Крокодили, змии – домашни любимци на 5-годишно

Хлапе от Австралия не се смущава да си играе с крокодили
Обновена: 1 сеп 2015 12:57 | 31 авг 2015 17:30,
20

Снимка: Daily Mail

Рядко в ежедневния ни график включваме дейността... ''да нагушкаш крокодила''. Това обаче е част от ежедневието и забавленията на 5-годишният Чарли Паркър.

Момчето нарича австралийският национален парк за диви животни Баларат своя заден двор и е наречен ''следващия Стив Ъруин'', разказва ''Дейли Мейл''.

Чарли живее с родителите си, които стопанисват парка и първият му домашен любимец е бил... змия, която спокойно  държал в ръцете си когато е бил едва на годинка. А като 3-годишно дете вече си играел с крокодилите.

Сега той помага в редовното хранене на животните и след като приключи учебните си занимания, помага в разходките на посетителите на парка.

Майка му Джулия разказва, че малкият Чарли не е имал много избор: ''Когато родителите ти притежават парк за диви животни, няма как да не си заинтересован!''

Тя споделя, че съпругът ѝ и тя са познавали истинският Стив Ъруин и смятат, че е имал невероятен характер и само могат да се радват, ако и малкият Чарли стане такъв човек.

''Е, истински големите крокодили засега са твърде големи за него. Дори и да завържем устата им, той просто няма да може да се справи сам!'', категорична е майката. ''Но ми помага, носи малките крокодилчета за опашките, помага и при проверката на здравето им".

Родителите се радват на характера на детето и не се притесняват от заниманията му. ''Това е неговият заден двор и да помага на животните е негово хоби – така че просто е нормално за него!''

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
wink преди 8 години
След Стив Ъруин телевизията вече не е същата.
15
0
 
1
 
! Отговори
hmm преди 8 години
Наистина ми напомня за Стив Ъруин.. :) Дано да стане същия като него когато порасне ...
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мерак ми е да барна Синдито насаме...няма му остане здраво кокалче ....дано се случи...
13
0
 
3
 
! Отговори
До Сидни преди 8 години
Абе май ги гледаш на фототапет тия планетарни красоти. Иначе как ще обясниш денонощното си киснене по форумите? Или докато се гмуркаш между коралите отвреме навреме драсваш по некое коментарче. От хипер супер ултра дупер дълбоководния ти лаптоп за 100К аборигенски пари, дето само ти и султана на Бруней имате такива, ама неговия нещо се развали.
12
0
 
7
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До oт Сидни Ав$тралияБряяяяяяяяяяяяяя, голямо напъване... Сидни, стига с това пъчене бе майна. :))
11
5
 
2
 
! Отговори
oт Сидни Ав$тралия преди 8 години
що не обЯсниш това в близката туристическа агенция да ти оправят малко културата и география къде се намираш, че май не си излизал от кошарата си, на тия сравнения ще ти се изсмее всеки турист на културата ти на клоша. Не знам аз колко съм "изкукуригал" но обърни внимание ти колко си оскотялИ да, бил съм на "Искъро" видял съм точно колко е дълбок когато съм го прекосявал и кво?Айде бърбане прави си викторините с винарките пред блока те и без това не знаят за гугал хахах
10
0
 
8
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
Ясно, диагностициран и идентифициран си. Очевидно си шоп и акъла ти е шопски - от Искъро по-дълбоко нема и от Витоша по-високо нема. И ти така, от австралийската ми палма, кораловия ми гьол и дървения ми бар с шльокавия ми бърбън. Доста си изкукуригал, аборигенски шопе..
9
5
 
3
 
! Отговори
oт Сидни Ав$тралия преди 8 години
до 9,тия ги обсъждай с алкохолицете ти пред блока, за мен по важно е мястото на питието ако още не си го разбрал, наслаждаването на момента и Планетата, сред красотата която ми е дала да си пия мартинито или уискито, а не толкова лоченето на съдържанието на чашата.Ще ме разбереш когато изпиеш уискито си там където аз, тогава ще запомниш тази чаша уиски и всяка изпита насред тези местаНо ако си падаш по наливането няма да те спирам, после аз ще карам
8
0
 
7
 
! Отговори
Борис Бойков преди 8 години
Тоя Сидни защо ли ми звучи като Жорж Ганчев? Как е Шуши, шушляк?
7
0
 
4
 
! Отговори
Спартак преди 8 години
До Сидни Ав$тралияЯ като си толкова отворен и богат ми кажи какво уиски пиеш без да се ровиш в гугъла да те видя какъв експерт, ценител, богаташ и разбирач си. Ама мнооого внимавай щото всяко неправилно попадение ще те издаде. Обичаш ли Далмор, например?
6
0
 
15
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
... даже ни пускат да се разхождаме в двора на психиатрията, макар и с усмирителни ризи!
5
9
 
3
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
до 4хаха много е забавно да пишеш с моя ник и да се правиш на психятъра що не дойдеш и да те почерпя едно уиски на Шели Бийч под любимата ми палма, уикенда след гмуркане в кораловия риф е?
4
0
 
14
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
Освен това, в Сидни психиатричните клиники са на много по-високо ниво, отколкото в тъпътъ България! ... само да не бяха сестрите с големите игли и коланите!
3
4
 
6
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
купи си очилаП.С. само в зоопарковете можете да видите огромни крокодили, защото ги хранят цял живот. В торонга е един от най големите, седи като паметник. Инъче в природата са по малки защото хранителната верига не може да им позволи да порастнат толкова
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Сидни...:Оправи си правописа, моля.
1
6
 
5
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
само че ще трябва да се премести в Куинсланд или Нортън Територи защото в Виктория крокодили не живеят, там имат 4 сезона също както и в БГ, дори имат ски курорти където лифтовете са безплатниТук в Ню Саут Уелс също нямаме крокодили въпреки че нямаме 4 сезон а само 2 и крокодили имаме в Торонга, това е зологическата гадина. Има и в рептайл парка на път за Годсфорд на север от СидниКрокодилите умират от глад. Растат цял живот докато храната не може да им стигне и умират от глад.Поздрави