Какво пък? Еквадорец роди от жена си!

Фернандо и Диан са може би най-модерното семейство в света
25 сеп 2016 18:30,
46
Какво пък? Еквадорец роди от жена си!
Щастливите родители. Снимка: Facebook

Еквадорците Фернандо Макадо и Диан Родригез са може би най-модерното семейство в света. През юни тази година те се сдобиват с първата си рожба. Детето обаче е родено от г-н Макадо. И двамата родители са транссексуални.

Фернандо е роден като жена, но сменя пола си, а Диан е е родена жена и впоследствие решава, че иска да бъде мъж. Четири месеца след като са ощастливени с първото си дете, семейството за първи път се разкрива пред медиите.

"Искаме още деца", казват пред Би Би Си еквадорците.

"Никога не съм си помисляла, че мога да изпитам радостта да бъда майка. В Еквадор, за да бъдеш признат за жена, трябва да бъдеш кастриран", заявява Фернандо.

Половинката му пък – Диан, прави история в страна, като става първият транссексуален кандидат за място в еквадорския Конгрес. Тя разказва как родителите й са я изхвърлили и са я принудили да живее на улицата.

Двамата имат хиляди фенове в социалните мрежи и през цялата бременност и след това не пропускат да държат в час феновете си. След раждането дори пубикували белега от Цезаровото сечение на Фернандо.

"Аз съм транссексуална жена, а Фернандо е транссексуален мъж. Беше много сложно и за двама ни да стигнем до тук. Знаейки, че е наше право, решихме да добавим още един член в семейството", коментира Диан Родригез.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 години
Да са живи и здрави, ПС: СТАТИЯТА е зешена момичето се ражда като мъж а момчето като жена(явно обаче не се чувствс тат такива и си сменят пола) Демек може да са с сменен пол но не са хомосексуални. До колкото за модата не смятам, че сексуалната ориентация може да е мода след като не е нещо което си сменяш когато ти е кеф
34
0
 
2
 
! Отговори
бре ко става преди 7 години
Министър председателя и президента с това хоикане по света да не вземат и те да родят и ко праими тогиз.Ще станем за смях на света мааму стара.
33
0
 
4
 
! Отговори
Грухтос Бомбастични преди 7 години
Днеска само такива новини... Огризко... Еквадорци. Очаквам някой да разкаже вица за "конската муха" и може да си лягаме, какво ще се сънува - това е друг въпрос.
32
1
 
3
 
! Отговори
много важно преди 7 години
Навремето по социалистическо, това се наричаше "Наумно Техническа Революция".Докторите нека си правят експерименти с доброволци. За мен е важно това да не става с фондовете за здравеопазване. Защото нали сте забелязали че докторите са най-ненаситни за пари.
31
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Нещо се обърках вече - кой какъв бил роден и какъв станал, после пък и как единият забременял, като и двете са родени като жени?! Или пак статията е объркана нещо.
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да са живи и здрави.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОбъркаНСемейството е от двама "мъже", които дефакто са жени ?!?С една дума могат да се опишат най-лесно : п*****си
28
0
 
3
 
! Отговори
Бойка Борисова преди 7 години
До Анонимен(29)СОри, ама кандидата на ГРОБ не е известен, така че Фернандо спокойно може да бъде подкрепен от Банкянската тиква за кандидат-президент на Герб.. ;)
27
0
 
6
 
! Отговори
ОбъркаН преди 7 години
Значи, "Фернандо е роден като жена, но сменя пола си, а Диан е е родена жена и впоследствие решава, че иска да бъде мъж", демек "семейството" е от двама "мъже" ?
26
2
 
16
 
! Отговори
11 преди 7 години
Що не кажете направо, че е модерно да си пеееерас?
25
4
 
3
 
! Отговори
11 преди 7 години
Ей тва е еврогейско истинско семейство. Сега си имат хермафродитче. Само не се знае в коя дупка е вкарано и от коя дупка е излязло седемполовото същество.
24
0
 
3
 
! Отговори
бай уй преди 7 години
До Анонимен 20Прозорец на Овертон!
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Еквадор е най модерното семейство в света.В България БСП се определя като най модерната лява партия.Е, могат да поканят Фернандо за кандидат президент на БСП.
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плефнелиев е кумувал
21
2
 
11
 
! Отговори
Че преди 7 години
Е че то излиза, че все пак е родено от истинската жена - Фернандо Макадо. Каквато и... писалка си присажда - дедо господ го е създал жена...
20
0
 
17
 
! Отговори
Инспектор Стрезофф преди 7 години
Сега разбрах ! Съседа ги оправя и двамата обаче само единия забременял !
19
0
 
14
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
И я сакам Вуте да роди , ама я го питайте него ! Такъв кютек че ми удари , че че си забравим въпроса.
18
1
 
8
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 7 години
...tova e to "prozoretsa na Oberton"...vseki den sistemno ni se nabiva v glavite che neshto ,koeto e protivoestestveno e daje moderno....vseki den sistemno ni se natrapvat razni izvrateniatsi kolko bili normalni i uspeshni ...shte povarna napishete neshto za normalnite semeistva...i vaspitevaite detsata v normalnite choveshki cennosti i dobrodeteli ...inache varvi kam samounishtojenie ...zapomnete
17
2
 
22
 
! Отговори
край преди 7 години
готови са за еврокомисари.
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция загуби надпреварата. Интересно детето от какъв пол е обаче?