10-те доказателства за стабилната връзка

Няма изневяра, няма съмнения, няма неуважение...
29 авг 2016 18:50, Теодора Драгоева
8
10-те доказателства за стабилната връзка
Снимка: outnow.ch

Ако смятате, че връзката ви е твърда като скала и двамата с половинката ви сте перфектната двойка, която ще се радва на дългогодишно блаженство, може би сте прави.

И все пак, ако това е така и отношенията ви с вашия партньор са повече от стабилни, то има 10 неща, които никога не би трябвало да преживеете заедно. Ето ги и тях:

1. Изневяра

Ако с половинката ви сте една солидна двойка, вие не би трябвало да преживеете измяна - нито физическа, нито емоционална. Това означава, че нито вие, нито партньорът ви не трябва да бъдете изкушени да минете през флирт или афера с трети човек, без значение колко горещ е той/тя. Това не само е неуважение към връзката ви, но и говори, че тя не е достатъчно дълбока.

2. Съмнения

Партньорите, които имат истински силна връзка помежду си, не изпитват постоянно подозрения един към друг. Те не се съмняват във верността на другия и не се чудят дали да имат общо бъдеше с него/нея и хубаво ли ще е то. 

3. Неуважение към/от партньора

Всеки човек се ядосва от време на време, но дори в най-яростния си изблик, той не трябва да допуска да изрича грозни, груби обиди/епитети по адрес на партньора си. Това не само е знак на неуважение, но и показва сериозни пукнатини в отношенията между двама души.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако имате нужда от доказателства че вашата връзка е стабилна, значи че не сте сигурни в нея и тя е нестъбилна. Така че може да си спестите четенето на тази "статия" и да поработите върху връзката си. По този начин ще си подсигурите наистина добра връзка. Вместо да гадаето по фазите на луната или положението на сатурн каква е връзката ви, докато вътрешно я усещате като нестабилна.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И моята.
4
1
 
5
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Моята връзка е такава .
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та това важи маи за кварталните искам да папитам един пиян конкурент колко бира изпи с лъжи тия дни от нямане с колегата за нечия сметка а сладур със съдружника си
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставяте го да пасе. И да се научи на любов обич уважение и преданост. Откровение и чистота във всяко отношение. Към Вас.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ревността е кофти нещо.