Кои са най-умните сред зодиите?

Вижте Топ 4 на зодиакалните знаци с купища интелект
26 юли 2016 21:02, Криси Табачка
31
Кои са най-умните сред зодиите?
Снимка: архив, Reuters

Всеки един зодиакален знак има определени качества, които са му присъщи и които го определят.
Разбира се, балансът се поддържа с това, че всеки един от представителите на зодиака е различен и специален сам по себе си.

Когато става въпрос за интелигентност и умствен капацитет, звездите са помогнали със завидни умения и възможности на избрани, които водят класацията.

1. Риби

Често пренебрегвани, Рибите са най-мъдрите и най-умните от зодиака. Чуйте добре какво имат да ви кажат тези хора, защото обикновено винаги са прави, а нещата, които ви съветват, са изпълнени със смисъл. Най-интелигентният човек на всички времена, Алберт Айнщайн, е бил представител именно на този знак. Друг изявен представител на зодията е и създателят на Apple – Стив Джобс.

2. Близнаци

Близнаците са много интелигентни и не е случайно, че са непосредствено след най-умните от зодиите. Те боравят много добре с думите и успяват да научат езиците с лекота. Нямат проблем с разбирането и усвояването на нови знания и материали и са в състояние да се отличат в академичните среди.

Вижте останалите в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: зодииумниинтелигентни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЗИРОГ МОЛЯ ТИ СЕ ПО СМОТАНА ЗОДИЯ НЯМА ПОЗНАВАМ КОЗИРОЗИ И РАЦИ ПО УМРАЛЯ ЗОДИЯ НЯМА КОЗИРОГ И РАК
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В 90% оттук присъстващите не са наясно Жената, Мъжа с който ходят на срещи коя зодия са. Не си с Жената Зодия, а с Жената, която те е привлича по един или друг начин. Харесваш Жената, а не нейнта Зодия.
20
11
 
5
 
! Отговори
Как така? преди 7 години
Истината е това:1-телец, 2-овен, 3-везни, 4-дева, 5-рак, 6-скорпион, 7-стрелец, 8-водолей, 9-близнаци, 10-риби. Това е!
19
2
 
6
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Човек до някъде зависи от зодията си, но само до някъде. А ако от мен зависи, това е за най-т.ъпите зодии. Риби, не се обиждайте, ако не сте навършили 15 все още можете да си промените характера!
18
8
 
5
 
! Отговори
N_7 преди 7 години
Най-умни са... Може би... Телците, овните... Везните, девите... Тези и точка. Никакви риби!
17
0
 
4
 
! Отговори
Оля преди 7 години
23, не е защото не се понасят. Аз не съм везни, пък съм на твойто мнение.
16
2
 
6
 
! Отговори
Овне преди 7 години
N_1 РИБИ!?!?!? Този, който го е писал това е зодия риби, съсигурност. Това е най-*** нещо, което мога да видя! Рибите са най-тъ.пите.
15
2
 
8
 
! Отговори
Охх преди 7 години
Рибите жени са най-гадните заедно с козирозите жени. 1, козирозите не сте умни. Умните козирози са зубари отвсякъде.
14
3
 
11
 
! Отговори
Що за тъпа статия!? преди 7 години
И е хубаво че не пишат козирози. Козирозите са... Много завистливи. И... Много злобни. А може би просто козирози и везни не се понасят.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурност зодия "Жypналиcт" няма как да присъства в топ N на най-интелигентните зодии.
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Водолей и Риби все едно една майка ги ражда. Долни мръсни невежи. Постоянно се ровят в живота и начинанията на околните. В никакъв случай не блестят с ум знания и качества. Раците са позитивно зредени хора с заразен интусиазъм и аналитични способности. Широко скроени.
11
4
 
9
 
! Отговори
Ttt преди 7 години
Водолей- алчни, Близнаци- много злобни, Рибите- готини!!!!
10
3
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
А от представителите на зодията Риби, най-умния е ШибиРиби
9
3
 
7
 
! Отговори
Лъв преди 7 години
Днес. бг моля ако е възможно, да не ме препращате към други сайтове, а да си пишете на място характеристиките за моята зодия? :)Лъвовете имаме голям интелектуален потенциал, но дали го използваме винаги в наша полза -това е отделен въпрос. Чувствата доминират С 15 съм напълно съгласна. Забелязала съм че Водолеите са много умни, но са и много алчни , жената водолей е по-добра като че ли.9, сгрешил си с 1 зодия: Телците са по-зли от близнаци! По-отмъстително и злопаметно същество от Телец не познавам и те са всъщност най-нарцистичните по натура. Естествено имам някого впредвид, може б
8
1
 
9
 
! Отговори
Представих си ги преди 7 години
Водолеят е умен, но е много алчен и когато се втурне към нещо с цел да го придобие, забравя, че и останалите хора имат интереси и не прощават на онзи, който силно ги наранява и много ги ощетява само за да изкяри нещо дребно. По този начин си създават доста врагове, а когато се засилят да ударят джакпота са слепи за всичко друго, играят ва банк и почти винаги губят - пак заради неспособността си да се сетят, че и околните са хора и ще се защитят, когато някой ги ограбва или унищожава.
7
5
 
7
 
! Отговори
Представих си ги преди 7 години
познавам отблизо хора и от четирите посочени в статията зодии. Вярно е, че не са глупави, но в характерите им има специфика, която често ги поставя в положението на губещи.Рибите се назлъндисват, имат претенции, изчакват голямата печалба в живота и често остават с празни ръце.Близнаците са избухливи, без да искат настройват доста хора срещу себе си. Освен това често се предоверяват и когато се усетят, че са сгрешили, вече е фатално късно.Ракът е много черноглед и така отблъсква околните.
6
5
 
9
 
! Отговори
До Козирозите преди 7 години
А на бас, че накрая за всеки плюс на вашите коментари, ще има по 11 минуса :)
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най зловещата зодия е близнак- няма такова долно същество.
4
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1 Козирозите сме много проникновени, но близнаците ни бият! За мен са най-умните от тази зодия от всички други именно те, защото сда и инициативни, а на нас козироците ни липсва това.
3
5
 
6
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
До 3:Браво бе Хорейшио, добре че си ти, та да ни светнеш, че инак всички сляпо вярвахме в тея неща :D :D :D Ти да не си опериран от чувство за хумор бе??? 90% хората дето ги четат тея неща ги четат от любопитство и да се усмихнат, щото винаги ще намерят нещо дето могат да го свържат със себе си. А той милия тръгнал да ни обяснява, че няма нищо общо... е то за всеки е ясно, че няма общо с реалността