Катерица пиянства и руши в британски клуб

Почерпената животинка успяла да източи кег бира
17 юли 2015 20:20,
17
Катерица пиянства и руши в британски клуб
Снимка: Архив Reuters

Пияна катерица причини щети за 300 лири в британския частен железничарски клуб "Хъниборн", след като се отдаде на вандалски актове, съобщават Би Би Си и в. "Дейли мирър", цитирани от БТА.

Случката се разиграла в градчето Ившам в графство Устършър.

Според съдържателя на клуба Сам Бътлър палавото животно наводнило заведението с наливна бира, след като пуснало кранчето на една от помпите. Отначало г-н Бътлър си помислил, че клубът е станал жертва на обир от злосторници, когато го отворил рано сутринта. Но по едно време забелязал клатушкаща се катерица, която излязла зад кашон с чипсове. Тя успяла да източи цял кег с наливна бира и явно се била разхладила с нея.

Бътлър и двама клиенти цял час преследвали почерпената катерица, в опит да я заловят. Рунтавелката била съборила бутилки и счупила чаши по пода, разпиляла пари от бара. Накрая Бътлър успял да усмири животното, като го захлупил с кошчето за хартиени отпадъци и го изхвърлил през прозореца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак че не са почнали да ги качват по самолетите, че и тях трябва да ги свалят в София, заради проблеми по време на полет.
3
1
 
7
 
! Отговори
kostenurka ot garmen преди 8 години
i pri nas taka praviat :)
2
4
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Британските катерици много обичат бира. И на мен ми се е случвало да ми дръпне Стелата от ръката докато се опитвам да и дам ядки за гризане в парка. Обикновено работят на двойки. Едната ти отвлича вниманието с разни лигавини, докато в същото време другата бърка в плика с бирата.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната измислена пропагандна "новина", за да може постоянно американци и британци да са в акъла на хората.