Четящото чудо Картър - едва 19-месечен е!

Той дори различава дали текстът му не е наопаки!
20 ное 2015 19:38,
13
Четящото чудо Картър - едва 19-месечен е!
Снимка: Facebook

Четенето е нещо, с което повечето деца имат проблеми, когато тръгнат на училище. Но те се сблъскват с това 5-6 годишни.

Но малкият Картър е едва 19-месечен и е научил над 300 думи и дори може да брои до 50, пише "Дейли Мейл".

Гордата му майка ЛаТоя Уайтсайд споделя клип, на който Картър чете думички от карти за учене на думи.

Картър успява да прочете думичките, а после поглежда към майка си за одобрение. Дори успява да различи дали текстът му не е наопаки.

Майка му разказва, че той се опитвал да разчита знаците по улиците още от малък. А едва 7-месечен се опитвал да произнася различни думи. На годинка той можел да произнася сложни думи, на които майка му никога не го била учила.

И макар че думичките са най-много с две срички, все пак Картър е впечатляващ. 

 

My 19 month old son can read. He knows his ABCS (phonetically and recognizes the letters when written), can count to 50 and reads over 300 words- he reads signs everywhere we go so I'm sure he knows more than even I am aware. #EarlyEducatorJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by LaToya Whiteside on Wednesday, 3 June 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZAVIGDATE,NO TOVA E AMERIKA,NASKORO PROCETOH CE V HARVARD E PRIET 7 G. STUDENT,KOITO SMIATAL NA 10 G. DA ZAVARSHI I VEDNAGA DA POSTAPI NA RABOTA V PENTAGONA ILI V ZRU.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не подценявайте децата в тях има много мъдрост.Стига да се наблюдават по обстойно ще видите,че те правят неща,които биха ни учудили за възрастта.Не сте ли се запитвали,защо птиците винаги знаят,че трябва пролетта да дойдат от юг и на есен пак да се завърнат?Всеки щъркел или лястовиче си знае гнездото и мястото?Те също нямат огромен мозък,но знаят много неща за природата.Аз съм наблюдавала някои животни и съм се удивлявала,че познават и разчитат добре природата.Защо едно дете да не може?
5
1
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
До АнонименБе и аз бях на това мнение, ама защо върти картите, когато ги чете, така че да са в правилната посока? Това само ме учудва.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това дете всъщност не чете. Думите са му показвани стотици пъти и са му прочитани, докато започне да асоциира начертанието им като картинка с думата, която баща му (или който там е зад кадър) казва. Това не е четене, това е асоциация, нищо повече. Още, забележете, че гласът зад кадър повтаря заедно с него, често поправяйки го. Но тези неща, разбира се, убягват на "журналиста".
3
5
 
4
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Майка му разказва, че той се опитвал да разчита знаците по улиците още от малък. А сега е на 19 месеца и е вече голям ??!! Това момче ще бие по интелект и Путин и Боко , заедно с овчарката подарена на френската полиция !
2
1
 
24
 
! Отговори
Ханко Брат преди 8 години
Не върви на добре този свят. Как ще намират хора за милицията направо не ми се мисли.
1
1
 
33
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Майката пита първолачето си:- Колко прави три плюс четири?- Седем.- А седем плюс пет?- Не знам! До дванадесет още не сме учили.