Да си говорим за секс, не за пари!

Британцитя мразят да ги питат за доходите им
21 сеп 2015 22:22, Красимир Ангелов
22
Да си говорим за секс, не за пари!
Снимка: Reuters

Жителите на Великобритания разказват с по-голямо желание за интимния си живот, отколкото за доходите си. До този извод са стигнали авторите на анкета, посветена на темата за сексуалния живот, съобщава "Индипендънт".
 
Изследователи от Университетския колеж в Лондон са анкетирали 15 000 британци от двата пола и са установили, че повече от запитаните (97 процента) са готови да разкажат на непознати за сексуалните си партньори, за случайните си изневери и за заразяването си с венерически болести. Забранена тема за тях обаче е въпросът за доходите им.

Едва 20 процента от анкетираните са се съгласили да отговорят на въпроса за работната им заплата, а почти никой не е бил готов да говори за дохода на цялото семейство, посочва БТА.
 
"Повечето хора се чувстваха разкрепостени почти веднага след началото на интервюто. Много им харесваше да говорят с непознати за секс. Те описваха в подробности връзките си, партньорите си, но за едно нещо отказваха да ни разказват - за заплатите си", казва Соазиг Клифтън, една от авторите на изследването.

Учените са установили, че средно през живота си британката има четирима любовници - два пъти повече, отколкото при участничките в аналогични анкети в средата на 90-те години на миналия век.

Все пак бройката при мъжете си е останала по-голяма, отколкото при жените - средно по 6 любовници.

Въпреки увеличеният брой на сексуалните партньори, през последните 20 години британците са започнали да правят по-малко секс - средно три пъти на месец, вместо пет, сочи проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аиде да пишат хора които поне са минавали през УК ! Мога да пиша сяла седмиса за УК ...
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3Не се притеснявай за англичанките, те много обичат тъмните батковци. Тука (в Лондон) е пълно с руси майки с шоколадови деца и всякакви други дето не можеш да им дирята. А това са само двамата любовници не е вярно. Сигурно имат предвид дълготрайните партньори. Тия за по една вечер в нетрезво състояние от кръчмата не се броят. Защото наистина не могат да ги преброят!
9
1
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Не само британцитя, и българитя и естонцитя и даже японцитя мразят да ги питат за доходите им. Краси барем един път да си беше прочел статията бе. Че сме неграмотни неграмотни сме, ама журналята давате пример...
8
1
 
6
 
! Отговори
неграмотник преди 8 години
ами британкитЯ на кво мнение са
7
2
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Как отворя герука на кабриолета и сами почват да се мяткат по светофарите. Не е нужно и да го вадя дори ... и аз за портофейла говоря
6
3
 
27
 
! Отговори
Любов му казват преди 8 години
Прибирам се в къщи. Вадя до и го слагам на масата.... и жената като го види и вдига краката:- за портфейла говоря....
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИ вие за кво искате да си говорят бе те по цял ден бачкат свободното им време е ограничено, пари те са им пари знаят за какво работят . Не като в БГ всяка втора приказка да е за пари, секса е само платен нямаш ли пари не вървиш. Всеки говори и мисли за това което няма :)) тоест ние да му мислим, Англичаните са добре финансово близките 200 години не може ги стигнем. Единственото добро от цялата работа е че човек лесно може да си намери секс в Англия безплатно за удоволствие.
4
4
 
14
 
! Отговори
Защото преди 8 години
Тези англичани си перяли спалното бельо два пъти в годината, а правели секс 3 пъти месечно!Много странни обичаи в още по- странна страна?!?!
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе, само три пъти? Много скромни тези англичанки. Браво! Ми то там и избор много няма : дрогерие, пакита, индийци, араби, с кой да го правят?
2
2
 
7
 
! Отговори
SS преди 8 години
всъщност, това за 3-те пъти много взе да ме кефи. Ами точно така трябва, даже им е много - трябва да се намали рязко темпото!... :)
1
4
 
20
 
! Отговори
Наката преди 8 години
Аз тогава започвам първи. Няма нужда от разговори. Само го вадя и без думи го скрива мацката в промеждутието си, че бил грозен. Не искала да го гледа. Нищо, лошо няма, иска работа.