в църквата, една жена дойде при мен и ми каза, че 12-годишната й дъщеря не иска да идва на служба, защото се страхува от мен. Мислила си, че е звяр, чудовище. Наведох глава и не казах нищо", спомня си мъжът.

Осъзнал зависимостта от синтола, Алвеш направил опит за самоубийство, когато жена му била бременна в шестия месец.

Лекарите му казали, че мускулната тъкан е увредена от синтола и ампутацията на ръцете е наложителна. Въпреки това обаче докторите успели да запазят ръцете му, като махнали единствено синтолените "камъни“. Алвеш вече е "чист" от синтол и преследва кариера на културист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
съвет преди 6 години
А над ушите тренирал ли е?
34
3
 
9
 
! Отговори
Гений преди 8 години
Растежа на мускулна маса винаги е за сметка на умствената!
33
1
 
4
 
! Отговори
исс преди 8 години
И аз искам бицепси като тоя на снимката, ама като се замисля и това не е достатъчно...трябват още по-големи...Къде да си намеря синтол?
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги ли ще има по някоя празна тиква, дето като не разбира нещо, се опитва да вземе на подбив тези, които му обясняват? Ето го 37-и номер - барабар Петко с мъжете...А Вергил е много прав, имам приятел, който на 26 беше останал без нито един жив сперматозоид... Бая се шашна като го разбра и от три години не е пипнал игла, освен за изследвания. А 45 см.бицепс в никакъв случай не изисква боцкане, моят е толкова, а единствените стероиди, които съм ползвал, са кисело мляко, яйца и зелена салатка.
31
0
 
4
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Това ми напомня за един случай в САЩ. Един по същия начин си бухаше инжекции и накрая хирурзи му накълцаха бицепсите.
30
1
 
35
 
! Отговори
вергил преди 8 години
Прекарал съм много часове във фитнес залите като не съм взел и едно хапче химия.Хубавото на фитнеса е че ако тренираш редовно и сериозно резултатите са видими.Само че има ***,които искат за нула време да станат като културисти и вземат анаболи.С анаболи наистина се постигат много бързи резултати,но на ужасна цена.Какво значение има ако ръката ти е 45 см,а си увредиш черен дроб,бъбреци,сърце дори и полова система.
29
0
 
10
 
! Отговори
brex преди 8 години
С възглавничка около врата за спокоен сън при пътуване.
28
0
 
11
 
! Отговори
kutrigur преди 8 години
Тоя е болен - това синтола е по-зле от силикона - стои като буци по тялото - и няма нищо общо с мускулите - затова и така се размазва напред назад по кокалите му
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И защо да не те е жал??? Хората колко глупости правят през живота си поради ниско самочувствие или фикс идеи. Този човек е навредил само на себе си и затова се радвам, че не се е стигнало до най-лошото. Тези, които поради същите причине стават убийци, изтърпяват много по-леки наказания от това да им отрежат ръцете.
26
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълен отврат!!Тоя и с пръчка да го не пипнеш!!!
25
2
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 37 преди 8 години
Ами той ги е отворил-обяснява,че това,което е напраивл тоя *** е пълен кретинизъм.Всъщност,инжекциите се бият директно в мускула,а препаратът е някаква субстанция,наречена синтол,която надува мускулите като напомпена гума.Получава се тотално изкривен резултат,който не е вследствие на тренировки.С трениране и стероиди+ хормон не може да се постигне такава уродливост,макар и да има достатъчно индивиди,които и там надвишават всякакви допустими граници.Ето ти достатъчно за отваряне на очите.
24
1
 
24
 
! Отговори
младен преди 8 години
Бих казал че е грозен. Ама наистина адски грозен с това което е направил с тялото си!
23
0
 
5
 
! Отговори
Този от снимката преди 8 години
Мну съм здрав и най-вече натурален.
22
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато на горния етаж няма никой, и Господ Бог да слезе от небето, пак не може да ти се помогне.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
въйййййййй,това аз ли съм бе...
20
0
 
29
 
! Отговори
mda преди 8 години
Момчето много на сериозно е приело като дете филмчето за Попай моряка.
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не "идвете си ръце", а и двата горни крайника. Още в училище по биология се обяснява, че ръцете започват от пръстите и завършват в китките. А малоумникът на снимката си е бил инжекцийки единствено в мишниците - получило се е недоразумение с 64см. мишници и 35 см. предмишници... Такъв *** културист не може да стане, не е наясно какво е това хармония на тялото. Затова пък е типичен пример за трениращи с акъла на номер 10 - неработещ.
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бил си ги е с инжекция за бик, защото е едно *** този на снимката! Ако ще и краката си да изгуби, не ми е жал за такива. Дарвин си върши работата в такива случаи! Като е ***, че на първо място да си бие инжекции за да изглежда като горила, тогава не ми е и жал, че щял да си изгуби ръцете!!! Дано не остави потомство след себе си, че на земята има и без това много *** в днешно време
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са болни мозъци тия културисти.
16
2
 
1
 
! Отговори
... преди 8 години
https://youtube/watch?v=yPO7H15H2j4