Равнопоставеност: Гей лешояди осиновиха яйце

Пернатите взели под попечителство яйце, загубено от майката
27 апр 2016 17:14, Екип на Dnes.bg
18
Равнопоставеност: Гей лешояди осиновиха яйце
Снимка: архив Reuters

Двойка гей лешояди в германска зоологическа градина си осинови яйце, което ще се опита да измъти, съобщава "Дейли мейл".

Пернатите Изис и Нордхорн взели под свое попечителство изоставено яйце от женски белоглав лешояд на име Лиза. То било изтъркаляно от нея в калта под едно дърво.

Служителите в зоопарка взели яйцето и го поверили на двойката гей лешояди и те с готовност започнали да го мътят в гнездо, което сами построили. Самата Лиза не направила опит да си изгради свое гнездо. Не е известно дали яйцето е било оплодено, нито кой е бащата.

Двойката лешояди специално били приютени в зоологическата градина в Нордхорн в Долна Саксония, за да участват в програма за възпроизводство на вида. Но Изис и Нордхорн не проявили никакъв интерес към противоположния пол, но за сметка на това развили еднополова привързаност.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
4
 
! Отговори
мхммм преди 7 години
До НПО-тата ВънБългарската православна църква веч ее разрушена и то не отвън а точно от ***... вътре в нея...
10
2
 
8
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
абсолютно си прав. изобщо няма нищо с човешката *** това поведение.
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яко си върви пропагандата.Наскоро правиха един наш "джурналист" до Антарктика ,за да ни обясни,че сред пингвините имало "платена любов".Сега ни обясняват,че лешоядите били гейове-осиновители.Скоро очаквам по медиите да се появят транссексуални лъвове .Този свят определено вече не зрее,а откровено си гние.
8
4
 
16
 
! Отговори
НПО-тата Вън преди 7 години
Очаквайте много още новини докато ви накарат да се съгласите пед_расите да отглеждат деца. Представете си какво ще се получи. ВРЪЗКАТА МАЙКА ДЕТЕ Е УНИКАЛНА и всички тези глупости които западните НПО-та публикуват е да разрушат точно това. не забравяйте другата цел е православната църква да бъде унищожена .
7
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази информация ни е поднесена с цел да схванем, че видите ли, нормално си това, и при животните си е факт, че и осиновяването на яйце, дете или каквото там си е ама съвсем в реда на нещата! Демек, да не кажем после, че било ненормално, а дали има такава случка наистна не знаем, важното е пропагандата да тече...
6
0
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Много се смях човек!!! Благодаря ти!!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лешоядите са бетер Кукувиците! Снася яйце и го пробутва на съседите да го гледат :)
4
2
 
20
 
! Отговори
будало преди 7 години
... и ще се излюпи , камилче .
3
1
 
16
 
! Отговори
мда преди 7 години
Природата намира начини да продължи живота... Изоставено яйце, търсещи "родители"... едва ли ако това яйце се излюпи ще му пука как се е появило на беля свят...
2
4
 
6
 
! Отговори
Ади бе преди 7 години
Туй в dnes.bg и лешоядите са гейове.
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМИТЕ ЛЕШОЯДИ МНОГО РАЗБИРАТ МЪЖКИ ЛИ СА ЖЕНСКИ ЛИ СА!!!!!ПРИ ПТИЦИТЕ ИМА НЕВЕРОЯТНА ПРИВЪРЗАНОСТ ЕДНА ДВОЙКА МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!ЕДИНЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ ДРУГИЯ Е СНЕСЪЛ ЯЙЦЕТО И ОБРАТНОТО!!!!-----------------------------РЕАЛНО ТУК ЧОВЕКА ГИ Е ПРЕВЪРНАЛ В ГЕЙОВЕ ЩОТО ГИ Е ЗАТВОРИЛ С ГОДИНИ ДВАМАТА ЗАЕДНО!!!МИ И ВАС ДА ВИ ЗАТВОРЯТ С НЯКОГО ЗА ГОДИНИ И ВИЕ ЩЕ СМЕНИТЕ РЕЗБАТА :D