Какви комплименти са подходящи за зодиите?

Ако сте се питали какво да кажете на своя партньор, вижте
Обновена: 28 апр 2016 19:15 | 28 апр 2016 17:30, Теодора Драгоева
0
Какви комплименти са подходящи за зодиите?
Снимка: Outnow

Всеки човек обича да чува комплименти по свой адрес. Ако сте се питали какво да кажете на своя партньор така, че да го зарадвате и поласкаете най-много, вижте тези съвети, които са базирани на 12-те зодиакални знаци.

Изберете точните думи, за да покажете любовта си, но не забравяйте че действията говорят повече от думите!

Овен

Независимият и импулсивен Овен има приключенски дух и обича ситуации, в които той да поема контрола. Уверете се, че вашият любим Овен знае, че се възхищавате на свободния му дух и на неспиращата му енергия. Ласкайте го за неговите хъс и амбиция.

Телец

Това е най-упоритият зодиакален знак, който държи нещата да стават винаги по неговия начин. Бъдете търпеливи с вашия любим Телец. Не забравяйте да му казвате колко много цените добрата му репутация и това, че никога не се предава пред трудностите.

Близнаци

Хората от тази зодия са конкурентни и искат да участват във всичко. Ако вашата половинка е от тази зодия, направете така, че да ги хвалите за това, че винаги са първи във всяка една надпревара. Животът ви с човек от тази зодия няма да е скучен – благодарете му за това.

Рак

Раците са лоялни и грижовни, а ако вашият любим е от тази зодия, той винаги ще се съобразява с вашите желания и нужди. Кажете му, че цените много тази негова чувствителност. Вашият Рак често ще прави за вас специални неща, не забравяйте да казвате "благодаря" за тези усилия.

Вижте за останалите зодии тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: хороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари