Прическите за слабо лице

Вижте три варианта как да изглеждате по-млади и по-слаби
18 авг 2016 22:22, Криси Табачка
1
Прическите за слабо лице
Снимка: Reuters

Козметичната индустрия винаги ни е давала възможност чрез правилни продукти и техника да променим в наша полза някоя и друга черта на лицето си.

Известното контуриране на лицето с цел изтъняване и игра със светлосенките вече има своя достоен заместник в борбата за слабо лице – прическата.

Доказано е, че формата на косата и определен начин на нейното носене може да ни направи да изглеждаме по-слаби и по-фини.

Ако към това добавим и факта, че определени подстрижки могат да свалят няколко години от възрастта, то със сигурност сме си сбъднали няколко мечти.

Представяме ви топ 3 на прическите, които ще ви направят да изглеждате по-млади и по-слаби.

1. Къса коса

Една коса, която стига малко под брадичката и е със скосени краища, може да издължи изключително много лицето и да го направи да изглежда по-слабо, отколкото всъщност е. Освен всичко това, късите коси под брадичката рамкират лицето и акцентират именно върху него. Ако искате да се фокусирате върху челюстта, добавете и няколко степени към края. Избягвайте равните на черта краища и дължини над брадичката, защото те имат точно обратния на желания ефект.

2. Дълга коса на степени

Ако не сте съгласни да се разделите с няколко сантиметра от косата и предпочитате да се придържате към дългата прическа, то тогава задължително се подстрижете на степени. Това е перфектният начин да създадете илюзията за по-слабо и тънко лице. Особено подходящо е за дами с кръгли лица. Много внимавайте с обема – той трябва да бъде в краищата и никога около бузите, защото това ще има обратен ефект.

Вижте третия вариант в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: лицепрически
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нула номер, а отдолу ХРАСТ!