Котешка доминация: мъркащи шефове превземат света

16 котки станаха шефове за ден в Екатериненбург
5 окт 2015 17:22,
6
Котешка доминация: мъркащи шефове превземат света
Снимка: архив Reuters

Група от котки имаха възможност да живеят като хора за 24 часа в Екатеринбург, Русия за Световния ден на животните. Защо точно котки?

Инна Новоселова, представител на организационния комитет на проекта "Всички обичат котките", обяснява, че котките никога не са "секретари". "Котките винаги са основните фигури и ако трябва да действат като шеф, то те ще го направят".

От 80 кандидати за участие в проекта "Всички обичат котки" бяха избрани 16. Косматите късметлии получиха правото да станат собственици и наематели на Президентския бизнес център за едно денонощие и да влязат в ролята на бизнесмени и началници.

Котките са били избрани от жури на базата на това колко добре могат да се справят със стресови ситуации, тяхното ниво на социални умения и дали те могат успешно да влизат в роля.

Вижте ги как се справят с шефската роля във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Три котарака имам, кой по-малък, кой по-голям на години. Тези дни нещо започнаха да слушат, може би защото идват избори и са послушни и те като нашите депутати и управници. :)
3
0
 
9
 
! Отговори
Сталин преди 8 години
ОО ти неразумни и неграмотни авторе, такв град като ЕкатериНЕНбург няма има ЕкатериНбург.Сиреч градът на ЕКАТЕРИН :)
2
8
 
0
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Само да припомня,че в град Екатеринбург, през СССР Свердловск, от секретната лаборатория Свердловск-23 изтича антракс и убива 73 човека. Както гледам по статията може и Чернобилски прах да е дошъл и да са станали с два мозъка.
1
0
 
16
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Каква била разликата между древен Египет и фейсбука? Ами ниакква и сега и преди милиони хора се прекланят пред котките...