Хапни малко пица и ще ти кажа какъв си!

Начинът, по който се храним, издава характера ни
30 авг 2015 14:01,
16
Хапни малко пица и ще ти кажа какъв си!
Снимка: Архив Reuters

Начинът, по който ядем пица, издава нашия характер и всеки от нас може да попадне в една от типичните четири личностни категории, пише в. "Дейли мейл".

Изследването е било осъществено от Пати Ууд от университета "Емъри" в гр. Атланта. Мнозина от нас си мислят, че поглъщането на любимото ни парче пица е рутинен акт. Но според поведенческите психолози начинът на нашата консумация може да разкрие съществени черти от нашата личност.

Ако сгънете парчето, преди да го поднесете към устата си, вие сте от типа на водачите. Те са много добри в изпълнението на няколко задачи едновременно. Подобни типажи често ядат пицата си, докато говорят по телефона или карат колата си. Те са много активни личности. За тях дори не е важен толкова вкусът, колкото самото хранене.

Ако пък първо посегнете към коричката на пицата, то вие попадате в групата на творците на тенденции. Те са спонтанни и живеят живота си на пълни обороти. Обичат да са различни, да предизвикват статуквото и да налагат трендове. Подобни типажи са колоритни, говорят високо и търсят да привлекат вниманието на околните чрез действията си.

Ако подходите към пицата с нож и вилица, то тогава попадате в групата на поддръжниците. Те са топли и благи люде, които обичат да играят в отбор. Подобни хора са идеалните сътрапезници. Те са рамото, на което винаги можеш да изплачеш болката си.

Ако просто отхапете от парчето пица без излишни маневри, то вие сте от типа на перфекционистите. Те се придържат към това, което знаят и очакват единствено предвидими резултати. Те могат да експериментират с няколко вкуса, но обикновено се придържат към този, който най-много им е харесал.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: пицаличностхарактер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е да се установи дали имаш кибрит.Ако нямаш, значи си п...л .
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А как ще класифицирате хората които не ядат пица?
10
1
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Цъ! Ти си уволнен! до гроб! хахахахаНа всяка годишнина да си поръчвате пица с боб!хахахаха И да пърдите дружно! Ето това е семейния ви химн!
9
0
 
3
 
! Отговори
? преди 8 години
А ако се снимаме с парче пица и го постнем във фейсбук и обясним, че това е най-невероятният обяд, който сме имали, дали умните хора ще ни помислят за много прости или ще премигнат три пъти и ще си рекат...егати тъпанарката.... то бива да си *** бива, ама чак пък толкос....
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не съм вкусвал пица повече от три години
7
0
 
3
 
! Отговори
Бай Коста преди 8 години
Никакъв не съм. Не съм ял пица поне половин година. По-добре никакъв, отколкото ***, като създателите на това "проучване".
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От така нареченото "изследване" правя извода за изследващите че са пълни *** и съжалявам този който им е платил за глупостите които са писали.Било е типично по американски ...."Да плюскаме и междувременно да "усвоим" едни кинти".
5
2
 
20
 
! Отговори
Пишчо преди 8 години
" По публикацията работи: Василия Пейчева " - УВОЛНЕНА СИ !!!
4
2
 
15
 
! Отговори
Извод : преди 8 години
Никога не яжте пица в компания на ресторант или гости. Единствено сам у дома и на тъмно. В противен случай сте разкрит и компрометиран за цял живот. То пък един живот...
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, в ресторант се яде с нож и вилица, ама от утре почвам да цепя пицата с брадва.
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е тук вече ме застреляхте с тази идиотска статия! Ашколсун машаалаааа!
1
3
 
34
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Ако сте прочели тази простотия,сте от типа който дава пари на ало- измамници!