Признаци, че мразите хората

Предпочитате телевизора пред разходката и още...
21 юли 2016 19:19, Теодора Драгоева
5
Признаци, че мразите хората
Ева Грийн; Снимка: Flaunt

Ако първата ви мисъл след като станете от сън сутрин е, че ще ви се налага отново да се справяте цял ден с досадни, неприятни хора, значи имате нещо мизантропско в начина си на мислене.

Някои хора просто не обичат да бъдат сред себеподобни и да общуват като цяло. Дори да не сте чак толкова саможив, все пак възможно е социалните взаимоотношения да не са ви сред любимите.

Ето и 10 знака, че това е точно така:

1. Самото ви излъчване подсказва, че не желаете социални контакти. Ако някой се доближи до вас, вие го гледате строго. Не че не харесвате хората, но не можете да понасяте 99 % от своето обкръжение.

2. Редовно си слагате слушалки в ушите, когато пътувате в градския транспорт, с надеждата никой да не ви заговори, блокирайки всеки подобен опит. Също така избягвате зрителния контакт с непознати хора.

3. Постоянно въртите очите си в неодобрение и правите някакъв фасон, изразяващ досада, след всеки свой контакт с познат или непознат човек.

4. Най-добре се чувствате в собствената си компания – в хола пред телевизора, например.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
4
 
! Отговори
Рушина преди 7 години
Аз нямам кой знае колко приятели, но обичам да съм сред хора. И да пътувам.:-)
4
6
 
2
 
! Отговори
Учканица преди 7 години
Много ме кефят екскурзиите, пътуването с влак, непознати и чужди места. С чужди хора, които не познавам. Деца да са предимно. И родители, възрастни също. Крфят ме различните държави. Не мразя хората, това го правят де.пресантите. Като малка не смеех да погледна хората в очите. От една страна ме беше срам, от друга... Не можех да се запознавам с други деца, които не познавам, да им казвам здравей. Но като станах на 11, това някакси мина! Започнах и големи хора да гледам в очите.
3
6
 
3
 
! Отговори
Екскурзиянт преди 7 години
Аз мнооого обичам да ходя на екскурзии, особено със самолет в други държави. Мнооого е готино, не мога да си представя дори, че някой може да го мрази!
2
1
 
43
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Казано често, предпочитам собствената си компания, отколкото да ходя в некви дето хората се напинят да ме занимават с техните драми (се едно мойте не ми стигат). А най-мразя да ходя по улица, дето е фраш с народ. Направо издивявам.
1
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова много думи и все едно се карате на някого. На това се казва депресия. Асоцитивно състоние породено от отблъскващите го хора води до пълен с аутсайдер. Не харесва хората защото хората не го харесват. Огледалния образ. Пълна апатия. Възможно е да харесва двама с които общува. И е само в тяхната среда.