Красавци под наем за "платонично гушкане"

Изкушаващата оферта идва от далечна Япония
Обновена: 29 ное 2015 14:57 | 29 ное 2015 14:16,
10
Красавци под наем за "платонично гушкане"
Е, японките вече имат опция да не заспиват така Снимка: Twitter

Японската фирма "Сойнея" отдава под наем за една нощ красиви мъже, която да изкарат в "платоническо гушкане" с клиентките, заплатили 540 британски лири, пише в. "Дейли мейл".

Изпратените красавци могат само да бъдат прегръщани, като те от своя страна имат правото да изричат само утешителни думи. Токийската фирма предлага онлайн албум с 20-30 атрактивните мъже, които могат да бъдат наети като утешители. Името на компанията в превод означава "придружаващ доставчик на сън".

В реклама на "Сойнея" се изтъква, че мъжете гарантирано ще освободят клиентките от чувството им за самота и че неусетно ще ги поведат към света на сънищата.

Наемът за 2-часов сън с придружител струва еквивалента на 108 британски лири. Сумата скача двойно - 216 лири, за 4-часово пътешествие в света на сънищата. Ако се заложи на наем от 540 лири, услугата включва гушкане цяла нощ, а преди това готвене и вечеря с клиентката. Като допълнителна опция със заплащане се предлага придружаване в ресторант или почистване на дома.

Таргет групата на фирмата е заможните 30-40 годишни жени, въпреки че не рядко се явяват и 60-годишни клиентки.
При посещението на красавците на дамите не е позволено да ги пипат по интимен начин, да ги снимат или да си определят други срещи, без знанието на агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
универсален мързел преди 8 години
Това за почистването е мноого якоАма виртуално почистване?
5
2
 
23
 
! Отговори
Минко преди 8 години
Тази на снимката искам да я гушкам и ще и помагам да заспи без пари
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
- Дядо попе, грешно ли е да се спи с чужда жена?- Не е грешно чадо, не е грешно, само че вие не спите......
3
1
 
11
 
! Отговори
от друга страна преди 8 години
още Толстой го е казал какво става между мъж и жена насаме знаят само те.Живко марков, какво общо има гушкане с душа. По-скоро с плътска увертюра. Това, че в Япония легализират жиголата ме радва и успокоява, защото и мъжете не са по-морални от жените. С една дума и двата пола са за изхвърляне) що се касае за душа и духовно израстване
2
7
 
15
 
! Отговори
Живко Марков преди 8 години
Источните нрави мислят първо за душата .Духовното общуване е много по ...от размяната на секс ласки миризми и секрети.Да се учим от тях.
1
8
 
14
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Да бе, няма право на това и на онова, след като са си платили защо да не получат "бонус" а на дали някой от мъжете ще се оплаче от "сексуален тормоз" това да не са онези с меките китки където си откриха телефонна линия за мъже които се тормозени от половинките си.