Бедността като мода? Продават "захабени" кецове за $590!

Верига за луксозни стоки в САЩ прикова вниманието в Twitter
31 авг 2016 18:18,
10
Бедността като мода? Продават "захабени" кецове за $590!
Снимка: Barneys

Веригата магазини за луксозни стоки "Barneys" продават "предварително захабени" кецове, "стилизирани със здраво тиксо" за 590 щатски долара, съобщи в. "Дейли мирър".

Снимката на невероятно скъпите и доста екстравагантни спортни обувки обиколи Twitter и събра не особено положителни коментари, отбелязва БТА.

"Бедността не бива да бъде продавана като мода", "Цената е отвратително висока, но само гледайте как определени хора ще започнат да ги носят и да наричат всичко това стил".

"Имам палто, чийто джоб тъкмо заших, за да не изпадат ключовете ми. Мислите ли, че Barneys ще проявят интерес?" са само някои от реакциите на потребителите.

Шотландският комедиант Лими също се включи в негативната вълна, заливаща новата модна стока, като нарече кецовете "акт на присвояване на бедността".

Много потребители в Twitter оприличиха рекламираните обувки на модната колекция от американския комедиен филм "Зулендър".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: кецовеBarneys590 долара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че това не е от вчера нито е за първи път? Не мисля, че ще стане мода. Достатъчно е гъзето да срещне някой беден със "същите" кецове и ще се почуства доста *** :)
5
0
 
12
 
! Отговори
Flatulent Master преди 7 години
Продавам автентична пръдня в буркан за 9.99.
4
0
 
6
 
! Отговори
находчив преди 7 години
Нося нови кецове срещу заплащане. 43-45 номер.Европеец. Медицинско удостоверение за липса на гъбички по краката.100-150 евро на чифт, в зависимост от степента на износване.Коректност. Дискретност.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите ми чорапи стил Ботушки гроздобер номер 43 съм ги пуснал на Оферта в Олх.бг За само 120 лева получавате комплект от чорапи ботушки 2в1 плюс . Сезонни Аромати Пролет,Есен,Зима Гратис Аромат Лято е на скромната цена от 22 лева+ддс
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Използвана тоалетна хартия изкупуват ли?
1
1
 
26
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Ей това е вместо да правиш качествен продукт с висока реална стойност - да създаваш "мода" на некачественото като да манипулираш мозъците и оттам търсенето на пазара. Това е един от многото примери как свободния и нерегулиран пазар изобщо не е панацея за стандарта и качеството на живот.Сега знам как някои веднаг аще скочат с тезата, че стига да успеят да накарат някого да купува изпражненията им, значи всичко е наред. Ами не - не е.