Никога не казвай никога. Тя роди 19-о дете!

41-годишната Сю става майка за първи път на 14
Обновена: 28 юли 2016 16:00 | 28 юли 2016 15:37, Петя Славова
32
Никога не казвай никога. Тя роди 19-о дете!
Сю все още бременна с последното дете. Снимка: Facebook

Те са известни като най-многодетното семейство във Великобритания, и въпреки това 41-годишната Сю роди своето 19-о бебе.

Нейният съпруг Ноел Редфорд е на 46 години, а най-голямото им дете е на 27. Сега двойката се е сдобила с момиче, което по думите на майка й, може и да не е последното мъниче в семейството им.

"Никога не казвай никога", казва пред The Sun жената, тъй като смятала, че и предпоследното бебе – Хери, появила се преди 13 месеца, ще е последно за фамилията.

Сю има едно загубено дете в 23-ата седмица от бременността през 2014 г.

За първи път жената забременява, когато е едва на 14 години. След Крис, идва ред на 22-годишната Софи. Година по-късно се появява Кло, и броят им продължава, въпреки че първоначалната идея на двойката била да имат три деца.

Двамата се издържат само от пекарна, която е на Ноел Редфорд. На седмица за изхранване на многолюдната фамилия, са нужни около 300 британски лири (около 400 долара).

През януари 2016 г., когато жената разбрала, че отново чака бебе, тя казала, че не смята да има повече, въпреки че близки я придумват бройката да станела кръгла - 20. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз нямам нито едно,и като я гледам тази снимка ми става мъчно
21
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Леле мале,тези бебета сигурно излизат от само себе си без родилни болки!Аз имам 2 деца,искам още 1,ама трябва да има и как да се гледат не може да ги правиш,да ги раждаш пък какво ще ядат,какво ще обличат,дали ще се образоват да не го мислиш!Това не е редно просто не е!
20
1
 
7
 
! Отговори
Рушина преди 7 години
Сектантска му работа! Ненормално... Това за пореден път доказва, че англетата са тъ.пи сектанти! Пък и с тоя брекзит... Пада им се!
19
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
ЧАК ТОЛКОВА . И ТОВА Е НЕНОРМАЛНО.
18
7
 
12
 
! Отговори
художника преди 7 години
Тая женица май не е от "ЕМАНЦИПИРАНИТЕ". Грижи се за домакинството и за възпитанието на децата, а не като "ЕМАНЦИПИРАНИТЕ" лигли, дето искат да са равни с мъжете, кариера гонят, правят се на независими и накрая остават стари моми или най-много с 1 дете."Демокрацията" е.а мамата на две или три поколения, затова мюмюните ще ни претопят.
17
1
 
2
 
! Отговори
Миро преди 7 години
До зорко окоМоже снимката да е от предишната и бременност ;)
16
1
 
5
 
! Отговори
зорко око преди 7 години
Хммм, на снимката има 17 деца, 18-то в корема на мама, а къде е 19-тото?
15
1
 
16
 
! Отговори
изумен преди 7 години
За изхранване на 21 човека 300 лири на седмица????Е,това си е направо комунизъм.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тез деца като се задомят и народят деца, направо не ги виждам по семейните празници, трябва да си наемат цял футболен стадион в такива случаи.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез определено не са пример за нормално западно семейство. Нали се сещате как по времето на Индира Ганди пускат реклама по индийските телевизии кое е нормалното семейство. Въртели на рекламата индийци с две деца, хубава къща и куче. Това бе жалък опит на западняците да си наложат ценностите отново. И направили анкета и 80-90% от индийците казали : "Тия хора на рекламата да не са болни, що имат две деца ? "
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само още три и ще има за два футболни отбора :)
11
0
 
41
 
! Отговори
NAVIBULGAR преди 7 години
Направо невероятно, но факт!Да са живи и здрави!Трудно ми е обаче да си представя ежедневието в такъв дом.Представете си колко спални,тоалетни и прочие трябва да има в тази къща за да се чувстват всички комфортно.За какво домакинство и готвене става въпрос......
10
9
 
20
 
! Отговори
Машина за $$$ преди 7 години
Тея са милионери от децки надбавки.
9
9
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
като ги гледам дали има някои доктор на науките или всички са пекари
8
6
 
34
 
! Отговори
Българка до 4 преди 7 години
С най-голямо удоволствие ще взема пример, е, не 19, но 4-5 деца бих създала и отгледала, ако имам средства и условия за това.Само че, уви, докарани сме дотам, че да се радваме,когато успеем да постигнем такъв стандарт, че да е възможно да си позволим едно дете, най-много две.Това не е глезотия, а съобразяване с жестоките реалности и решението колко да са децата не го взимаме сами, а заедно с благоверния.Предполагам, не апелираш да ставаме самотни многодетни майки, а мъжете да си кривят шапките
7
4
 
36
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Щеше да е Шведска ако живееха в коптор и на социални помощи, но очевидно случаят не е такъв. Хората си имат възможности и са преценили, че ще имат много деца. Кои сте вие, че да им държите сметка? Издържате ли ги, сметките им ли плащате?
6
1
 
35
 
! Отговори
Уточнявай! преди 7 години
До ТурчиНаТи не си турчин, а турчеещ се, ако наистина за твоето семейство създаването на 19-20 деца е традиция. Въпросът е да не чакате да ги храните за наша сметка. Ако сами се справяте, да са ви живи и здрави.Но ако сте решили вечно да сте на социални помощи, всички ние - останалите, ще настояваме за закон, предвиждащ тежки глоби за всеки, който създаде дете, на което не може да осигури издръжката. Глобите да се изплащат чрез принудителен труд в земеделието и по мините. Ще го постигнем!
5
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убава работа, ама шведска.
4
5
 
40
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
И защо да е отвратително? Да не би ти да им ги отглеждаш и храниш? Хората работят и сами се издържат, не са на помощи. Колкото искат - толкова деца ще имат, тяхна си работа. Вижте какви хубави бели дечица
3
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българки взимайте пример! Стига гледахте романтични филми и да чакате принца до 45 години и тогава да се сетите, че искате деца!