Когато дори океанът не спасява от арест

Австралиец вкара колата си в океана в опит да избяга от полицията
8 окт 2015 09:35,
12
Когато дори океанът не спасява от арест
Снимка: Twitter

За необикновен опит на австралиец да избяга от арест, разказва британският "Телеграф".

Австралиецът се опитал да избегне силите на реда, направлявайки джипа си... в океана.

Мъжът е бил преследван от полицията през пясъчни дюни близо два часа след сигнал, че е бил засечен да кара бясно.

Няколко полицейски коли, както и полицейски хеликоптер се включили в преследването на колата, за която са имали сигнал, че е открадната.

Видео на случката показва как мъжът не само влиза в океана с колата, а дори се опитва да се качи на предния капак. За негово съжаление една вълна бързо го сваля от там.

Но от полицията също са твърдоглави. Двама полицаи влизат във водата и преплуват до мъжа, за да го арестуват. И дори не свалят ботушите си! 

А по-късно коментират в Twitter: "Имате кола 4х4 и смятате, че ще ни избягате? Не се безпокойте, ние също. А си имаме и хеликоптер!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
17
 
! Отговори
Сидни Софията преди 8 години
До oт Сидни Ав$$$тралияЧовече, благодаря ти, че те има и внасяш толкова смях в нашето ежедневие с твоите нелепи коментари. Завиждам ти на самочуствието и високомерието си с което се справяш с твоето ежедневие(седене в днес.бг и коментиране).Искам да те помоля се така напред(на страни) да вървиш и моля те, не забравяй да пиеш малките хапчета, преписани от лекаря.Поздрави Сидни и много целувки. Герой!
7
0
 
22
 
! Отговори
Синди минди преди 8 години
До от СидниНе, не искаме. Единственото , което искаме от теб е да си пиеш редовно лекарствата. Толкова ли ти е трудно?
6
4
 
19
 
! Отговори
oт Сидни Ав$$$тралия преди 8 години
до 6,а ти щото си много умен кой си къде си?замислил съм нов клип ще пусна Пирамиди Фараони под водата на рибите в кораловия риф и ще ви го заснема с новата ми HD подводна камера сони. Ще сложа телефон в буркан и ще го пусна да свири да видим рибите какво ще кажат по вапроса.Искате ли да ви заснема новото видео?
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе ние всички знаем, че на Сиднито акъла му не е много, ама чак пък да реши да преплува океана с кола, явно е много ***.
4
5
 
20
 
! Отговори
поздрави от сидни преди 8 години
ако начина по който гледате на нещата променя нещата които гледате, вече сте различен от стадотоако сте осъзнали че насред гетото купчина пари нямат голям смисъл, значи разбрахте защо богаташи няма да дойдат да живеят в БГако умрете някой ден, но веднъж а не всеки ден докато живеете значи вече сте в Чужбинаако не разбирате защо го наричат "чужбина", то е защото няма нищо чуждо там където успяватеако видите надпис "това което мечтаеш е това което заслужаваш" значи сте пред Операта в Сидни
3
0
 
41
 
! Отговори
Ха$$ково преди 8 години
Синди в момента е във второ районно (Сидни), но поне се е нагледала на причудливи риби и коралови рифове докато ние мръзнем в дъжда тука...
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това де не е Сиднито?
1
0
 
32
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Малоумието е широко разпространено